Register Login
CARI Infonet Return home

pyropura's space https://mforum.cari.com.my/?1562695 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 57

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


sarung 1-3-2019 12:01 PM
Kau ni OPM ke?
roblucci 16-11-2013 07:51 PM
mod murtad ko dtg bulan lagi ke hari ni
roblucci 15-11-2013 12:13 AM
udah2 la tu mod bodoh macam ko ni mental memanjang
roblucci 17-7-2013 12:26 AM
mod bodoh yang tak de life ko nak meratip apa lagi?
roblucci 15-7-2013 11:22 PM
mod kristian bodoh ko buat thread sampah lagi?
roblucci 10-7-2013 11:29 PM
mod kristian bodoh ko dapat apa bila kutuk agama org?
roblucci 10-7-2013 11:28 PM
mod bodoh ko bengang ke apa?macai anak haram tak bergaji gigih buat MN 24jam
roblucci 10-7-2013 11:25 PM
ko troll je lah apa-apa pun ummah kristian bodoh asalkan ko bahagia
roblucci 10-7-2013 11:24 PM
mod bodoh ko ni mmg takde life ke selain daripada nak troll je keje?berapa MN ko sebenarnya?macai anak haram yang tak bergaji gigih buat akaun banyak2 semata-mata nak troll agama org.
roblucci 10-7-2013 11:10 PM
ko meroyan apa lagi hari ni mod bodoh?
roblucci 5-7-2013 01:03 AM
mod bodoh ko takde posting yang cerdik sikit tak?
roblucci 2-7-2013 12:05 AM
ko pun mod bodoh lagi macam pondan suka pakai MN pula.senang sikit nak bagi nasihat bergna untuk pengikut kristian yg bodoh kat CI ni.ko lahir dari lobang bontot ke?LOL
roblucci 2-7-2013 12:03 AM
mod bodoh ko ban saja aku kalau tak puas hati.kau buat banyak MN apa ko dapat.kesian kat bapak ko dapat anak macam ni.LOL
roblucci 2-7-2013 12:01 AM
mod bodoh ko ni mmg takde life ke?kesian orang kat orang bodoh macam ko ni.buat banyak2 MN sebab dendam.Jesus tak mengjar ummah dia buat macam tu
roblucci 1-7-2013 09:58 PM
perang sewel ko ni takde life ke?punyalah banyak MN ko kat CARI ni.
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top