Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
9720
View
81
Reply

Kes khalwat & turun naik mahkamah.

[Copy link]

Author: LomaPrieta       Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2016 03:42 PM | Show all posts
Park kereta mlm2 kat tempat sunyi mmg bahaya. Walaupun ko tak buat apa2 diaorg tetap akan bawa kau ke balai juga. Kadang2 ada juga polis nak cari makan. Dia saje je ambush pasangan dalam kereta tu takut2kan pasangan tu cakap dia nak panggil JAWI. Pas tu dia akan tanya "ada berapa kita org ada 2 org ni"... Maka bersiap2 la korang kena bayar kat dia. klu dia minta sorang RM50 ke RM100 ke biasa pasangan yg kena tu mesti bayar sb dah panic. Aku tau ni pun sb kwn aku dah terkena. Polis siap ugut nak hantar balik (suruh balik rumah dia ikut kat belakang-polis tu naik motor). Dalam keadaan panic bf dia bagi kat polis tu sorang RM100 sb polis tu ugut nak bagitau parent kwn aku. Sampai skrg dia serik, siap nasihatkan aku jgn la berbual dgn bf/kwn lelaki dlm kereta mlm2 kat tempat sunyi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 05:11 PM | Show all posts
LomaPrieta replied at 14-3-2016 05:17 PM
Tak lama lagi nak nikah pun. Silapnya lepaih tengok bola kat mamak, pukul 1 lebih tu naik kereta.  ...

Pukul 1pagi masih merayau.
Bukan ke sepatutnya pukul 11pm dah kena tidur?
Lainlah pukul 1 pagi duduk ramai2 keliling unggun api.
Ber campfire la kita.

Okay, harap tak diulang lagi.
Walau dah nikah sekalipun, pukul 1pagi tu dah kena ada rumah.
Tidur paling nikmat.
Esok lusa dah beranak kecik, masa itu baru menyesal tak manfaat tidur sebaiknya.


Bab mahkamah tak dapat membantu.

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada pengalaman jugak kne serbu kt hotel bajet. Yg aku geram mse tu alu sorg je ha..ttbe ketuk pintu bertalu2..aku ingatkan adik aku sbb kami jnji nk jmpe, skali bukak, ha tudia segerombolan manusia..dgn 3 org dok amek gambar guna kamera dslr, aku dgn xbertudngnya, pkai bju berleher luas juga. Tkejut aku, terus aku disoal siasat, terus serbu masuk bilik aku n cek bilik air bawah katil segala dan trus blah gitu ja tanpa mintak maap pun. Sakit hati aku.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng apa jadi eh kalau aku baru jemput awek aku dekat stesen lrt waktu pagi 11am then aku dgn awek aku hug hug je sbb rindu, kat dalam kereta kat parking lrt. Then tetibe dua cleaner dbkl dtg dari jauh. Diorang mcm nak amek gmbr tapi aku terus chau dah. Kereta tuh dah la kereta mak aku.

Agak agak, kalau sempat la diorang amek gambar,korang rasa dia report tak kat jais? Pastu apa je tindakan boleh kena dekat aku? Sbb takde sape sempat serbu aku. Pihak jais boleh datang rumah aku ke sebab ternampak nombor plet kete mak aku? Then tangkap aku? Risau ni

Agak agak apa jadi la oi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 10:19 PM | Show all posts
Ashroftsc replied at 15-3-2017 06:12 PM
Geng apa jadi eh kalau aku baru jemput awek aku dekat stesen lrt waktu pagi 11am then aku dgn awek a ...

Sorry ye.

Adik macam takut dengan Jais tetapi tidak takut dengan Allah.
Adik, bertaubatlah. Takutlah dengan Alalh. If tidak tahan sangat, segeralah bernikah supaya dapat jauhkan  dari maksiat. Kesihanlah ibu dan ayah. Semoga menjadi anak yang Solleh
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepak mamak jelah sis lenkali.. confirm tak kena tahan..

Bf merokok ker.. tak payah la kawen dgn dia.. rosak peparu sis n anak nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 02:59 PM | Show all posts
Ashroftsc replied at 15-3-2017 06:12 PM
Geng apa jadi eh kalau aku baru jemput awek aku dekat stesen lrt waktu pagi 11am then aku dgn awek a ...

patut la ko bukak pos pasal jais nak tangkap khalwat tu..
dah viral pun ko nye video tu.. betul ke hug hug saje... tak macam hug hug saje dalam video tu.. cuba ko carik.. no plate kete mak ko pun ade


so lepas ni taubat lah ye... Allah masih sayang.. bg hidayah kecil kay ko.. dah viral dah pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058776s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list