Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24473
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2016 01:54 AM | Show all posts
Br lps tgk ICSYV kt TV9 td...Ailee jd guest artist...waaahhh daebak persembahan duet yg last tu...Ailee tak tersalah pilih...
Sebenarnya sy dh agak pempuan 'model Guang Zhou' bleh nyanyi...sbb biasanye pihak produksi akan sediakn 4 org penyanyi sebenar & 3 org penyanyi sumbang...Ailee dh berjaya singkir 3 org penyanyi sumbang pd setiap peringkat..jd yg last tinggal 2 org tu semuanye bleh menyanyi...tp org ramai masih cuak takut Ailee tersalah pilih...sekali bila pempuan tu bukak mulut...waaah....daebak..!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2016 05:16 PM | Show all posts
season 2 dah main kt tv9..

puas hati dpt tgk dgn subtitle....


yeah..!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:14 PM | Show all posts
br tgk yg minggu lepas punyaaa..
kelakor gile..
student music but she can't sing.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 03:06 PM | Show all posts
Episod smlm best gak...seme peserta body baeekk punye siap shirtless...kecuali sorang pempuan bdn gempal & sorang laki yg pakai baju sbb sembunyikn parut kt perut..

Guest artist Imsooni akhirnya pilih lelaki berparut... tp syg Imsooni tersalah pilih...tekaan sy pun salah sbb sy ingatkn 2 org terakhir dua2 bleh nyanyi sbb Imsooni dh singkirkn 3 penyanyi sumbang sblm tu tp rupa2nye salah...w'pun sumbang, persembahan duet last tu mengharukn org ramai kerana lelaki tu nyanyi dpn ayah dia...parut di perut tu adalah disbbkn dia derma buah pinggang utk ayah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk every week tak penah miss..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:45 PM | Show all posts
Episod smlm antara yg ter'best'..K.Wil artis jemputan kali ni...ntah knp nasib K.Will, dia dh eliminate 4 org penyanyi berbakat pd pusingan pertama & kedua..plg x sangka ada sorang laki tu muka typical ahjussi korea tp rupa2nye pandai menyanyi...K.Will dh down gila masa ni...

Msk pusingan last dlm hati sy kata 'abihla K.Will tinggal 3 org seme deaf tone ni..' akhirnye dia pilih sorang laki yg dikatakn pengurus artist utk berduet dgn dia...terkejut beruk sy bila laki tu buka mulut...wow..! Dia bleh menyanyi...! And 5 org the gifted singer dlm 1 episod...?? Waah....mmg tak leh predict dh rancangan ni...jgn main2 dgn production team...seme org pun terkejut...yg K.Will plak happy sgt terus dia back hug laki tu...dtg semula semangat dia yg hilang masa salah teka pusingan2 awal tu....terus jd happy semula...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk yg episod kim jo han tu
Yg dia pilih kelaut suara tp yg dia singkir tu rupanya penyanyi asal drama spring days
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 03:05 PM | Show all posts
Good news!

Season 3 dah start and ada org sub. So far ada 3 ep rasanya..2 ep dah sub. Tgk first episode dh terkekek2 dah

http://kshowonline.com/kshow/532 ... -your-voice-s3-ep.1
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 11:53 AM | Show all posts
CEO syarikt kosmatik china tak leh blah
kemain acting dia
orgnya hensem dah tp suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 11:58 AM | Show all posts
sepupu minho shinee konon
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 12:03 PM | Show all posts
Edited by ismaha at 28-7-2016 12:08 PM

guru heo dgn MIO suka suara depabudk pompuan pemandu bas pun sedapp....dan pemandu trak


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2016 12:37 PM | Show all posts
irie^nad replied at 15-7-2016 03:05 PM
Good news!

Season 3 dah start and ada org sub. So far ada 3 ep rasanya..2 ep dah sub. ...

online ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 02:40 PM | Show all posts
guest jyp done skilled vocalist....pemandu trak
guest choi min soo pun done skilled vocalist jugk....budk u hensem lol, jeles gila si chanming  2am tu....hai la tak dok diam ahjushi ni

guest wonder girl lak 4 kali terleps yg betoi2 skilled ...apadaaaaa....so siap sedia dgn tone -deaf korng nya feat

jom sambg ke ending
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 03:56 PM | Show all posts

Yes . Boleh tengok dekat kshowonline.net or pergi terus blog subbers die (https://ohmygeona.blogspot.my/)

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 03:58 PM | Show all posts
ismaha replied at 28-7-2016 02:40 PM
guest jyp done skilled vocalist....pemandu trak
guest choi min soo pun done skilled vocalist jugk.. ...

episod choi min soo mmg epic.hahaha. best giler. tak pernah tau dia penyanyi before this. latest ep jung joon young. hehe.tak sbr nk tgk. mesti kelakar sbb mamat tu pun sengal2 jugak

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 03:59 PM | Show all posts
ismaha replied at 28-7-2016 11:58 AM
sepupu minho shinee konon

yg spupu minho tu mmg ada iras
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 06:53 PM | Show all posts
irie^nad replied at 1-8-2016 03:58 PM
episod choi min soo mmg epic.hahaha. best giler. tak pernah tau dia penyanyi before this. latest e ...

memg best dah la sengal2 je ahjushi tu
dlm RM kemain tunjuk macho konon


oooo...epi 4 joon young ek....
kalau is kureng suka dgn joon young, sbb is rasa tak masuk dgn dia nak2 dlm WGM
mgkin dia gedik budak muda lain kan, gedik org tua lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 06:55 PM | Show all posts
irie^nad replied at 1-8-2016 03:59 PM
yg spupu minho tu mmg ada iras

yap...memang iras pun, pandai dia acting kan mcm betoi ja...nasib ahjushi min soo bijak...tendng awai2 si fake tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2016 10:09 AM | Show all posts
ismaha replied at 1-8-2016 06:53 PM
memg best dah la sengal2 je ahjushi tu
dlm RM kemain tunjuk macho konon

jung joon young mmg sng nampak came across as rude..tp lama2 dh boleh hadam dh karakter dia. jenis tak mkn saman. so nk tgk dia flustered ke tak kalau salah teka skilled vocalist

choi min soo guest yg paling ikut kepala sendiri so far. kalau dia betul yg KAIST tu, mmg epic la. tp sebab dia salah teka, jd kelakar pulak.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2016 09:27 AM | Show all posts
baru je tengok kt hpptv season 3 semalam. kat catch up tv baru ada 2 episod. Yg cho min soo tu memang lawak. singkirkan peserta perempuan tu sbb nk tgk die perform.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089228s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list