Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5765
View
59
Reply

[INFORMASI] Sejauh mana Pengetahuan+Kepercayaan Anda tentang Kewujudan the Iluminati?

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2016 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari sekolah rendah awal 90an dulu lagi aiol dah tahu tentang gosip iluminati.

Tapi malas nak ambik serius.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 16-5-2016 05:56 PM
yaa..u...berangan je yg i mampu...ehehehe...

tp skrg ni i prep air mineral....haha...bukan ape  ...

Saya berangan nak beli tanah lepas tu tanam kontena jadi bilik bawah tanah..lepas tu kat atas tanam pokok ubi kayu ke pokok pisang ke..incase apa apa jadi boleh berteduh di situ   
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
din_atos replied at 16-5-2016 03:56 PM
pilem zombie kampung pishang 2 pon ada tau

Ada apa tu?    tak perasan atau sudah terlupa kalau ada pasal illuminati dalam filem zombie kg. Pisang   
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chinatsu replied at 16-5-2016 10:39 AM
nak tengok kat mana ye the arrival tu?

Saya tengok di Youtube saja dulu..tapi tak tahulah sekarang ini ada lagi atau tidak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 10:16 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:54 AM | Show all posts
dekat cartoon disney ada illimunati......cm frozen mikey mouse dan lain2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:57 AM | Show all posts
cuba tulis illuminati card...banyak pelik2.....dalm card tu tulis peristiwa dan dah jadi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2016 02:58 PM | Show all posts
Amandaa replied at 2-10-2016 12:53 PM
Saya berangan nak beli tanah lepas tu tanam kontena jadi bilik bawah tanah..lepas tu kat atas tana ...

serius ke u? nak guna kontena tu semua?
plan i nak guna kontena tu utk rumah kediaman sebenar
but still a good idea. i like!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2016 03:05 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 17-12-2016 03:40 PM

dlm episode ni halaqah mengupas tentang bangsa Yahudi, beza Zionist & Yahudi serta kaitan Zionist & Freemason, pihak mana yg mencipta sistem mata wang kertas yg hanya menguntungkan 1 pihak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2016 07:12 PM | Show all posts
Illuminati ni banyak tinggalkan petunjuk.. contoh macam kat bank note 1 dollar.. ada segitiga separuh siap kat situ.. unfinish pyramid.. kalau kita tengok cerita national treasure,dia ada mengisahkan sebuah kesatria datang dan temukan harta karun di bawah temple of solomon.. dah harta itu terlalu hebat bahkan untuk seorang raja.

Tetap hakikatnya,ia bukan harta karun seperti diceritakan dalam cerita tersebut. Kisah sebenarnya apabila semasa pemerintahan Nabi Sulaiman a.s, buku2 sihir dikumpulkan dan disimpan di dalam kuil.

Apabila Nabi Sulaiman wafat,harta itu dijumpai oleh kesatria The Knight Templar. Dan mereka adalah Freemason. Mereka bawa balik ke europe klau tak silap dan mengamalkan ajaran illuminati.. tujuannya hanya satu,untuk membebaskan dan memuja dajjal al masih.

Kalau diceritakan illuminati di rantau asia ni banyak.
-Penyanyi Ahmad Dhani kumpulan DEWA indonesia pernah memakai Star Of David.
-Video klip kumpulan dewa banyak unsur freemason,contohnya mata,piramid,dan tangga berpusing tu.
-Di Malaysia ada tiang obeliks kat Putrajaya.Tiang mcm kat white house dan di vatican city tu.
-Album kumpulan search ada unsur illuminati. Design album sahaja. Anggota tak tahu haha
-Kulit album kembara mmg ada unsur illuminati,all seeing eye,pillar, dilakarkan oleh M.Amin Shabab.
-Binaan bangunan yang berbentuk segitiga di puncaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 05:34 PM | Show all posts
klu dibandingkan dengan program melalak dalam tv, yang dikuasai oleh orang muslim, dari director, smpai ke penyanyi tu org muslim.

itu lagi illumati+dajal berbanding dari gosip2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 12:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2016 04:51 PM | Show all posts
saifulperak replied at 17-12-2016 07:12 PM
Illuminati ni banyak tinggalkan petunjuk.. contoh macam kat bank note 1 dollar.. ada segitiga separu ...

mmg kalau tgk dari aspek simbol2 ni ape la sgt kesannye yea x?...
tp kite tgk dari segi penguasaan politik & ekonomi die org ni..tanpa kite sedar ke tidak sistem politik, demokrasi, komunis, liberal
ni semua idea2 die org la.nak pisahkan agama dari politik, even mat saleh kokesen pun kata sistem mcm ni x kan berkesan sampai bile2 sbb ia x adil.
begitu jgk dgn sistem mata wang kertas. sistem yg berpihak pd mereka, yg kaya akan lebih kaya yg miskin akan lebih miskin. skrg semua org hutang dgn bank..bank milik die org..semua org stress sbb semua benda makin meningkat naik harga kalau bandingkan dgn sistem yg nabi kite guna dulu dinar emas, sgt stabil & adil utk semua..
sistem riba semua tu tanpa kite sedari PTPTN pun ade riba...kira dah jadi way of life utk kite..tp kite x sedar..semua tu..
jom tgk halaqah..episod ni..pulak..



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2016 06:54 PM | Show all posts

ranking dlm illuminati ni triple D ade huraikan skit dlm halaqah..
thanx for sharing...u dah bc ke? bleh buat summary x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:47 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2017 11:44 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 14-2-2017 01:49 PM

saje nak tambah info psl simbol2 illuminati ni. sebelum ni manja pun kurang paham tentang kegunaan simbol2 ni dlm iklan2, music video, filem2 hollywood, simbol pd mata wang, architecture
mcm yg forumer saifulperak sebut tu

Di Malaysia ada tiang obeliks kat Putrajaya.Tiang mcm kat white house dan di vatican city tu.

Rupenye simbol2 tu digunakan utk nak "memberitahu" umum bahawa mereka ni dah mempengaruhi hidup kite dlm pelbagai aspek kehidupan kite tanpa kite sedari atau tidak.

Lagi satu simbol2 ni digunakan sbg tanda mcm tatoo pd kumpulan gengster yg menguasai satu2 kawasan. Mcm tu jgk mereka. Dlm klip video ni ade huraian tentang simbol burung hantu yg byk terdpt pd bangunan2 kerajaan di washingston & jgk di kawasan luar bangunan2 tersebut (tgk dari birds eye view.)



in short, simbol2 illuminati spt segitiga digunakan dlm upacara black magic & pemujaan setan.







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2017 08:12 PM | Show all posts
bleh nampak "the all seeing eye"...? 1- mid valley KL



bleh nampak logo ni? logo ni maksudnye golongan freemason ni pakar dlm architecture.x silap manja asalnye die org pembina cathederal dekat eropah.

2- Alamanda Putrajaya


3-Precint 5 Putrajaya



4- KLCC ade a few ciri2 "menarik" sila klik kat link bawah ni
http://freeyourminds-arrival.blogspot.my/2011/06/senibina-senibina-freemason-berunsurkan.html





Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 11:40 PM | Show all posts
Yang aku pelik..
Kenapa anti -Christ?
Bukannya..Anti-Islam..
Islam yg hooo hoo haa haa..
Nabi Isa jugak yg boleh halang si Dajjal...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 11:59 AM | Show all posts
Nokiaman replied at 12-2-2017 11:40 PM
Yang aku pelik..
Kenapa anti -Christ?
Bukannya..Anti-Islam..

Xde ape yg nak dipelikkan psl anti-christ ni sbb team illuminati ni mmg anggap mereka yg paling superior sbb mereka anggap lucifer tu la "Tuhan" mereka, so buat ape nak geng dgn agama lain kan? agama2 lain sekalipun semuanye mendorong pd kebaikan tp "agama" mereka pulak sebalik nye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 02:48 PM | Show all posts
WHY DOES THE ILLUMINATI INSERT SYMBOLS IN MOVIES, TV, AND OTHER MEDIA?



Illuminati symbols are all around us.
Although significant time is dedicated to tracking down and exposing Illuminati symbolism in the media, little or no time is spent explaining why the otherwise secretive Illuminati inserts their sacred images and brands for all to see.

Thankfully, some of the most dedicated researchers such as Jordan Maxwell, Michael Tsarion, and David Icke have offered their theories on why the Illuminati is obsess with symbols. Furthermore, some Illuminati whistleblowers have also put forward their versions of why and how the Illuminati uses symbols.

Note: The purpose of this article is not to determine whether or not the Illuminati is real or not. Ive written on the modern Illuminati and the Bavarian Illuminati. Ive also compiled a list of top illuminati symbols from Illuminati lore and illustrated many symbols used by the Illuminati of Bavaria in their rituals.

Traditionally, symbols are used to convey complex information in a simple manner. (i.e. No smoking sign, Stop sign) However, in the case of the Illuminati and other societies, its not always so simple

In occult circles, symbols have double meanings allowing them to be displayed in public with only the Initiated, the Elect, is able to decode their true meaning and significance.



Masonry, like all the Religions, all the Mysteries, Hermeticism and Alchemy, conceals its secrets from all except the Adepts and Sages, or the Elect, and uses false explanations and misinterpretations of its symbols to mislead those who deserve only to be misled; to conceal the Truth, which it calls Light, from them, and to draw them away from it.
~ Albert Pike, Morals and Dogma
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 02:50 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 14-2-2017 02:52 PM

Ive compiled a list of 16 possible reasons why the media is saturated with Illuminati signatures. What is their motivation for allegedly covering the world with symbolism.
Possible reasons are listed starting with the most conspiratorial down to the not-so-conspiratorial.

NO. 1 ILLUMINATI MIND CONTROL PROGRAMMING AKA PROJECT MONARCH
A number of Illuminati researchers believe in the existence of a secret government black op codenamed Project Monarch. Dealing with sophisticated mind control, victims have described the program has a flawless version of the well-known CIA MK-Ultra Project.
They claim the Illuminati has been able to achieve high-efficiency in programming mind-controlled victim via symbols inserted in movies, books, and televisions. The Illuminati uses Disney films such as Fantasia or Alice in Wonderland to program mind-controlled slaves. (Ive touched on this a little bit here.
15% of voters say the government or the media adds mind-controlling technology to TV broadcast signals.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 02:53 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 14-2-2017 02:54 PM

NO. 2 HYPNOTIC TRIGGERS
Specific and pre-established symbols are inserted into the media in order to trigger hidden programs in Monarch, MK-Ultra and other mind- controlled victims.
This has been popularized in films such as The Manchurian Candidate (1962, 2004) where the Queen of Diamonds triggers a sleeper agent to turn assassin. In Telefon (1977), words from a Robert Frost poem activate human time bombs. In Zoolander (2001), the song Relax is used to brainwash and trigger yet another model to assassinate the Malaysian prime minister.
Passages from The Catcher in the Rye are rumored to have triggered Mark David Chapman to murder John Lennon.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 02:55 PM | Show all posts
NO. 3 PSYCHIC ATTACK
The Illuminati uses mass communication devices such as televisions, radios, and computers in order to broadcast negative energy on a massive scale.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 02:57 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 14-2-2017 02:59 PM

NO. 4 THE LURE AKA BAIT-AND-SWITCH
Symbols are inserted in the media in order to entice often unsuspecting viewers and lure them into the occult.
A few Christian Fundamentalist researchers such as John Todd and Jack Chick believe that Rock music albums contained demons that lure listeners into the occult world.
Modern fundamentalist researchers G. Craige Lewis and Professor Griff continue in this tradition seamlessly applying the same rhetoric and scare tactics to hip-hop music.


NO. 5
THE TAUNT
Some researchers believe the Illuminati uses symbols in order to taunt members of the public who have awaken to their game and make them appear crazy to non-believers, thus effectively marginalizing them.

NO. 6 TERRITORIAL MARKINGS
Like a dog urinating on its territory or a rancher branding its cattle, the Illuminati brand its property by displaying its symbols.
The Rockefeller family is known for branding their properties with the colors red and blue. It is unknown whether or not they lift their rear leg when doing so.


NO. 7
CONDITIONING
Symbols of the Illuminati are used to desensitize us to violence, greed and depraved sex acts.
Conditioning includes subtle forms of predictive programming to prepare the public for planned social changes. (Ex: Numerous Zombie movies and TV shows subtly getting us ready for a planned population-culling epidemic.)


NO. 8 ALLEGIANCE TO THE ILLUMINATI
Musicians prominently displaying symbols of the Illuminati are relaying their willingness to enter the Illuminati, pledging their allegiance, or tribute to their Illuminati masters.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 03:14 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 14-2-2017 03:17 PM

NO. 9 CODED COMMUNICATION
The Illuminati uses the mainstream media to pass on messages to its ever watchful minions while the general public remains ignorant of what they are seeing.


NO. 10
CUES
Those in-the-know are able to identify in Illuminati signals foreshadowing coming events. Foreknowledge of upcoming events and crisis give insider time to make plans, investments, divestments, and other preparations for upcoming event.


NO. 11
MISREPRESENTATION
An especially appalling practice where Illuminati symbols or signs are deliberately taken out of their contexts in order to support a claim. This is different from a misunderstanding because it is done intentionally with the aim to deceive.
For example, after briefly demonstrating the Roc-Sign at 2:34, Jones predicts that his critics will use a still to make false claims. Sure enough, they did just that.
NO. 12 MISUNDERSTANDING AND/OR MISINTERPRETATION
A symbols meaning is given as something it isnt.
The satanic horns sign is often confused with the University of Texas Hook em Horns sign or the American Sign Language sign for I love you.. Predictively, some contend that both signs were chosen because they were Satanic.
Jay-Zs Roc-A-Fella symbol, representing a rock or a diamond is often thought to symbolize a pyramid.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052434s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list