Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25653
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-3-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wonto at 24-3-2017 07:06 PM
inaniloquent replied at 24-3-2017 12:33 PM
@wonto  
@wonto ko folo tak season br ni



Aku tgk klip ja
Sedap kn sora dak pmpuan
Pronunciation pn sedap..dak havard eh
Ptt la..

Xdak yg btul teka lg kn?
X thn muka si ysy tu ms main piano
Mst kntrol.macho
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 10:24 PM | Show all posts
wonto replied at 24-3-2017 07:04 PM
Aku tgk klip ja  
Sedap kn sora dak pmpuan
Pronunciation pn sedap..dak havard eh

xsangka giler leh jugak dia nyanyi
part yg last tu....terus bertukaq tone sore
gigih pilih mamat negro tu ....

aku xbpe suka sgt juri yg sekarang ni ....
aku tunggu yg lagi sorg tu ....
sape ntah nama dia ....yg pakai spec tu
rase nyer epi 4 br ade dia kot



Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 10:24 PM
xsangka giler leh jugak dia nyanyi
part yg last tu....terus bertukaq tone sore
gigih pilih ...

Hahaha...lawak sgt time tu
Mmg x brp best pn juri.
Yg mn 1?
Yg slalu teka btul tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:10 PM | Show all posts
wonto replied at 24-3-2017 11:03 PM
Hahaha...lawak sgt time tu  
Mmg x brp best pn juri.
Yg mn 1?

ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet baguihh ...

padahal sore sendiri pong ke laut

nk2 juri pompuan tu, kalo bab kutuk org bukan men2 ngan muka2 sekali
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 02:19 AM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 25-3-2017 02:36 AM

done epi 3...
koyote dtg.. so memang best la..

SPOILER



______________________________


mi sun selambe je ckp y akan ada 2 deaf tone nanti, merujuk pada jongmin la tu.. huhu..


mamat signal tu memang sgt charming.. 1st glance ingatkan lee jae yoon coz senyuman sama..
tp memang dia ada aura park bo gum coz body language dia masa buat love tu ada lembut2 sikit mcm park bo gum..
aku melting habis dgr dia nyanyi.. hahaha.. lawak sampai ada couple gadoh coz awek dia terlalu cair.. hahaha..
kecoh studio coz audience lelaki nak mamat signal keluar, y pmpn nak mamat signal stay... huhu..
suara dia sweet tp tak de la power...

mamat no 1 tu memang lawak.. gaya dia menari style ahjumma suka.. hahaha.. sebab tu terpilih kt final stage..
tp bila dia nyanyi giler hancur... hahaha.. serta merta suara jongmin tetiba rasa mcm sedap giler.. hahaha..

nway mamat nyanyi lagu uptown funk, memang sgt berbakat.. sampai semua berebut nak dia buat lagu utk dorg..
aku pun ushar youtube channel dia.. dia memang musician y hebat..
lagu uptown funk tu sebenarnya versi acapella.. tp pandai dia edit, sampai tak rasa tu lagu acapella...



cool giler dia  boleh buat lagu dengan ramyoon saja..



y nie pulak dia guna 360 degree teknik.. rasa fun pusing2 video tu tuk tgk part2 acapella..




Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 11:10 PM
ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet b ...

Juri pmpuan klu nk teka mmg camtu
Siap buat mlut herot bgai
Mcm terer sgt
Pastu 1 lg yg annoying,suka jrit2
Tganggu aku nk dgr org tu nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 24-3-2017 11:10 PM
ha'ah .....tazabar nk tunggu dia muncul epi 4 nnti

juri skrg semo hazab ....komen bajet b ...

Ko dh tgk yg got7 pnya?
Sedap tul sora mamat yg nyanyi lgu elephant tu..
Perghh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 25-3-2017 02:19 AM
done epi 3...
koyote dtg.. so memang best la..


Mamat signal tu mmg charming...

Ms dlm perasan dia ni tp xde la rs dia cute..

Dlm ni dia cute...bile dia senyum ada rupa park bogum..

Tp mcm over sgt je audience dgn juri2 pompuan ni..iols rs before ni lg ramai mamat yg handsome n smart lg dr mamat ni..maybe sbb mamat ni asyik duk tersenyum2 bile org puji dia kot...

Sblm ni kan sume peserta kena wat muka seposen xde feeling..nk gelak pun kena tahan..tp season kali ni mcm x strict camtu kot ek...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:37 PM | Show all posts
wonto replied at 26-3-2017 06:29 PM
Ko dh tgk yg got7 pnya?
Sedap tul sora mamat yg nyanyi lgu elephant tu..
Perghh..

yg maner ....??

aku dh keliru .....byk sgt tgk show
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:03 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 31-3-2017 04:37 PM
yg maner ....??

aku dh keliru .....byk sgt tgk show

yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 06:03 PM
yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

mamat busker india tu kan..

masa part lips sync iols dah agak dia pandai nyanyi..

sedap giler sora, iols siap menitik air mata.. feeling, tambah bila keluar sub dia kerja utk org disable..

sunyi sepi pas dia nyanyi.. semua org sebak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 08:41 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 31-3-2017 07:50 PM
mamat busker india tu kan..

masa part lips sync iols dah agak dia pandai nyanyi..

a'ah..mmg feeling la
1st time kn juri smua diam n cameraman pn fokus kt singer ja
klu x sblm2 ni aasyik fokus diorg ja
wlu x jelas sgt sbutan tp mmg rs dia pnya feeling tu

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 08:08 AM | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 08:41 PM
a'ah..mmg feeling la
1st time kn juri smua diam n cameraman pn fokus kt singer ja
klu x sblm2 ni ...

aha..sebutan tak jelas...
sib baik feeling dia sampai...

minah dream girls memang hebat.. tp kalau dorg terpilih ke final camne la nak nyanyi lagu korea coz dorg tak reti bahasa korea tak mcm foreigner sebelum ni..

mamat got2 rupanya new idol y akan debut tak lama lagi.. padan la gaya mcm idol dah..

mamat dj tu tak sangka dia y reka lagu disko tu.. selalu gak dengar coz dlm variety selalu main lagu dia..

nway epi kali ni tambah fun coz ada sang min..rindu dgn komen2 dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:49 AM | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 06:03 PM
yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

ohhh ....busker india tu
bkn jelas pong dia nyanyi ....
tp sore dia mmg nmpk "man" lar
lee sang min pong terkejut gak

aku br tgk singing battle epi 21 ....
lawak gak lee sang min ...
tu ;ast episode chief kim jd MC singing battle
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 1-4-2017 09:49 AM
ohhh ....busker india tu
bkn jelas pong dia nyanyi ....
tp sore dia mmg nmpk "man" lar
...

Mmg x jelas pn
Ktanya lagu tu sbutan irish ka apa ntah
Ahjussi LSM tu aku tgk mcm muka pelakon HK dlu2..
Ntah idup lg x ke x pelakon tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 08:08 AM
aha..sebutan tak jelas...
sib baik feeling dia sampai...


Ooo...lagu ba sae tu lgu dia eh?
Dkt RM suka sgt la bukak lgu tu
Nyanyi mcm org penat

Negro mst power..kcuali yg ms ngn haha ja
Igtkn LSM dh x ada..bkn dia ada VS br jg ka?
Tp mmg dia pndai plih singer
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 10:37 AM
Ooo...lagu ba sae tu lgu dia eh?
Dkt RM suka sgt la bukak lgu tu
Nyanyi mcm org penat  

lagu ba sae lagu dia.. tu pasal tetiba LSM dok jerit kata lagu ba sae mamat tu reka masa turn mamat tu nyanyi.. mungkin sbb pakai suit si mula2 dia x cam..

LSM masa intro dia kena perli pasal utamakan schedule lain dari icsyv.. rasanya ramai dok tertanya2 dia xda masa epi lepas2..

harap dorg panggil dingding balik.. iols pun suka dgn komen dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 01:14 PM
lagu ba sae lagu dia.. tu pasal tetiba LSM dok jerit kata lagu ba sae mamat tu reka masa turn mama ...

Oo..hihihi
Sbuk LSM skrg ni
Dingding yg pkai spek tu kn?
Trgt ms ep JJY tu,suka dia ms LSB tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 05:35 PM
Oo..hihihi
Sbuk LSM skrg ni
Dingding yg pkai spek tu kn?

LSM femes semenjak join knowing bro..

dingding y pakai spek..
ingat epi mamat scary,lupa nama dia.. y jaesuk takut dlm RM..

dia asyik salah panggil nama dingding.. last2 dia sebut tingting.. haha..

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 06:18 PM
LSM femes semenjak join knowing bro..

dingding y pakai spek..

A'ah..KB
Tgk komen best..syik tgk x KB tu?

Choi min soo kn
Muka dindin nk dkt sama plak ngn ahli block b
Yg pkai spek tu..terlupa plak nma
Dia pn pnh dtg icsyv
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089694s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list