Pernah makan ayam Le Cordon Bleu? Sedap kan? 1. Dalam sebuah mangkuk, campurkan krim keju, mozzarella,cheddar,daging rangup, jalapeno dan lada hitam. Gunakan sudu dan ambil campuran tadi dan letakkan di atas plastik pembalut dan gulung seperti bentuk sosej dan letakkan dalam peti sejuk. 2. Dalam masa yang sama, lenyekkan dada ayam yang diletakkan di dalam plastik pembalut. Perasakan dengan garam dan lada hitam. Potong campuran keju tadi dan letakkan atas dada ayam. Gulung seperti burrito dan pin menggunakan lidi pencungkil gigi. 3. Kemudian rendamkan dalam susu mentega. Dalam mangkuk yang lain letakkan tepung dan perasakan dengan rempah-rempah dalam bahan di atas beserta garam dan lada hitam. Kemudian letakkan di dalam mangkuk tepung tadi. 4. Goreng ia di dalam minyak panas lebih kurang 3 minit. Kemudian letakkan dalam ketuhar dengan suhu 180°C selama 10 minit. 5. Sedia untuk dimakan! -CARI |
28
Bagus |
23
Marah |
26
Terkejut |
23
Sedih |
39
Lawak |
16
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
grizz: alamak malasnye nk wt..bli kt taxes chicken jela cmni..
ecahaha replied at 28-5-2018 03:25 PM
susu mentega tu cemana?
ADVERTISEMENT