Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25652
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-1-2018 10:56 PM | Show all posts
oh, penyanyi 2 alam filipina tu dr epi season 5 erk. baru lagi la rupanya. ingatkan re-cap
tu pun sebab org retweet kt tweeter. sedap sore dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 02:48 PM | Show all posts
kaeda replied at 26-1-2018 11:15 PM
Epi 1 season 5 da start dekat korea. Bila keluar dekat tvn tak tau la. Baru tgk short clip td dekat  ...

hypp tv dah start promo ICSY 5 tp minggu dpn x silap baru tayang.
lambatnyalah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 28-1-2018 02:42 PM
sedap sora mamat ni..muka pon cm kpop daaaa..
tak sangka ada peserta dr mesiaa..
bole t ...

Trending dekat youtube malaysia lg peserta filipina ni. Tgk dekat komen youtube filipina nak claim bernard ni,katanya english mcm filipina. Padahal terang2 sabahan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 1-2-2018 02:48 PM
hypp tv dah start promo ICSY 5 tp minggu dpn x silap baru tayang.
lambatnyalah.

Ha dekat tvn pun da promo start 7/2 ni. Siapa ade astro hypo bleh tune in. Epi 1 ni pun tak de lg sub. Biasa team kjk/leeteuk sub season lepas,this time tak sure la dorang sub ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 09:26 AM | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2018 06:58 PM
Ha dekat tvn pun da promo start 7/2 ni. Siapa ade astro hypo bleh tune in. Epi 1 ni pun tak de lg  ...

alaaaa.. online x jumpa yg dah subs. x best tgk x paham biji butir.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 2-2-2018 09:26 AM
alaaaa.. online x jumpa yg dah subs. x best tgk x paham biji butir.

Nampaknya kena tunggu aired dekat tvn asia dlu la. Mcm youn kitchen tunggu aired dekat tvn asia baru dpt tgk sub. So sub dari tvn asia,bukan dari subber outside.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 02:00 PM | Show all posts
kaeda replied at 2-2-2018 11:00 AM
Nampaknya kena tunggu aired dekat tvn asia dlu la. Mcm youn kitchen tunggu aired dekat tvn asia ba ...

youns kitchen pon susah nak dpt sub kat online.keluar tvn hypptv baruler paham. off topic jap kagum tgk PSJ kat youns kitchen.

cepatlah main ICSYV ni. rasa lama sgt tunggu season baru.


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 2-2-2018 02:00 PM
youns kitchen pon susah nak dpt sub kat online.keluar tvn hypptv baruler paham. off topic jap kagu ...


Mcm husband material plak PSJ tu. Da la tertarik masa guesting 2d1n. Na pd terus sambar masa ni la kot.

Dekat youtube mnet da promote epi 2 da,baek jiyoung and the gang.

Nak tunggu 7/2 tu,baru faham semua nya.

Guest yg da confirm setakat ni jyp artist ngan wanna one kan?ke ade lg?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 02:52 PM | Show all posts
Edited by Claudia_Lestat at 2-2-2018 02:53 PM
kaeda replied at 2-2-2018 02:07 PM
Mcm husband material plak PSJ tu. Da la tertarik masa guesting 2d1n. Na pd terus sambar masa ni  ...

kannnn... dah lah mmg PSJ tu antara hero peberet.x sangka mamat tu reti masak sikit2. lps tu belajar cakap spain kejap dah ala ala fasih paham.
suka tgk food korean ni. tgk nenek youn tu masak terus teringin nak meniaga lunch box bibimbap.

kadang2 bosan bukak balik ICSYV season lepas lepas.
dah banyak kali tgk pon kagum gak dgr suara yg sedap2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 2-2-2018 02:52 PM
kannnn... dah lah mmg PSJ tu antara hero peberet.x sangka mamat tu reti masak sikit2. lps tu belaj ...

Tu la,maybe as actor hafal skrip sekejap je dpt da dpt ckp spanish. Kagum jgak.

Bibimbap tu mmg nampak sedap,teringin nak makan,haha. Dpt plak seojin yg suka explore,banyak da menu tambah.

Season 4 ni rase paling suka epi yoon dohyun YB band tu. Yg last sekali tu mmg meremang dgr perempuan tu nyanyi. Plus pemain gitar tu.

Season 3 god as guest. Ni sbb mmg minat lagu2 god. Teringat balik mcm mane bleh tersuka jyp,haha.

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 08:03 PM | Show all posts
yeayy season 5 nanti ada kat tvn
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2018 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tgk episod 1 season 5. Best. 1st epi semua peserta dr luar negara. Ade sorg msian.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:17 PM | Show all posts
kaeda replied at 2-2-2018 03:16 PM
Tu la,maybe as actor hafal skrip sekejap je dpt da dpt ckp spanish. Kagum jgak.

Bibimbap tu mm ...

yeayyy sabtu lps dah keluar hypptv.
best best. sayang betul yg dr malaysia cepat keluarnya.
yg dr thailand tu oklah xdelah mcm sedap sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 12-2-2018 03:17 PM
yeayyy sabtu lps dah keluar hypptv.
best best. sayang betul yg dr malaysia cepat keluarnya.
yg ...

Haha,baru rase tenang lepas tgk yg ade sub. Yg thailand tu biasa2 je,rugi la peserta malaysia keluar awal. Ingat nak speaking english rupanya mandarin.

Epi 2 baek jiyoung,dekat mnet da keluar preview epi 3 wanna one.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:33 PM | Show all posts
kaeda replied at 12-2-2018 07:29 PM
Haha,baru rase tenang lepas tgk yg ade sub. Yg thailand tu biasa2 je,rugi la peserta malaysia kelu ...

ahahaha betul. igtkan dia nak cakap english ke sekali cakap mandarin. saja nak try market jugak kot ada yg china tgk dia terus sambar.
tp suara dia mmg sedap sayang sgt keluar awal.
yg maknyah tu suara perempuan dia pon sedap jugak.
suara laki dia power.
yg menang mmg so so saja. dpt gak lah block b teka yg betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 13-2-2018 12:33 PM
ahahaha betul. igtkan dia nak cakap english ke sekali cakap mandarin. saja nak try market jugak ko ...

Haha,mcm ape je bila die ckp mandarin padahal sah2 la chinese. Letak harapan betol die ckp english sbb jongkook kan bleh speaking and die pun fan jongkook.

Perasan tak masa scene maknyah ni nyanyi caption semua blurred by tvn asia. Just letak die nak tolong family sbb susah and mcm tergantung je sbb mula2 keluar clip lelaki lepas tu tetiba jd perempuan. Jaga sensitivi betol tvn asia ni.

Ok la dpt yg betol block b ni,tp best jgak tgk si bernard ni nyanyi lagu block b taeil,mnet letak jgak la even da terkeluar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 04:08 PM | Show all posts
kaeda replied at 14-2-2018 11:45 AM
Haha,mcm ape je bila die ckp mandarin padahal sah2 la chinese. Letak harapan betol die ckp english ...

dia nyanyi english nampak fluent kan tu gaknya kita tarok harapan dia boleh speaking.masa bgtau kata dia minat jongkook tu dia just jwb ne ne ne je..
maknyah tu perasan caption dia pasal dia breadwinner family dia je.
tu jelah nampak.



Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 14-2-2018 04:08 PM
dia nyanyi english nampak fluent kan tu gaknya kita tarok harapan dia boleh speaking.masa bgtau ka ...

Da tgk belum epi 2?

Kelakar jgak team baek jiyoung ni. Amazed ngan doktor team bundesliga tu,da la nampak mcm gentleman je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2018 01:38 PM | Show all posts
kaeda replied at 21-2-2018 05:30 PM
Da tgk belum epi 2?

Kelakar jgak team baek jiyoung ni. Amazed ngan doktor team bundesliga tu,da ...

hari tu tvn dok pasang 3 ep non stop.
tp tgk mcm tu je x konsentret lansung.
weken ni lah baru boleh tgk betul2.
cuma perasan ep baek jiyoung ni dia bawak minzy 2ne1.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2018 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 22-2-2018 01:38 PM
hari tu tvn dok pasang 3 ep non stop.
tp tgk mcm tu je x konsentret lansung.
weken ni lah baru  ...

Malam semalam epi 3,wanna one guest. Nampak la masing2 control takut kena witch hunt ngan fans wanna one.

Minzy under music works now,promote under name gong minzy. Tak bawak da nama 2ne1 lepas die keluar.

Epi 2 ni mmg team music works. Nanti ade team jype plak tp tak tau bila tayang.

Preview epi 4 pun da keluar. Guest red velvet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101550s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list