Register Login
CARI Infonet Return home

pyropura's space https://mforum.cari.com.my/?1562695 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


sarung 1-3-2019 12:01 PM
Kau ni OPM ke?
roblucci 16-11-2013 07:51 PM
mod murtad ko dtg bulan lagi ke hari ni
roblucci 15-11-2013 12:13 AM
udah2 la tu mod bodoh macam ko ni mental memanjang
roblucci 17-7-2013 12:26 AM
mod bodoh yang tak de life ko nak meratip apa lagi?
roblucci 15-7-2013 11:22 PM
mod kristian bodoh ko buat thread sampah lagi?
roblucci 10-7-2013 11:29 PM
mod kristian bodoh ko dapat apa bila kutuk agama org?
roblucci 10-7-2013 11:28 PM
mod bodoh ko bengang ke apa?macai anak haram tak bergaji gigih buat MN 24jam
roblucci 10-7-2013 11:25 PM
ko troll je lah apa-apa pun ummah kristian bodoh asalkan ko bahagia
roblucci 10-7-2013 11:24 PM
mod bodoh ko ni mmg takde life ke selain daripada nak troll je keje?berapa MN ko sebenarnya?macai anak haram yang tak bergaji gigih buat akaun banyak2 semata-mata nak troll agama org.
roblucci 10-7-2013 11:10 PM
ko meroyan apa lagi hari ni mod bodoh?
roblucci 5-7-2013 01:03 AM
mod bodoh ko takde posting yang cerdik sikit tak?
roblucci 2-7-2013 12:05 AM
ko pun mod bodoh lagi macam pondan suka pakai MN pula.senang sikit nak bagi nasihat bergna untuk pengikut kristian yg bodoh kat CI ni.ko lahir dari lobang bontot ke?LOL
roblucci 2-7-2013 12:03 AM
mod bodoh ko ban saja aku kalau tak puas hati.kau buat banyak MN apa ko dapat.kesian kat bapak ko dapat anak macam ni.LOL
roblucci 2-7-2013 12:01 AM
mod bodoh ko ni mmg takde life ke?kesian orang kat orang bodoh macam ko ni.buat banyak2 MN sebab dendam.Jesus tak mengjar ummah dia buat macam tu
roblucci 1-7-2013 09:58 PM
perang sewel ko ni takde life ke?punyalah banyak MN ko kat CARI ni.
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top