Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25667
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2017 03:26 PM | Show all posts
irie^nad replied at 14-3-2017 03:08 PM
aah..kalau dpt yg hoobae heolss tuh mesti memorable..suara heols pun boleh thn..kekdahnya KJK dh s ...

tgk kt tv..

tp ingat2 lupa dah coz dah lama tgk .. ingat part penyanyi ost..

tak sangka dia penyanyi asal..sapa pun tak kenal..sedih tul..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 03:25 PM
aha..season 3 pun sama habis tgk sebab astro bagi free ...

puas hati tgk..

Haha..mmg lawak,pandai icsyv pd ni reka performance unik..

Haha and skull pun kena prank ngan kakak haha..

Aku paling suka epi choi min soo tu,gila die pilih semua betol..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 04:09 PM | Show all posts
kaeda replied at 14-3-2017 03:38 PM
Haha..mmg lawak,pandai icsyv pd ni reka performance unik..

Haha and skull pun kena prank ngan k ...

choi min soo memang best...

dia saja je keluarkan troot singer tu awal2 coz dia tau bakat singer tu takkan menyerlah kalau duet dgn dia..

performance memorable... best giler... 1st time aku tgk baju traditional versi pendek..cantik lak tu...

lagi satu asyik salah sebut nama ding ding.. dia dok sebut ting ting.. lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaeda at 14-3-2017 04:25 PM
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 04:09 PM
choi min soo memang best...

dia saja je keluarkan troot singer tu awal2 coz dia tau bakat singe ...


Kan,hebat die..budak medical tu sedap plak suara die,aku siap belek2 jgak ig budak medical tu  

Choi minsoo ni kan tak bape approachable sgt,selamba je die panggil tingting   tgk muka dindin je da tau..

Paling epik epi jessie,ade sorg yg kata berhenti jd trainee dekat sm sbb nak sambung belajar sekali da keluar dekat produce 101 plak..agensi trus sambar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 05:16 PM | Show all posts
kaeda replied at 14-3-2017 04:21 PM
Kan,hebat die..budak medical tu sedap plak suara die,aku siap belek2 jgak ig budak medical tu  ; ...

minah y nyanyi n rap sedap mcm jessi tu dah kena sambar dgn agensi eh??

bagus la..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 05:16 PM
minah y nyanyi n rap sedap mcm jessi tu dah kena sambar dgn agensi eh??

bagus la..

Bukan,budak lelaki yg kena sambar ngan agensi  

Budak perempuan tu tak sure la tp sedap jgak nyanyi nya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Good news!!

Astro akan tayang ICSYV 4 on 29 march 11pm dekat channel 395 tvn..

Baru tgk iklan td
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:20 PM | Show all posts
kaeda replied at 15-3-2017 09:09 PM
Good news!!

Astro akan tayang ICSYV 4 on 29 march 11pm dekat channel 395 tvn..

yesss. yg ni yg ada kim jong kook as host kan.. x sabar!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 16-3-2017 04:20 PM
yesss. yg ni yg ada kim jong kook as host kan.. x sabar!

Ye,jongkook host..mesti tgk!  
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:58 AM | Show all posts
done epi 2....

serius fun giler epi kali ni... kalau dah haha jadi guest.. syok jer kjk kenakan haha..

next week koyote.. yahooo...

season kali ni best coz guest semua aku kenal so far..

******spoiler alert.....




final stage dgn haha memang lawak giler...

mamat congo tu relax giler.. aku sendiri pun terpedaya..
muka haha terkejut memang lawak habis....
maknanya mamat y masa lip sync memang nyanyi lagu tu..
gaya nyanyi macam lawak, tak da gaya ragge langsung..
mcm gagman.. memang genius.. sora sebijik mcm haha..

mamat tentera, lagu memang best.. sora sedap..cool habis...

mamat cross suara memang power habis... best of the best..
rasanya mesti dia jadi femes balik...
dia tarik suara bukan main lama... meremang habis....
tabik haha sebab dia kasi buang mamat tu awal2, supaya mamat cross leh tunjuk talent sebenar dia..

minah havard suara best..

sian haha terpedaya dgn kakak dia...
icsyv buat dia hilang kepercayaan kt kakak dia, hilang duit coz kena belanja kopi n aiskrim.. haha..








Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:36 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 18-3-2017 02:58 AM
done epi 2....

serius fun giler epi kali ni... kalau dah haha jadi guest.. syok jer kjk kenakan h ...

best kan ep 2..tergelak2 iolss tgk..patut la abg iols dh bg heads up awal2 ep 2 ni best.hahaha..

SPOILER:

iols ssuka gile suara student harvard tu.mmg tone suara yg iolss sukaa.dh baper kali iols ulg dia nyanyi.and iols berjaya teka betul.haha..yg kawan haha rekemen tu pun iols dpt teka..tp congo prince tu iols dilema smpai abeh..tp iols teka suara sedap sbb igt kan ratio 4:2 (tak pernah ratio seimbang sebelum ni)..tp tk sangka pulak separuh ratio nya.hahaa..mmg kesian haha kene tipu dgn kaka sdirik

yg mamat tentera tu tringin nk tau lirik lagu heolss sbb iolss dpt rasa lirik lagu heolss cute..tp sayang subbers this season tk subs lirik lagu skali

ms music lagu the cross tu kluar iolss excited gila..sbb slama ni dok dgr org lain je yg cover lagu tu termasuk ha hyun woo..abg iolss pun cakap heols tk cam penyanyi the cross tu..padahal sebelum ni heols pnah cek utube penyanyi asal lagu tu..then iolss ckp la sdgkan haha pun tk cam, inikan pulak abg iolss
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 12:33 PM | Show all posts
Edited by inaniloquent at 24-3-2017 12:42 PM

@wonto  
@wonto ko folo tak season br ni

geli ati wey tgk haha epi 2 .....sampai terduduk ko sbb salah teka

mesti dia konpiden giler negro tu hebat cm joseph, amekaww

aku suka tgk part park ye ni....dak division acting kt harvard tu

sedap giler sore dia ....xsangka aku mc yoo pandai gak nyanyi, wpon lawak
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 18-3-2017 02:58 AM
done epi 2....

serius fun giler epi kali ni... kalau dah haha jadi guest.. syok jer kjk kenakan h ...

Seronok tergelak epi 2 ni..

Kesian haha kena prank ngan kakak sendiri..

Tak sabar tunggu sub epi 3,4..

Koyote ngan got7..

Tgk spoiler punya la best  
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wonto at 24-3-2017 07:06 PM
inaniloquent replied at 24-3-2017 12:33 PM
@wonto  
@wonto ko folo tak season br ni



Aku tgk klip ja
Sedap kn sora dak pmpuan
Pronunciation pn sedap..dak havard eh
Ptt la..

Xdak yg btul teka lg kn?
X thn muka si ysy tu ms main piano
Mst kntrol.macho
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 10:24 PM | Show all posts
wonto replied at 24-3-2017 07:04 PM
Aku tgk klip ja  
Sedap kn sora dak pmpuan
Pronunciation pn sedap..dak havard eh

xsangka giler leh jugak dia nyanyi
part yg last tu....terus bertukaq tone sore
gigih pilih mamat negro tu ....

aku xbpe suka sgt juri yg sekarang ni ....
aku tunggu yg lagi sorg tu ....
sape ntah nama dia ....yg pakai spec tu
rase nyer epi 4 br ade dia kot



Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 10:24 PM
xsangka giler leh jugak dia nyanyi
part yg last tu....terus bertukaq tone sore
gigih pilih ...

Hahaha...lawak sgt time tu
Mmg x brp best pn juri.
Yg mn 1?
Yg slalu teka btul tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:10 PM | Show all posts
wonto replied at 24-3-2017 11:03 PM
Hahaha...lawak sgt time tu  
Mmg x brp best pn juri.
Yg mn 1?

ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet baguihh ...

padahal sore sendiri pong ke laut

nk2 juri pompuan tu, kalo bab kutuk org bukan men2 ngan muka2 sekali
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 02:19 AM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 25-3-2017 02:36 AM

done epi 3...
koyote dtg.. so memang best la..

SPOILER



______________________________


mi sun selambe je ckp y akan ada 2 deaf tone nanti, merujuk pada jongmin la tu.. huhu..


mamat signal tu memang sgt charming.. 1st glance ingatkan lee jae yoon coz senyuman sama..
tp memang dia ada aura park bo gum coz body language dia masa buat love tu ada lembut2 sikit mcm park bo gum..
aku melting habis dgr dia nyanyi.. hahaha.. lawak sampai ada couple gadoh coz awek dia terlalu cair.. hahaha..
kecoh studio coz audience lelaki nak mamat signal keluar, y pmpn nak mamat signal stay... huhu..
suara dia sweet tp tak de la power...

mamat no 1 tu memang lawak.. gaya dia menari style ahjumma suka.. hahaha.. sebab tu terpilih kt final stage..
tp bila dia nyanyi giler hancur... hahaha.. serta merta suara jongmin tetiba rasa mcm sedap giler.. hahaha..

nway mamat nyanyi lagu uptown funk, memang sgt berbakat.. sampai semua berebut nak dia buat lagu utk dorg..
aku pun ushar youtube channel dia.. dia memang musician y hebat..
lagu uptown funk tu sebenarnya versi acapella.. tp pandai dia edit, sampai tak rasa tu lagu acapella...



cool giler dia  boleh buat lagu dengan ramyoon saja..



y nie pulak dia guna 360 degree teknik.. rasa fun pusing2 video tu tuk tgk part2 acapella..




Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 11:10 PM
ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet b ...

Juri pmpuan klu nk teka mmg camtu
Siap buat mlut herot bgai
Mcm terer sgt
Pastu 1 lg yg annoying,suka jrit2
Tganggu aku nk dgr org tu nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 11:10 PM
ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet b ...

Ko dh tgk yg got7 pnya?
Sedap tul sora mamat yg nyanyi lgu elephant tu..
Perghh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090947s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list