Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19879
View
229
Reply

Aku dan Hero...( mandi air wudhu')

[Copy link]

Author: siape_aku       Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2016 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
turboturtle replied at 9-2-2016 01:38 AM
TT ni pompuan la

Yeke.x kisah la laki ke pompuan ke.x salah kalau mengamalkan hidup sihat.insyaallah xde penyakit.jgn makan tidoq je.mmg la mcm2 penyakit ade.cuba la bawak2 exercise ker.kalau kite ade exercise kuar peluh.insyaallah sihat
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2016 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga tuan tt dpt ketemu Hero itu satu hari nnti...dan cpt pulih...so sweet ada forummer as a Hero
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nitrotech replied at 9-2-2016 03:44 AM
Yeke.x kisah la laki ke pompuan ke.x salah kalau mengamalkan hidup sihat.insyaallah xde penyakit.j ...

Nape uols cakap gitu, dugaan hidop lain2 bro
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
puccafan replied at 10-2-2016 12:05 AM
Nape uols cakap gitu, dugaan hidop lain2 bro

Betul tu.tp pilihan di tangan kita.kalau kite pilih hidup x sihat.jd x sihat la kite.kalau kite pilih cara hidup sihat.sihat la kita.kita sendiri yg tentukan hidup kita bukan org lain kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 01:01 AM | Show all posts
nitrotech replied at 10-2-2016 12:24 AM
Betul tu.tp pilihan di tangan kita.kalau kite pilih hidup x sihat.jd x sihat la kite.kalau kite pi ...

Cemaner sedare tau tt tak amalkan cara hidup sihat, makan tido jer?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 01:02 AM | Show all posts
Lamenye tt menyepi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 10-2-2016 01:01 AM
Cemaner sedare tau tt tak amalkan cara hidup sihat, makan tido jer?

Kalau seseorg tu mengamalkan cara hidup sihat.pasti dia xkan sakit mcm2.pikir logik akal je.pernah tgk ke kalau seseorg tu mengamalkan cara hidup sihat contoh jaga makan dan exercise.mcm2 pnyakit datang?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 04:02 PM | Show all posts
nitrotech replied at 10-2-2016 09:21 AM
Kalau seseorg tu mengamalkan cara hidup sihat.pasti dia xkan sakit mcm2.pikir logik akal je.pernah ...

bro kl sakit yg zahir dan masuk akal boleh la di klasifikasikan xamal gaya hidup sihat.. x adil rasanya nak letak anggapan gitu pd org yg kita xkenal kan.
semoga tuan dijauhkan dan xdpt merasakan apa yg tt rasa dan sedang alami..  semoga tt serta keluarga kembali pulih dan sihat zahir dan batin
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
adnil replied at 10-2-2016 04:02 PM
bro kl sakit yg zahir dan masuk akal boleh la di klasifikasikan xamal gaya hidup sihat.. x adil ra ...

Amin ya rabbal alamin
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:09 PM | Show all posts
ada sambungan rawatan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 01:48 PM | Show all posts
ada sambungan rawatan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik kisah tt... TT dh ok ke... sakit pe.
Moga diberi kekuatan utk trus pjuangkn hak TT sbg khalifah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 05:49 PM | Show all posts
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah permudahkan semua urusan saudara..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 08:55 PM | Show all posts
ArianPutra replied at 18-2-2016 05:49 PM
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah per ...

sedari kot beliyau itu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 10:06 AM | Show all posts
rya02 replied at 2-2-2016 04:54 AM
Alamak.... aku dah bertahun2 sakit kat belikat sebelah kiri. Agak2nya dah lebih 10 tahun kot. Tapi h ...

cuba pergi bekam la rya..
ok juga keluarkan darah kotor dan melancarkan perjalanan darah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2016 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
SitiRopeah replied at 19-2-2016 10:06 AM
cuba pergi bekam la rya..
ok juga keluarkan darah kotor dan melancarkan perjalanan darah.

Pempuan ada bekam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2016 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt ni wanita @ArianPutra kikikiii...

Ada bekam wanita... kt bukit ramvai melaka... dh try pon.. huhiii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:05 AM | Show all posts
salam....

aku kemabali selepas sebulan MC gara2 pembedahan buang apendik.....kejap lagi updates story.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:28 AM | Show all posts
nitrotech replied at 10-2-2016 09:21 AM
Kalau seseorg tu mengamalkan cara hidup sihat.pasti dia xkan sakit mcm2.pikir logik akal je.pernah ...

seriously....


aku sangat emo dan marah betol bace post ko....ko ni takde iman ke....bongok ke ape???

ko tak pernah jumpe ea org jage kesihatan tapi sakit??? ko igt atlet2 tu semua sihat ke??? alahai ...bercakap tu, jangan sedap sembur je bro....karang sampai kaki ke mulut tu....

ramai je org jage kesihatan tapi sakit....buah pinggang kering, sakit sendi, kolestrol tggi....bezanye diorg tak cerita kisah kesihatan diorg kat forum camni....

kalo tak suke dgn org yg sakit ke ape ke....ko bole la blah dari thread ni...takyah sebok nak memekak kat thread aku.....semoga ko dan keluarga sihat sejatera sampai hari kiamat....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:42 AM | Show all posts
ArianPutra replied at 18-2-2016 05:49 PM
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah per ...

xnak pon masuk..... diri sendiri pon blom pandai menepis lagi..... terangkut jugak bawak balik....huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 10:57 AM | Show all posts
ThousandSwords replied at 21-2-2016 02:18 AM
Tt ni wanita @ArianPutra kikikiii...

Ada bekam wanita... kt bukit ramvai melaka... dh try pon.. h ...

hoi.. datang kampung aku tak roger.. dasar langgar kawasan kak  yom

weyh.. kat lorong mana bekam.. aku tak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 10:58 AM | Show all posts

kenapa nak marah? hati kau masih lagi berakar? cuba tarik nafas, tarik perlahan2.. buang sesak kat dada tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 11:11 AM | Show all posts
hest replied at 2-3-2016 10:58 AM
kenapa nak marah? hati kau masih lagi berakar? cuba tarik nafas, tarik perlahan2.. buang sesak kat ...

memang la aku marah!!!!

die bercakap mcm die hidup dgn aku selama 32 tahun ni...die tau ke ape aku hadap dari dulu sampai sekarang....?

ape yg aku cerita2 kat thread2 aku tu brape % sgt dari kisah hidup aku....

and the best part aku kenal rupenye mamat Nitrotech tu....

mmg carik mampos la die....belom mase ko nak kena kan..... ko tggu...kalo aku tak sagat muke ko....at least dapat maki ko depan muke!!! bangang sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 11:28 AM | Show all posts
siape_aku replied at 2-3-2016 11:11 AM
memang la aku marah!!!!

die bercakap mcm die hidup dgn aku selama 32 tahun ni...die tau ke ape  ...

haih.. kau ni.. bukan rawatan kau buat ni memerlukan hati yang kental dan bersih ke? istighfar ... kalau tak rugi la hero ajar kau ubat diri sendiri slama ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 01:12 PM | Show all posts
ilmu dari hero takkan aku sia2kan....

ni ade mulut n hati org lain yg aku kena bersihkan dulu.....ntah ape die tak puas hati dgn aku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060803s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list