Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40482
View
186
Reply

E-cosway -- bincang & forum BUKAN IKLAN

[Copy link]

Author: Juju       Show all posts   Read mode

Post time 2-3-2005 10:20 AM | Show all posts
Alhamdullilah dah selamat join ecosway... lebih kepada utk tujuan penjimatan, so pada sesiapa yg teragak2 nak join cosway atau ecosway ker... jgn teragak2 buat pilihan bijak... kalau nak penjimatan lebih hebat... pastinya kena pilih ecosway ler...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2005 05:09 PM | Show all posts
sape yg nak join saya utk penjimatan berganda dgn ecosway, jgn malu Pm me k
Reply

Use magic Report

mas This user has been deleted
Post time 2-4-2005 10:53 PM | Show all posts
KENAPA SAYA MEMILIH ECOSWAY?

Dimana saja anda berbelanja:

1.Membayar bil telefon, elektrik, air, Astro, yuran kolej, ansuran kereta & motor, insuran,...
2.Membeli-belah di pasaraya Giant, Carrefour, JayaJusco, Parkson...
3.salun rambut, restoran, hotel,butik, kedai runcit,kedai buku, kedai bunga,stesen minyak,...

Dengan menggunakan kad kredit semuanya boleh ditukarkan kepada ganjaran.Kami juga mempunyai kad bayaran (Payment Card) yang sama fungsinya dengan kad kredit, dan SEMUA LAYAK untuk memohon dan menggunakannya.

Bukan itu saja,

1. Kad ganjaran yg boleh digunakan di rangkaian kedai-kedai yg menyertai
program ganjaran kami di seluruh negara. Anda juga boleh memperkenalkan
perniagaan anda atau kenalan anda dan setiap kali anda atau org lain
berbelanja anda akan menerima ganjaran.

2. Baucer untuk anda membeli-belah dan makan di: Parkson, Padini, Miss Read, Watsons, Royal Sporting House, Senheng, Seed, HSL, Anakku, McDonalds, Shakey Pizza,Delifrance, Kenny Roger Roaster, Tai Thong, San Francisco Steak House,...

Ada lagi ! Anda juga akan mendapat kupon yang boleh digunakan untuk penebusan barang-barang yang hebat serta berpeluang memenangi hadiah hebat seperti jam tangan Rolex, kamera digital, telefon bimbit terbaru dengan menyertai Lelongan Satu Dolar Yang Menakjubkan.

Anda tidak akan percaya apa yg anda akan dapat hanya melalui perbelanjaan
harian anda... jadilah pengguna yang bijak bersama kami di eCosway.


Untuk memulakan Perniagaan, anda biasanya memerlukan :


Banyak Idea
Banyak Masa
Banyak Tenaga
Banyak Semangat
Banyak Modal
Pengalaman yang meluas
Berpengetahuan luas
Banyak Latihan


Dan anda juga perlu melakukan

Pencarian Sumber
Senarai Harga
Penghantaran
Senarai Stok
Pengedaran
Perakaunan
Pengiklanan
Promosi




Dan anda masih mungkin berhadapan dengan:

Persaingan
Tekanan Kewangan
Masalah Cukai
Bayaran Guaman
Tekanan
Bosan
Masalah Pekerja
Masalah Kesihatan
Tidak Dapat Tidur Lena


Bersama B.O.S.S. (Sistem Sokongan Pemilik Perniagaan) eCosway aspek yang paling susah dalam pemilikkan perniagaan diuruskan untuk anda. Kami sudah pun melakukan kajian pasaran, mengasaskannya, mencari sumber dan menetapkan harga produk, membangunkan teknologi dan menyediakan sistem.

Anda hanya perlu menggunakan sistem dan sebaran berita! Kami memberikan anda segala latihan dan kelengkapan yang anda perlukan.


Tidak ada perniagaan yang sehebat perniagaan eCosway!
Reply

Use magic Report

mas This user has been deleted
Post time 2-4-2005 10:59 PM | Show all posts
Bagaimana eCosway berbeza daripada Cosway?




eCosway adalah syarikat e-niaga dalam talian yang ditubuhkan pada tahun 2001. Syarikat ini menjual produk-produk pengguna secara global melalui pusat membeli-belah dalam talian yang dipromosikan oleh para Pemilik Perniagaan daripada seluruh dunia.

Cosway ditubuhkan pada tahun 1979 sebagai satu organisasi jualan langsung. Buat masa ini ianya dianggotai oleh beratus ribu ahli yang menjual produk-produk pengguna di Malaysia, Indonesia, Brunei, Mexico dan Filipina.




Cosway merupakan salah satu daripada syarikat induk eCosway.
eCosway memiliki pasukan pengurusan yang sama keupayaan kejayaannya dengan Cosway.
Ahli Cosway secara automatiknya bukan merupakan para Pemilik Perniagaan eCosway. Jika mereka ingin menjadi Pemilik Perniagaan, mereka terlebih dahulu mesti menandatangani kontrak dengan eCosway.
Pemilik Perniagaan eCosway secara automatiknya bukanlah ahli Cosway. Jika mereka ingin menyertai Cosway, mereka mestilah merupakan penduduk tetap negeri yang mereka menetap di mana Cosway mempunyai operasi dan mereka mesti mendaftar sebagai ahli.
eCosway adalah satu syarikat yang asing daripada Cosway.
Rangkaian penajaan tidaklah semestinya sama dengan Cosway dan eCosway.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 08:25 AM | Show all posts
WOW !!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2005 08:43 AM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 4-4-2005 08:25 AM:
WOW !!!



dia::dia:

dideal dah join dah, pandora tak mo ker..

upline dideal En.Tan - one of the successful person in cosway...

downline dia byk yg dah ada stokist
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2005 09:46 PM | Show all posts



esok kena gi alliance bank apply kad nih. RM30 jer. rasa rugi pulak kalau beli
brg kat stokis asik bayar cash. bayar dgn kad, dpt gak CVP.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 04:24 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 4-4-2005 08:43 AM:



dia::dia:

dideal dah join dah, pandora tak mo ker..

upline dideal En.Tan - one of the successful person in cosway...

downline dia byk yg dah ada stokist





bgrin::bgrin:

tengkiu... tengkiu... tengkiu... !!!
Pandora dah pun join. dah pun dpt alliance kedit kad,  wife pun dah dpt payment kad.

dah bit pun dlm My Amazing $1 Auction Lounge & My CVP Auction Lounge  :bgrin:  :bgrin:  


tungggguuuuu.....!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 05:04 PM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 8-4-2005 16:24:





bgrin::bgrin:

tengkiu... tengkiu... tengkiu... !!!
Pandora dah pun join. dah pun dpt alliance kedit kad,  wife pun dah dpt payment kad.

dah bit pun dlm My Amazing $1 Auction L ...



fuhhhh dia lagi advance. :
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 07:08 PM | Show all posts
Wow Rani,

Hebat business eCosway nampak, this company is good and creative, keep it up.

I nampak u kena marah dengan Truth.8 dekat atas tu, I rasa dia ni sesat la, biasa nampak dia berhujah tentang agama kristian je kat thred religion tu, tiba2 act like a MOD pula dalam mod usahawan... org gereja mana boleh berniaga la, memang tak masyukkk punya :lol

I think as long as we talk business sini, we are ok and why not we share something about our business, kalau tak suka jangan masuk thred business la. Jangan hard sell sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 11:00 PM | Show all posts
Originally posted by anis710 at 8-4-2005 19:08:
Wow Rani,

Hebat business eCosway nampak, this company is good and creative, keep it up.

I nampak u kena marah dengan Truth.8 dekat atas tu, I rasa dia ni sesat la, biasa nampak dia berhujah t ...



:tq: mr. anis.

Truth tu dakwah songsang agaknya. tersesat la kot aritu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2005 09:19 AM | Show all posts
Banyak pakar kat sini......

nak tanya...jika menggunakan kredit kad...

Berapa RM ..baru dapat 15eV..
Reply

Use magic Report

mas This user has been deleted
Post time 10-4-2005 10:21 PM | Show all posts
Originally posted by mama_boomboom at 9-4-2005 09:19 AM:
Banyak pakar kat sini......

nak tanya...jika menggunakan kredit kad...

Berapa RM ..baru dapat 15eV..


kalau guna kad kredit atau kad bayaran bagi semua pembelian di stokis atau secara online,kita akan dapat CVP yg mana point tersebut boleh digunakan utk menebus brg ataupun bid brg2 lelongan.kad tersebut juga boleh digunakan di mana2,tak terhad di ecosway sahaja.boleh beli beras,minyak masak,makanan dapur di pasaraya,isi petrol,tempah kacamata ker,nak buat facial ker di partner merchant,semua tu dpt point.berlambak2 partner merchant ecosway ni.

utk ahli Cosway,tak pasti pulak berapa point yg dapat kalau beli brg dgn kad kredit atau kad bayaran ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2005 02:18 AM | Show all posts
MLM lagiii !!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2005 12:08 PM | Show all posts
ermm..menarik jugak nie.. niat memang nak join MLM nie tapi tak reti nak cari downline tu yg masalah. I will be back here to get more info for u all,  got something to do out there;)
Reply

Use magic Report

businessOwner This user has been deleted
Post time 18-5-2005 12:35 PM | Show all posts

explanation

any body need help in eCosway can contact me at 0126285518
i can motivate, discussa about problems on doing eCosway and the solutions... email to why6114@yahoo.com
how to do marketing,how to structure and nearly everything...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2005 10:40 AM | Show all posts
Apa agaknya barang menarik nak bit dlm dlm Auction Hall USD$1 eCosway ni yer...
Rolex Oyster Perpetual?
HP iPAQ RZ1710?
Nikon Digital Camera CoolPix 4600?
Nokia 7200 ?
:pray:  :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2005 05:58 PM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 23-5-2005 10:40:
Apa agaknya barang menarik nak bit dlm dlm Auction Hall USD$1 eCosway ni yer...
Rolex Oyster Perpetual?
HP iPAQ RZ1710?
Nikon Digital Camera CoolPix 4600?
Nokia 7200 ?
:pray:  :hmm:



kalau i, mesti pilih digital camera. kasi gift utk asben. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2005 09:50 AM | Show all posts
I dah join Cosway since year 2000 lagi...since then memang suke sangat pasal barang2 dia mmg barang yg kita pakai hari2, pastu murah2 lak tuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2005 11:14 AM | Show all posts
Originally posted by CoKeLat-RaWkZ at 25-5-2005 09:50 AM:
I dah join Cosway since year 2000 lagi...since then memang suke sangat pasal barang2 dia mmg barang yg kita pakai hari2, pastu murah2 lak tuuu..



cokelat tak mo join ecosway pulak ke... dideal dulu join cosway la ni join ecosway juger.. hehehhe... byk sikit dpt bonus...:lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072837s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list