Register Login
CariDotMy Return home

fredbok87's space https://mforum.cari.com.my/?1118939 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


google09 31-7-2013 10:18 AM
About You
- You love IT Product and shopping online
- You have a “Master or PhD” in Facebook, blogger, and other related Social media.
* Master or PhD = Spent 4-5 hrs in social media per-day
Requirement
- Provide own computer and internet
- Able submit task on time
Payment
- Pay Per item (Rm0.80 – Rm1.50)
Submit your resume to tmtdotcom@gmail.com
more information pls visit www.tmt.my/onlinestore
Benefit to Join Us. TMT Online
- Extra income ( Earn $$ from Data Entry without any cost of investment )
- Become our Sales representative ( Earn $$ from Commision, from yourself, your company, your family and all persone you know in real or virtual - FB Friend)
- Enjoy Special Rate discount for computer item and other IT Related product
- Extra Knowledge ( Updated Computer Hardware and Software knowledge from us)
- Work at home without any border
- NO ADMIN FEES or Charges to join us.

pls fill in the form WE WILL CONTACT YOU
https://docs.google.com/forms/d/ ... iewform#start=embed
pestol 9-6-2013 02:06 PM
fredbok87: siapa gerangan mamat dlm avatar ko? rembesss hokeh...haha
tuan pnya badan la.. wahh mngata nmpak...
HaeraMin 1-5-2013 07:46 PM
Hi. minat Davichi ke?
fredbok87 4-2-2013 12:32 PM
orite Tenkius...buddy, ni nak tanye beberapa lg soklan yg agak confuse di benak sanubari..haha

1) u jurusan ape ? full coursework ?
2) time registration tu apa lagi aktiviti yer... ade orientation ada tk..
3) utk yuran dlm offer letter tu tertulis kena paid rm2000++ , boleh tk bayor half ke... dulu, sebab duit pon memang
tgh nazak... btw, sy amek full time. tk keje lg
4) kuliah master fully engliish ke?
5) pls give me ur ym,facebook acc ke...sng nk chat nt... sy sorang2 jek masuk uum ni, before this degree @ oum.

slamat mnjawab yerr...tqqqss ;)
ashes2ashes 3-2-2013 11:32 PM
fredbok87: yer saya... anyway thanks bg maklumat, tp kan sy ade mesej registar school of science, die ckp kena pakai formal time registration n tutorial, tp bile ...
i belum grad lagi. baru nak masuk second sem ni. hahaha... kalau time register tu pakai kemeja, tie ngan slacks lagi elok. masa tu ttakut2 ada staf yang jenis tegas nanti dia sound plak. lagipun masa register tu jugak la nak amik gambar untuk student card so baik pakai formal. masa tutorial semua tu, again, bergantung pada lecturer. tapi kalau student master ni, lecturer tak berapa nak kisah sangat. sebab bagi diorang, student master ni dah matang, xyah nak sound2 lebih. :D
ashes2ashes 3-2-2013 06:45 PM
fredbok87: Salam...

Hi sorry mengganggu... u student master UUM kan ? ade terbaca thread u post ... erm just nak bertanya pasal etika berpakaian untuk student m ...
salam...

sebenarnya etika pemakaian ke kelas tu ikut pensyarah jugak. sebaik-baiknya pakai baju berkolar. jeans boleh pakai asalkan bukan yang terkoyak ke, stonewashed ke, ada rantai2 ke. tapi kalau nak masuk library kena pakai formal. ni nak masuk semester bulan februari ni la ek?

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 02:17 PM GMT+8 , Processed in 0.029296 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top