Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
4208
View
45
Reply

Induction cooker

[Copy link]

Author: krustykrab       Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2019 02:20 PM | Show all posts
ZiziLee replied at 10-11-2019 09:57 PM
u just wait laa. ehhe. sbb i dengar tahun dpn dh nak launch kat smua tempat. mgkin full cover satu ...

harap sangat plan yang ni berjaya. Kalau induction cooker berjaya diwujudkan.. mesti yg ini juga berjaya. Boleh Bantu memudahkan kerja wife
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 03:07 PM | Show all posts
albertgusto replied at 11-11-2019 02:20 PM
harap sangat plan yang ni berjaya. Kalau induction cooker berjaya diwujudkan.. mesti yg ini juga b ...

Kena ada trust pada pihak yang bakal melaksanakan. Baru baca artikal online, TM bakal lead kpd pemnbangunan infrastruktur 5G
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:54 PM | Show all posts
albertgusto replied at 11-11-2019 02:20 PM
harap sangat plan yang ni berjaya. Kalau induction cooker berjaya diwujudkan.. mesti yg ini juga b ...

I tak tahu apa silap i pakai induction cooker tu sampai masak apa pun xjadi. I tak pandai adjust suhu ke apa ni? Ke sebenanya i takde bakat memasak? halahaiiii sob sob.. mana la nak cari induction cooker yg boleh adjust dr fon je ke mcm korg ckp ni eh?

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:43 PM | Show all posts
whitie replied at 11-11-2019 06:54 PM
I tak tahu apa silap i pakai induction cooker tu sampai masak apa pun xjadi. I tak pandai adjust s ...

kak jaja pun tak reti sgt bende2 canggih ni sama la mcm awk. Silap hrbulan mmg simpan dlm stor jer. Tp nak juga mcm org lain yg bole control2 dr jauh pakai fon. hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:42 PM | Show all posts
Maniaso replied at 5-11-2019 09:34 AM
I prefer lagi guna pressure cooker.. yg skrg famous apa noxxa eh.. tapi I guna jenama primada.. tapi ...

Sama la dgan aku.. Haritu birthday wife, tanya nak hadiah apa.. Dia nak primada cooker tu.. Murah pastu bnyak function katenyeee.. Aku pun belikan laa, kemain suka hahah.. Serious ah nak buat lagi bnyak function? Tak mustahil do sbab skrg en merata2 tm test 5g, meriah la nanti dgn barang2 5g gituuu, wireless cashless semuanya hahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:04 PM | Show all posts
nak tanya juga apa brand air fryer cooker yang murah dan berbaloi ya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.062973s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list