Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1041
View
0
Reply

Samsung Note 1 aku smue button x leh gune.. :( :(

[Copy link]

Author: RinIna       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2016 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Assalam ollss.. Nak mintak tolong & tumpang bertanya.. aku dah lama pakai Note 1 ni almost 5 year.. Button yg tgh2 kt bawh tu dah lama rosak, so aku gunala button on off tu tuk aktifkan screen.. skrg ni button tu plak rosak.. bila fon tu dah lock aku kene pakai charger battery tu tuk aktifkan screen.. riso lau pakai yg tu lama2 rosak terus x leh guna.. pastu kadang2 fon tu on off/shut down sndiri.. korang tau x kedai mana leh repair lau rosak cmni? Agak2 bpe kosnye? Lau x de jalan lain o mmg x leh nak repair, lau trade in o jual ke laku x? Huhu.. Thanks.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list