CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

Gangnam University College - PENGUMUMAN BERSEJARAH SETIAP 9.00 PM BERMULA ESOK

 Close [Copy link]
Post time 8-1-2016 09:45 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 8-1-2016 05:42 PM
hahaha...tiba2 rasa kecut perut plk dengar final exam.. yg mid term tue pun cukup 2 makan..

kan..dgr final exam aje kecut perut..

sbb nk jwb soklan midterm pun mcm nak tercirit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 08:30 PM
Lip lap lip lap aiiihhhh spenki, kata tak sempat buat, dia yg hantor dulu

Good job {:thum ...

taktaula ada markah extra untuk lip lap tu ke tak...
karangan stok budak sekolah ja berri...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 06:38 PM
cc : tenaga pengajar @dauswq @ismaha

Pergh.... hebat2 sepenki..
Daebak!!!!
Konon xsiap....

Huhu.. cmne ni nk buat.....
Nk buat sape.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 10:06 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 09:45 PM
taktaula ada markah extra untuk lip lap tu ke tak...
karangan stok budak sekolah ja berri...

lawalah ko punya.. aku stress betul nk isi benda 2 lip2 kt posting.. nk post pic dgn gif pun..aku dah pening..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 10:23 PM | Show all posts
runaway_dida replied at 8-1-2016 10:03 PM
Pergh.... hebat2 sepenki..
Daebak!!!!
Konon xsiap....

kau kan minat abam kim rae won ...tak pun joo sang wook
amik dia jelar
ataupun doo joon beast kah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 10:24 PM | Show all posts
plasterhati replied at 8-1-2016 08:53 PM
bertambah konpem yg carry marks iols nyawa2 ikan

iols pun same mana ada review drama harapkan markah quiz ja

Nih iols tengah buat esaimen sambil2 on porem, takleh tumpu sangat taktau nak buat ayat camna lagi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-1-2016 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
runaway_dida replied at 8-1-2016 10:03 PM
Pergh.... hebat2 sepenki..
Daebak!!!!
Konon xsiap....

kan...dida..isinya mcm x de kite orang ni.....bc yg mas n spankee punya..mmg tak tau lgsung hal diorang ni. nas pandai lyn drama je..hehehe...stress tul nk wat asigment ni...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 10:25 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 09:45 PM
taktaula ada markah extra untuk lip lap tu ke tak...
karangan stok budak sekolah ja berri...

extra mark untuk kreativiti ada tak prof @dauswq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 10:23 PM
kau kan minat abam kim rae won ...tak pun joo sang wook
amik dia jelar
ataupun doo joon ...

Hahahaha...
Tu je mampu aku tulis prof.....

Lets say la..
Aku tulis karangan blh ke...tp ayat rojak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
naqibnasuha replied at 8-1-2016 10:24 PM
kan...dida..isinya mcm x de kite orang ni.....bc yg mas n spankee punya..mmg tak tau lgsung hal di ...

Kan nas... lg ssh jawab final unibersiti malaysia...

Ermm.. nas buat sape eh...

Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 10:38 PM | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 10:24 PM
iols pun same mana ada review drama harapkan markah quiz ja

Nih iols tengah buat esaimen sam ...

boleh try peer-reviewed


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 10:40 PM | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 10:25 PM
extra mark untuk kreativiti ada tak prof @dauswq

kreativiti boleh masuk sekali dlm kriteria no.2

Kriteria pemarkahan juri :

1. Padat dan jelas (20%) - segala komponen dalam (7) diceritakan secara jelas
2. Tempting / Menarik perhatian (20%) - gaya bahasa olahan artikel yang "impressive" yang menarik minat pembaca sehingga penghujung
3. Kredibiliti (10%) - tunjukkan bahawa artikel anda adalah tulen. Info yang ditiru bulat-bulat tanpa pengubahan ayat hendaklah disertakan sumber.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 10:41 PM | Show all posts
runaway_dida replied at 8-1-2016 10:26 PM
Hahahaha...
Tu je mampu aku tulis prof.....

boleh ...byk artikel aku wat guna bahasa rojak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 10:41 PM
boleh ...byk artikel aku wat guna bahasa rojak

Akan aku usahakan prof...
Sbb da mtk extend submit...

Motip sgt berdebo nk buat.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 11:47 PM | Show all posts
naqibnasuha replied at 8-1-2016 10:24 PM
kan...dida..isinya mcm x de kite orang ni.....bc yg mas n spankee punya..mmg tak tau lgsung hal di ...

ko nak buat sapa nas..nk aku tolong ke.. klau psh byk info pasal dia ..pasal dia start berlakon dari zaman budak lg..aku boleh tolong cari info..ko buat karangan jer..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 12:17 AM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 10:38 PM
boleh try peer-reviewed

peer-reviewed tuh camna?

motip sangat iols taktau hahahhah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-1-2016 12:19 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 8-1-2016 11:47 PM
ko nak buat sapa nas..nk aku tolong ke.. klau psh byk info pasal dia ..pasal dia start berlakon  ...

Rajinnya mas nak tolong, iols tengah buat nih sesambil memorem
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2016 12:27 AM | Show all posts
Edited by dauswq at 9-1-2016 12:30 AM
Blueberri replied at 9-1-2016 12:17 AM
peer-reviewed tuh camna?

motip sangat iols taktau hahahhah

peer-review tu uols kena rajin gi benang cari kdrama
cari posting yg nmpk dia ulas psl sesuatu drama dgn kritis & details
pastu uols tulis report (~30 -50  patah perkataan) kepada assoc prof @ismaha kenapa posting dia ilmiah & layak diberi kredit..
tp markah esemen diperuntukkan (0-1) kredit saje utk setiap report
jadi uols kena rajin cari ulasan yg betul2 mantap
(bukan review drama tau)
cthnya mcm ulasan  yang iols karang ni :
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=865305&page=11#pid61221751
uols wat report dan hantar
mudah saje kan?


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 12:33 AM | Show all posts
dauswq replied at 9-1-2016 12:27 AM
peer-review tu uols kena rajin gi benang cari kdrama
cari posting yg nmpk dia ulas psl sesuatu dr ...

maceh prof daus kalau ada masa iols cuba buat

sekarang buat esaimen pun iols dah rasa nak meroyan dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 12:37 AM | Show all posts
Blueberri replied at 9-1-2016 12:19 AM
Rajinnya mas nak tolong, iols tengah buat nih sesambil memorem

tak adalah rajin.. tgh x ada keja..bolehlah tolong apa yg patut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 8766 Replies : 72
????????แทงบอลเว็บไหนดี????(Line: @222c) ????แทงบอลยูโรออนไลน์ UFABET222 ????????
Pimpilai????????แทงบอลเว็บไหนดี??
Views : 0 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 220043 Replies : 5385
Bertambah kaya...Emas Dan Logam Berharga RM1.25 Trilion Ditemui Di Sarawak
YgBenarBertambah kaya...Emas Dan Logam Berharga
Views : 3149 Replies : 44
Masak guna ajinomoto
budi_jentayuMasak guna ajinomoto
Views : 17231 Replies : 82
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27313 Replies : 110
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 45737 Replies : 134
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73826 Replies : 327
Peti Ais Baru
vanilla_vellPeti Ais Baru
Views : 19858 Replies : 103
iols Busy....uols Busy Tak?
Ximiols Busy....uols Busy Tak?
Views : 15577 Replies : 70

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:00 AM GMT+8 , Processed in 0.222720 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list