CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 57448|Reply: 372

close

  [Copy link]
Post time 11-4-2016 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by flowerhit at 4-3-2023 08:47 PM

Close

.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2016 12:07 PM | Show all posts
ala..kalo ikot history c uqasha tue pon sape yg tak rasa insecure..nak sentap lebih2 lak uqasha nie..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:08 PM | Show all posts
ek eleh uqasha nk emo2 lak x padan ngan blakon kayu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2016 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun rasa xde kaitan pun dia nak sentap. Siap mention Hafidz tu budak2. Eh umur dia dgn hafidz tu pun xbyk beza pun. Jgn nak acah2 dewasa sgt ye uqasha oooii.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif pompuan ni nak besar2 kan cter? jeles lettew dak tu tak tunang ngn dia Puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:11 PM | Show all posts
flowerhit replied at 11-4-2016 12:09 PM
Aku pun rasa xde kaitan pun dia nak sentap. Siap mention Hafidz tu budak2. Eh umur dia dgn hafidz tu ...

kalau dewasa xdenyer nk emo2 kt social media tu

da la mcm tweety
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2016 12:12 PM | Show all posts
Motip nak emo2 tayang kat twitter? Siapa yg childish skrg?



Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:13 PM | Show all posts
twiti birddd sgt ko uqasha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2016 12:13 PM | Show all posts
Si tunang Hafidz pulak, kalau x nak cemburu, pls simpan tunang hang tu dalam rumah. Ikat ketat2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:14 PM | Show all posts
tadi iolss dengar kat era fm ... uqasha sendatrose pun nak bertunang gak dengan kokesen hujung tahun uolssss ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:21 PM | Show all posts
enchikfitz replied at 11-4-2016 12:13 PM
Si tunang Hafidz pulak, kalau x nak cemburu, pls simpan tunang hang tu dalam rumah. Ikat ketat2.

boleh geng ngan binik izzue selam ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:25 PM | Show all posts
Mcmlah bagus si Uqasha ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:25 PM | Show all posts
dari dulu tak suka si Uqasha .. ntah kenapa .
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayu mana leh emo.
Takde perasaan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku anggapkan uqasha tgh period jela psl dia nk defend dr dia pon da mcm gaya bdk2..xclassy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2016 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
haha uqasa blakon pun x best...adik dia nelly lagi bess..heee
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:35 PM | Show all posts
Si hafidz tu ada ckp lebih2 ke?
lain mcm lak uqasha ni defend.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:36 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekeleh ko dah knp uqasha.ko lelebih sentap.mcm la ko x tau press tu.tnye lain jwap lain tulis lain..ko buget2 hafiz nk jatuh cinta ngn ko ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 10:04 AM GMT+8 , Processed in 0.073837 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list