Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9765
View
59
Reply

[INFORMASI] Sejauh mana Pengetahuan+Kepercayaan Anda tentang Kewujudan the Iluminati?

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2016 10:39 AM | Show all posts
Amandaa replied at 9-5-2016 02:57 PM
Betul tu awak..bank negara Malaysia pun illuminati pegang..

sebenarnya hidup kita semua sudah d ...

nak tengok kat mana ye the arrival tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2016 03:52 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 6-5-2016 11:44 AM
another bullshit form conspirashit theory..............

Warning.. u have successfully been brainwash..

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2016 03:56 PM | Show all posts
Edited by din_atos at 16-5-2016 03:57 PM
Amandaa replied at 9-5-2016 01:23 AM
Illuminati ada office kat penang dah lama dah..

illuminati ni ahli dia pure yahudi yang sembah ib ...

pilem zombie kampung pishang 2 pon ada tau

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2016 05:56 PM | Show all posts
Amandaa replied at 15-5-2016 08:14 AM
Memang berangan nak jadi prepper tapi tak mampu..  kalau lah terjadi apa2..memang tak dapat lah  ...

yaa..u...berangan je yg i mampu...ehehehe...

tp skrg ni i prep air mineral....haha...bukan ape b4 this pernah jadi..ade catuan air kat tempat i...
tp i dpt tau last minute..so bile redah kedai nak beli air mineral...ade la dlm 5,6 kedai..semua dh habis air mineral tu..
sib baik..kedai ke 7 tu..ade lagi bekalan...

so sempena musim el-nino yg kata nk end ujung bulan ni tp baru2 ni pulak news kata sampai bulan 9...
i ade la sediakan bekalan skit..just incase...agak2nye they allz..yg dekat are banjir...skrg ni dh buat persediaan?..

nak jgk tahu..ape persediaan die org...ingat kat bandar x banjir..tp tgk la baru2 ni...kat bangsar, um...kl..pun ade area yg air naik..huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
: : :
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2016 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari sekolah rendah awal 90an dulu lagi aiol dah tahu tentang gosip iluminati.

Tapi malas nak ambik serius.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 16-5-2016 05:56 PM
yaa..u...berangan je yg i mampu...ehehehe...

tp skrg ni i prep air mineral....haha...bukan ape  ...

Saya berangan nak beli tanah lepas tu tanam kontena jadi bilik bawah tanah..lepas tu kat atas tanam pokok ubi kayu ke pokok pisang ke..incase apa apa jadi boleh berteduh di situ   
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
din_atos replied at 16-5-2016 03:56 PM
pilem zombie kampung pishang 2 pon ada tau

Ada apa tu?    tak perasan atau sudah terlupa kalau ada pasal illuminati dalam filem zombie kg. Pisang   
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chinatsu replied at 16-5-2016 10:39 AM
nak tengok kat mana ye the arrival tu?

Saya tengok di Youtube saja dulu..tapi tak tahulah sekarang ini ada lagi atau tidak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 10:16 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:54 AM | Show all posts
dekat cartoon disney ada illimunati......cm frozen mikey mouse dan lain2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:57 AM | Show all posts
cuba tulis illuminati card...banyak pelik2.....dalm card tu tulis peristiwa dan dah jadi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2016 02:58 PM | Show all posts
Amandaa replied at 2-10-2016 12:53 PM
Saya berangan nak beli tanah lepas tu tanam kontena jadi bilik bawah tanah..lepas tu kat atas tana ...

serius ke u? nak guna kontena tu semua?
plan i nak guna kontena tu utk rumah kediaman sebenar
but still a good idea. i like!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2016 03:05 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 17-12-2016 03:40 PM

dlm episode ni halaqah mengupas tentang bangsa Yahudi, beza Zionist & Yahudi serta kaitan Zionist & Freemason, pihak mana yg mencipta sistem mata wang kertas yg hanya menguntungkan 1 pihak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2016 07:12 PM | Show all posts
Illuminati ni banyak tinggalkan petunjuk.. contoh macam kat bank note 1 dollar.. ada segitiga separuh siap kat situ.. unfinish pyramid.. kalau kita tengok cerita national treasure,dia ada mengisahkan sebuah kesatria datang dan temukan harta karun di bawah temple of solomon.. dah harta itu terlalu hebat bahkan untuk seorang raja.

Tetap hakikatnya,ia bukan harta karun seperti diceritakan dalam cerita tersebut. Kisah sebenarnya apabila semasa pemerintahan Nabi Sulaiman a.s, buku2 sihir dikumpulkan dan disimpan di dalam kuil.

Apabila Nabi Sulaiman wafat,harta itu dijumpai oleh kesatria The Knight Templar. Dan mereka adalah Freemason. Mereka bawa balik ke europe klau tak silap dan mengamalkan ajaran illuminati.. tujuannya hanya satu,untuk membebaskan dan memuja dajjal al masih.

Kalau diceritakan illuminati di rantau asia ni banyak.
-Penyanyi Ahmad Dhani kumpulan DEWA indonesia pernah memakai Star Of David.
-Video klip kumpulan dewa banyak unsur freemason,contohnya mata,piramid,dan tangga berpusing tu.
-Di Malaysia ada tiang obeliks kat Putrajaya.Tiang mcm kat white house dan di vatican city tu.
-Album kumpulan search ada unsur illuminati. Design album sahaja. Anggota tak tahu haha
-Kulit album kembara mmg ada unsur illuminati,all seeing eye,pillar, dilakarkan oleh M.Amin Shabab.
-Binaan bangunan yang berbentuk segitiga di puncaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 05:34 PM | Show all posts
klu dibandingkan dengan program melalak dalam tv, yang dikuasai oleh orang muslim, dari director, smpai ke penyanyi tu org muslim.

itu lagi illumati+dajal berbanding dari gosip2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 12:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2016 04:51 PM | Show all posts
saifulperak replied at 17-12-2016 07:12 PM
Illuminati ni banyak tinggalkan petunjuk.. contoh macam kat bank note 1 dollar.. ada segitiga separu ...

mmg kalau tgk dari aspek simbol2 ni ape la sgt kesannye yea x?...
tp kite tgk dari segi penguasaan politik & ekonomi die org ni..tanpa kite sedar ke tidak sistem politik, demokrasi, komunis, liberal
ni semua idea2 die org la.nak pisahkan agama dari politik, even mat saleh kokesen pun kata sistem mcm ni x kan berkesan sampai bile2 sbb ia x adil.
begitu jgk dgn sistem mata wang kertas. sistem yg berpihak pd mereka, yg kaya akan lebih kaya yg miskin akan lebih miskin. skrg semua org hutang dgn bank..bank milik die org..semua org stress sbb semua benda makin meningkat naik harga kalau bandingkan dgn sistem yg nabi kite guna dulu dinar emas, sgt stabil & adil utk semua..
sistem riba semua tu tanpa kite sedari PTPTN pun ade riba...kira dah jadi way of life utk kite..tp kite x sedar..semua tu..
jom tgk halaqah..episod ni..pulak..



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2016 06:54 PM | Show all posts

ranking dlm illuminati ni triple D ade huraikan skit dlm halaqah..
thanx for sharing...u dah bc ke? bleh buat summary x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:47 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087968s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list