Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40481
View
186
Reply

E-cosway -- bincang & forum BUKAN IKLAN

[Copy link]

Author: Juju       Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2004 01:26 PM | Show all posts
Nak join cosway bawah group Giantnetwork?
Jika anda merupakan orang yang suka membeli belah kenapa tidak anda membeli belah di Cosway.

PRODUK
Cosway mengedarkan pelbagai jenis produk yang ekslusif serta berkualiti yang dikilang oleh pengilang yang berkalibar di seluruh dunia. Produk-produknya memang diperlukan kerana ia memenuhi permintaan harian para pengguna. Produk-produknya terdiri daripada:

- Penjagaan Rumahtangga
- Penjagaan Kenderaan
- Penjagaan Diri
- Penjagaan Kesihatan
- Makanan
- Fesyen

Penampilan produk baru yang dinamik - Cosway membangunkan serta memperkenalkan produk yang menarik secara terus-menerus disepanjang tahun. Rangkaian produk yang terus bertambah ini dapat membantu meningkatkan permintaan dan jualan secara berterusan.


HARGA
Cosway terkenal dengan nilai hebat produknya yang setimpal dengan harga.


PROMOSI
Setiap bulan Cosway mengadakan jualan promosi. Disamping itu Cosway juga mengadakan program penebusan hebat. Beratus-ratus hadiah hebat boleh ditebus dengan percuma atau pada harga dibawah kos melalui kutipan Kupon Penebusan.


PENGEDARAN PRODUK
Produk Cosway boleh didapati melalui beratus-ratus pusat stokis di seluruh negara termasuk di Brunei Darussalam.


PELAN
Pelan Bonus Cosway adalah pelan pampasan yang tiada tolok bandingnya. Selain daripada menawarkan pendapat yang tiada hadnya, ciri "tanpa pemisahan" Cosway dapat mempastikan bahawa pendapatan yang anda terima hari ini bertahan hingga ke masa hadapan. Ia bertahan begitu lama sehinggakan ramai daripada ahli yang mempusakakan pendapatan Cosway mereka kepada anak-anak mereka.

Sekiranya selama ini anda memang menggunakan produk Cosway, adalah lebih menguntungkan jika anda menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga COSWAY.
Keahlian cuma RM 60.00 tetapi anda akan dapat voucher bernilai RM 60.00.
Tukarkan semasa membuat pembelian dan nilai tersebut akan kita perolehi kembali. Bersama Cosway....seolah2 memiliki pasaraya anda sendiri!

Sertai kelab yg bakal membantu dalam urusan penajaan. Daftar secara percuma di sini

Cosway

[ Last edited by harleena on 29-4-2004 at 05:04 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2004 12:44 AM | Show all posts

interesting...

sounds very interesting.....but may i know further on the marketing plan?? on how the money rotates....and the bonus , coupons etc???

in terms of products...i consider most products available as good....so...i dun need any reference...im more interested on 'investing' my money in cosway...is it worth it or not...thank you..

oakley_konatchi
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2004 03:56 PM | Show all posts

Hi Oakley..

Dalam cosway terdapat 2 co. yang berbeza iaitu Cosway dan eCosway. Sekiranya awak join utk kegunaan sendiri sahaja, seeloknya anda join sebagai Priviledge Shopper(PS) under eCosway.

Sebagai PS, yuran keahlian cuma RM100 dan anda akan dapat Discount Voucher bernilai RM150.

Kalau awak nak maklumat lebih detail boleh pm saya sebab kat sini tak boleh nak promote sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2004 05:00 PM | Show all posts

k..

so far..i am listening....but please send to my email, oakley_konatchi@yahoo.com

thank you.





oakley_konatchi
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2004 05:01 PM | Show all posts

aaa...

Originally posted by Eha at 2004-4-29 03:56 PM:
Dalam cosway terdapat 2 co. yang berbeza iaitu Cosway dan eCosway. Sekiranya awak join utk kegunaan sendiri sahaja, seeloknya anda join sebagai Priviledge Shopper(PS) under eCosway.

Sebagai PS,  ...



i forgot.....im more interested to be an investor...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2004 08:06 PM | Show all posts
Originally posted by oakley_konatchi at 29-4-2004 05:01 PM:



i forgot.....im more interested to be an investor...



u boleh contact company Cosway sendiri. atau klik kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2004 08:36 PM | Show all posts
Originally posted by Juju at 8-4-2004 03:07 PM:



so rani share le apa product yg bagus & apa yg tak bagus untuk panduan semua peminat cosway



so far produk yg i dah guna sejak i join cosway bulan lepas ialah :

Bust enhancer - utk mereka2 yang nak tegangkan balik breast yang dah lendut. oppssss :malu: baru 4 hari i guna, dah rasa berisi dan agak tegang. nak tunggu sampai bulan depan utk dptkan result yg lebih baik.

Bodylite Thermo Shaping Gel - untuk mengempiskan perut. panas pijar dlm 1 jam lebih, then beransur2 kurang kepanasan tu tapi masih dpt bertahan selama hampir 12 jam.

Bodylite Shower Salt - memang best, bau fresh dan lepas mandi perut tak rasa lapar. bukan sekadar slimming shower je tetapi juga membantu membuang toksik dlm badan.

Sabun Penyeri Badan - dah sebulan i guna, kulit makin lembut, licin dan cerah.

Lecithin-E - produk yang menolong membakar lemak di dalam badan dan membantu memperbaiki daya ingatan, utk kesihatan jantung, juga utk kesihatan kulit.

Fibre Plus - bancuh dgn jus oren, sedap dan mengenyangkan.

Prolin Skin Renew - sesuai utk kulit kematu atau merekah.

Floor Shine - lantai rumah dah tak licin mcm dulu. kdg2 bila berjalan langkah kaki turut menghasilkan bunyi....sreet sreet first time dulu heran gak, apa benda pulak yg berbunyi sreet sreet ni. then i perhatikan husband i berjalan dlm rumah....barula perasan.

Hair Fortyfying Syampo - penyelesaian kpd masalah keguguran rambut. dulu mmg rimas sgt sbb dah mcm2 cara i try utk atasai masalah ni. guna aily hair tonic hanyalah membantu pertumbuhan rambut, tapi rambut masih juga gugur. now, dah hampir sebln i try syampo ni, memang serasi dgn kulit kepala...rambut dah makin kurang gugur.

bulan ni i ingat nak try Bust-Max. siang guna Bust-Enhancer tu, mlm sebelum tido boleh la sapu Bust-Max.



kalau ada yang berminat nak join cosway, just pm me. banyak keistimewaan jadi ahli cosway, cosway mmg byk produk dan harga murah berbanding ngan produk yg lain...rasa tak rugi bile beli produk cosway. selalu beli barang kat Giant, Carrefour, Tesco sekarang beli kat Cosway.. dapat SV, dapat kupon.. dapat bonus Insya Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2004 08:42 PM | Show all posts
Originally posted by cheq-sue at 27-4-2004 09:31 AM:
hmmmmmm:hmm::hmm::hmm::hmm: kat kota damansara ada stokis cosway tak? i ternampak signboard cosway kat salah satu stesen minyak shell kat situ.
tapi tak tahu kat mana lokasinya. sapa tau boleh bg  ...


ni contact utk stokis kat kota damansara


Ecostar Enterprise
No 7A Jalan Camar 4/2
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

03-61401230
012-2052282
016-2773238
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2004 08:47 PM | Show all posts
Originally posted by oakley_konatchi at 29-4-2004 05:01 PM:



i forgot.....im more interested to be an investor...



kalau u ada modal rm30K, emel me.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2004 09:51 AM | Show all posts
Sesapa nak join cosway bawah giant network, bolehlah klik link kat bawah:
cosway

[ Last edited by harleena on 5-5-2004 at 09:57 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2004 10:27 PM | Show all posts
Originally posted by harleena at 5-5-2004 09:51 AM:
Sesapa nak join cosway bawah giant network, bolehlah klik link kat bawah:
cosway

[ Last edited by harleena on 5-5-2004 at 09:57 AM ]



join bersama Giant Network, lebih senang nak cari downline. dan peluang nak dapat downline yang ramai lebih mudah. i baru join 1 bulan lebih dan dah dapat 9 orang downline yang aktif. syukur.:ah:

bagi mereka yang berminat nak join, pm me. i akan terangkan apakah kelebihan bila mendaftar sebagai ahli cosway. memandangkan sekarang ni cosway dah ada plan baru, lebih mudah bagi ahli2 menjana pendapatan dan dalam masa yang sama menjadi PROSUMER yang bijak.

nak beli water filter dengan separuh harga....? atau set menguruskan badan dengan diskaun yang sama...pm me.

[ Last edited by rani on 11-5-2004 at 10:33 PM ]
Reply

Use magic Report

CyberAzeze This user has been deleted
Post time 8-6-2004 03:41 PM | Show all posts
Assalamualaikum,

Menarik bila mengikuti perbincangan rakan-rakan di forum ni fasal eCosway. Lebih menarik yang saya lihat ialah "misunderstanding" tentang eCosway bila dibandingkan dengan Cosway.

eCosway dan Cosway, sebagaimana semua sudah sedia maklum, dimiliki oleh syarikat yang sama tetapi merupakan entiti perniagaan yang berbeza. Pun begitu kedua-duanya mempunyai kekuatan masing-masing dan saling memerlukan satu sama lain.

Persoalannya sekarang kepada mereka yang belum pernah sertai mana-mana syarikat, patutkah sertai eCosway atau Cosway?

Jawapan saya (berdasarkan fakta, bukan sekadar sebab saya merupakan founder salah sebuah kelab yang mempromosikan eCosway) adalah seperti berikut:

1. Untuk yang cuma join sebab nak beli barang jer... elok join eCosway kerana:
- penyertaan hanya RM100.00 tetapi nikmati penjimatan hingga RM150.00 berbanding Cosway sertai RM60.00 dan jimat RM60.00 juga
- boleh beli apa sahaja produk di stokis Cosway dan online mall eCosway berbanding ahli Cosway yang cuma boleh beli di stokis sahaja
- layak untuk mendapatkan Kad Kredit Emas eCosway dan pelbagai kemudahan lain seperti insurans, pinjaman perumahan, tambah nilai kad prabayar, talian telefon Digi, dan banyak lagi (juga dinikmati oleh ahli Cosway)
- nikmati ganjaran berganda apabila menggunakan kad kredit eCosway semasa membuat pembelian di stokis (dapat Kupon Penebusan dan Mata Nilai serentak yg boleh digunakan untuk menebus hadiah-hadiah) berbanding ahli Cosway yang hanya menikmati Kupon Penebusan
- berpeluang memenangi hadiah-hadiah hebat di Lelongan eCosway (hanya untuk ahli eCosway sahaja!)

2. Untuk yang nak buat income secara serius juga elok sertai eCosway kerana:
- nikmati apa sahaja yang dah dinyatakan di atas
- volume jualan pertama yang dimangkin bagi memudahkan ahli menjana bonus dengan segera
- mampu menjana bonus pertama walaupun tanpa downline melalui kemudahan ISO dan SOS
- dibayar dua kali melalui kemudahan eTransfer... iaitu dengan hanya fokus kepada perniagaan eCosway, ahli eCosway berpeluang mendapatkan bonus kedua melalui Cosway walaupun tanpa sebarang daownline di sana.

Yang jadi persoalan sekarang ialah fasal yuran pembaharuan... Untuk ahli eCosway yang tak minat berniaga boleh memilih untuk renew jadi Privileged Shopper balik dengan bayar RM30.00 jer (dapat diskaun RM30... sama macam Cosway) dan dapat peluang untuk beli satu pakej SOS.

Tapi yang dah income besar... yuran yang sangat berpatutan dikenakan setiap tahun iaitu cuma RM114.00 jer.

Tepuk dada tanya selera... Kalau nak join kumpulan yang ada sistem "autodownline" dan mendapat bimbingan dari upline yang berpengalaman bolehlah sertai kami di:

http://www.privilegedshopperclub.com

PrivilegedShopperClub.com adalah satu-satunya kelab autodownline eCosway yang aktif dan mendapat bimbingan terus dari dua orang pelopor eCosway (yang juga berpengalaman lebih 15 tahun di dalam Cosway)

"Rakan Kejayaan Anda"

-CyberAzeze-
Laman Web: http://www.privilegedshopperclub.com
Email: admin@privilegedshopperclub.com
Telefon: 017-6757502


Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2004 06:11 PM | Show all posts
Originally posted by CyberAzeze at 8-6-2004 03:41 PM:
Assalamualaikum,

Menarik bila mengikuti perbincangan rakan-rakan di forum ni fasal eCosway. Lebih menarik yang saya lihat ialah "misunderstanding" tentang eCosway bila dibandingkan den ...


tumpang tanya, berapa nak kena menten sebulan. sama dgn cosway ke...50sv?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2004 08:17 AM | Show all posts
rani,

tak silap tak sama ...bukan 50SV...15eV
Reply

Use magic Report

CyberAzeze This user has been deleted
Post time 9-6-2004 08:38 AM | Show all posts
Rani... Juju...

Untuk layak bonus di eCosway... jualan/belian peribadi bulanan minima adalah 15eV. Kalau belanja di stokis Cosway lebih kurang RM70.00 - RM150.00 jer. Kalau belanja online 15eV ni boleh dikumpul dengan jualan serendah RM45.60...!

Kalau belian dalam satu resit lebih 15eV... eV yang lebih akan masuk reserve untuk kelayakan bulan depan. So bulan depan kena tambah sikit ler untuk cukupkan 15eV.



-------------------------
eCosway Bersama PrivilegedShopperClub.com - http://www.privilegedshopperclub.com
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2004 11:20 PM | Show all posts
Originally posted by rani at 3-5-2004 08:47 PM:



kalau u ada modal rm30K, emel me.



wow emel dekat u??? rm30k bukan sikit....  silap2 nanti u lesap dengan duit-duit nya sekali. sekarang ini macam2 orang. tanam tebu di bibir tapi hati lain.

untuk investor yg minat nak melabur......I advise u to contact directly to COSWAY  not certain individual claimed that and this. BEWARED!!!!!:agr:
Reply

Use magic Report

CyberAzeze This user has been deleted
Post time 16-6-2004 08:50 AM | Show all posts
Assalamualaikum...

I don't think eCosway or Cosway are looking for any investor at the moment as they are pretty well funded by their share holder (i.e. Cosway Corporation and Malaysian Online - MOL), plus they have a very strong parent company... Berjaya Group.

I think the RM30K mentioned above is... if you interested to open-up a stokist.





------------------------------------------
eCosway bersama PrivilegedShopperClub.com - http://www.privilegedshopperclub.com
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2004 10:24 AM | Show all posts
Originally posted by Truth.8 at 15-6-2004 11:20 PM:



wow emel dekat u??? rm30k bukan sikit....  silap2 nanti u lesap dengan duit-duit nya sekali. sekarang ini macam2 orang. tanam tebu di bibir tapi hati lain.

untuk investor yg minat  ...


terima kasih atas pandangan u tu.

biarlah i jelaskan di sini , i mean sape yg ada rm30K tu...emel to me, so i can xplain the detail camne nak apply jadi stokist cosway. kalau nak borang utk stokist pun i boleh kasi sbb i dah dapat. dan juga senarai syarat2 nak jadi stokis cosway.

itu la maksud i. harap takde org lain yg berprasangka buruk. i suruh emel je, bukan suruh anto duit rm30K tu kat i.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2004 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by CyberAzeze at 16-6-2004 08:50 AM:
Assalamualaikum...

I don't think eCosway or Cosway are looking for any investor at the moment as they are pretty well funded by their share holder (i.e. Cosway Corporation and Malaysian Online - ...


betul tu sifu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2004 01:09 PM | Show all posts
Originally posted by rani at 16-6-2004 10:24 AM:


terima kasih atas pandangan u tu.

biarlah i jelaskan di sini , i mean sape yg ada rm30K tu...emel to me, so i can xplain the detail camne nak apply jadi stokist cosway. kalau nak borang utk ...



satu lagi i beritahu u....ini tempat untuk orang mendapat maklumat untuk maju diri bukan nak promote website u  atau produk u. aku tengok ada orang mengambil kesempatan bagi nombor telephone dan lain2

What is the moderator is doing about this???? I wait another few days if not will report to admin.


For anyone wanted to be stokist, pls contact directly Cosway toll free number :1800888223

beware people pretend to help but in end run away with the money.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list