Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3250
View
25
Reply

cadangan phone Android terbaik

[Copy link]

Author: anne112    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2016 12:18 PM | Show all posts
oppo mmg cun, tapi bila dh habis waranty mula meragam bateri...satu hal lagi oppo punya bateri susah amat nk jumpa, call centre ckp sebulan lebih itu pon x janji lg, so pilihan di tgn mu......
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2016 12:08 PM | Show all posts
kirana_22 replied at 29-5-2016 08:27 AM
Sekarang guna samsung dh masuk 3 thn lebih. Ni dok usha tepon baru.
Mcm berkenan kat lenovo dn opp ...

oppo mana yg chuols berkenan..iols berkenan F1 plus tp review mcm x bagus sgt pun camera dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2016 12:10 PM | Show all posts

sama la kita nk suggest ini jgk..pink gold hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2016 07:07 PM | Show all posts
ada sesiapa pakai asus zenfone selfie tak? nak tau feedback pliz...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Apai86 replied at 4-5-2016 09:32 AM
HTC ade satu phone baru, adaptive storage (internal + SD card = jd satu storage yg gabak besar, xde  ...

Lg g5? haha. Aku br beli hp ni kat lazada mingu lps. Celaka hp ni menyesal aku beli. Bateri cpt sgt trn mcm x logik. Mcm mn hp rubbish mcm ni blh msk pasaran malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Samsung latest
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list