Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17212
View
243
Reply

Retis n Payment

[Copy link]

Author: Cabai99       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-3-2016 03:07 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Cabai99 at 30-3-2016 03:31 AM

Harini iols ade dgr stry pasal Yuna. Terperanjat iols dengar payment dia dpt.. 1 lagu sheols dpt RM80k! Dengan suara pemalas tu? Pada iols xberbaloi langsung harga dgn suara sheols tu!
Shila Hamzah iols dengar dia dpt RM50k utk 1 lagu gak.. Tp atleast dia femes la gak kat china tuh.. Yg Yunam ni mcm suam2 kuku jek..

Jomler kongsi2 sape yg tau payment retis2 malaysia ni..

Kalau thread dh ade katup jek la yerr..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau jugak payment pelakon mcm mana? Rasa mcm penyanyi je lg kaya dr berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuna bkn nyanyi sore malas.. itu dipanggil attitude dlm nyanyian..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rania_maira replied at 30-3-2016 07:34 AM
Yuna bkn nyanyi sore malas.. itu dipanggil attitude dlm nyanyian..

Bad attitude
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 07:42 AM | Show all posts

bad mood attitude
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 30-3-2016 07:37 AM
Bad attitude

Kalau org byr 80k/song dgn that so called "bad attitude", pe de hal?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:20 AM | Show all posts
hak ah,nak tau payment utk plakon jugak...
retis2 luar ade je kan kuar psl payment ni..
cth retis thai..ade cite payment utk 1 ep..utk 1 event...and sape pelakon termahal..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Woww speechless makcik, makcik baru tahu menyanyi pun masyuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:30 AM | Show all posts
The fact yg dia dapat 80K utk satu lagu tu membuktikan dia bukan suam2 kuku. Dia dah collab dgn Pharrel dan berduet dgn Usher. Takde lagi retis Malaysia yg capai tahap tu. Mmg la dia tak popular mcm Rihanna, tapi dia dah break the market di tahap ramai penyanyi2 dari US sendiri pun hanya mampu bermimpi je nak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:35 AM | Show all posts

hahaha aku pun rasa macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:39 AM | Show all posts
salmiah hassan dan anak dia 3 lagu dalam RM35k

anuar zain 2 lagu dalam 50k

nak murah retis AF boleh laa dapat 4-5 lagu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:41 AM | Show all posts
fazley - 2 lagu dan ceramah motivasi dia dalam RM7k
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:41 AM | Show all posts
ouh kira lagu..bukan kira hour bila buat persembahan??
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:41 AM | Show all posts
fazley - 2 lagu dan ceramah motivasi dia dalam RM7k
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
anyone ad update psal payment mek iti? makin up ke makin down ? dolu2 sheols 30minit perform rm45K ... anyway, wlupn iols minat suara n lagu yuna, iols x bpe minat kalo nk tgok sheols perform live.. sheols atas pentas ala2 penyanyi malas nak nyanyi dgan body gesture dia n posture dia ad sikit bongkok
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:46 AM | Show all posts
mahal lah satu lagu 80K, apa yang istimewa sangat dengan Yuna ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:47 AM | Show all posts
xminat dgr yuna nyanyi...suara malas..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
azah elite suka nyanyi free
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul komen di atas.. 80k tu mahal bebenorr dgn gaya nyanyi rope gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 08:50 AM | Show all posts
pernah dengar siti deal dengan budak2 ipta. kalau nak amek dia nyanyi free, boleh dengan syarat, tak boleh jual tiket. mebi maksud nak panggil siti event tak boleh kenakan apa2 bayaran kepada tetamu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 09:02 AM | Show all posts
bebudak af boleh le kita bayar murah. tapi set set hafiz pun dah mahal. kalau tak silap dulu pernah survey ada la dalam 15k-20k.

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 09:06 AM | Show all posts
batman_2007 replied at 30-3-2016 08:50 AM
Betul komen di atas.. 80k tu mahal bebenorr dgn gaya nyanyi rope gitu

mahal la tgk sapa penerbit dia? bukan pharrell williams yg jadi judge the voice tu ke
dia pun ada single baru featuring usher
penyanyi lain kat msia ni hadoooo
lagipun lagu2 dia bukan level2 telinga rakyat msia lagi dah

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 09:12 AM | Show all posts
tak setuju jugak...tapi akad jual beli...penjual setuju, pembeli setuju...on jerla
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu bukan ke siti nyanyi dan motivasi 2jam 91k
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2016 09:17 AM | Show all posts
wow.... banyak jugaklah diorg melabur pada negara melalui cukai pendapatan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list