Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Gaya HidupWanita
Wanita
Cara jaga kualiti kain kapas/cotton

Cara jaga kualiti kain kapas/cotton

Bagi kita yang kurang ilmu menjaga kain ini, sememangnya kita akan pandang enteng je. Tapi tahu tak pereka-pereka cukup menjaga kualiti kain yang dibeli, padan la semua yang mereka pakai nampak sepert ...
8-1-2015 10:34 AM Dilihat: 4849 Komen: 1
Fesyen 'Chic' Kate Middleton

Fesyen 'Chic' Kate Middleton

Hamil dengan anak kedua, tidak memberikan sedikit tekanan pun untuk Kate kekal berfesyen. Kate dilihat lebih cenderung memilih busana yang agak 'chicky' sempena mengandung anak kedua ini.
5-1-2015 04:28 PM Dilihat: 4380 Komen: 2
Kurus NO!!Rekaan Smith Untuk Wanita Besar

Kurus NO!!Rekaan Smith Untuk Wanita Besar

Satu lagi hasil rekaan yang mencabar industri fesyen kini. Kita asyik dengar fesyen hanya untuk orang kurus dan kecil. Dibawah label Rum + Coke...
2-1-2015 02:27 PM Dilihat: 4073 Komen: 3
Update Kosa Kata Fesyen Anda

Update Kosa Kata Fesyen Anda

Adakah anda telah yakin dengan kosa kata fesyen anda? Adakah anda merasa segan lepak dengan teman anda yang sentiasa meng'update' anda dengan berita-berita baru mengenai fesyen.
24-12-2014 11:17 AM Dilihat: 1703 Komen: 1
Cipta Gaya Dengan Aksesori

Cipta Gaya Dengan Aksesori

Peranan aksesori dalam perhiasan adalah sebagai pelengkap kepada gaya anda. Namun jika anda bijak, aksesori boleh menjadi antara tumpuan utama untuk menarik si dia memandang.
24-12-2014 09:45 AM Dilihat: 3564 Komen: 1
Tepati Pilihan Busana Nikah Anda

Tepati Pilihan Busana Nikah Anda

Sesiapa pun perempuan dalam dunia ni, apabila bercerita mengenai busana untuk hari perkahwinan, semua pasti teruja. Semua seakan berangan dan terbayang betapa indahnya saat-saat yang diimpikan.Bagi la ...
18-12-2014 03:50 PM Dilihat: 14347 Komen: 2
Pilih Dress Labuh Yang Sesuai

Pilih Dress Labuh Yang Sesuai

Pakaian melambangkan personaliti seseorang. Wanita perlu tahu akan beberapa jenis pakaian mengikut kesesuaian mereka. Antara beberapa jenis pakaian yang harus dimiliki oleh seseorang wanita ialah dres ...
18-12-2014 10:36 AM Dilihat: 6885 Komen: 1
9 Gaya Selfie

9 Gaya Selfie

Senarai tips selfie yang boleh dicuba oleh anda 1. Tip Tampil Langsing: Untuk kelihatan lebih langsing, halakan sebelah bahu ke arah kamera dan luruskan leher anda.
15-12-2014 11:19 AM Dilihat: 4454 Komen: 5
Kenali Personaliti Pada Jam Tangan

Kenali Personaliti Pada Jam Tangan

Tahukah anda, siapa anda boleh ditentukan dengan hanya melihat jam pada tangan anda? Baca selanjutnya.
12-12-2014 12:13 PM Dilihat: 44083 Komen: 275
Makanan berlemak cetus kanser

Makanan berlemak cetus kanser

makanan itu juga akan meningkatkan kadar kolesterol sekali gus membolehkan sel kanser berkembang dengan lebih pantas.
9-12-2014 12:20 PM Dilihat: 3948 Komen: 0
Mascara Keras Dan Tak Boleh Diguna Kan?

Mascara Keras Dan Tak Boleh Diguna Kan?

Hanya Tambah Beberapa Titis 'Lense Solution' Ke Dalam Botol Maskara... Or
5-12-2014 02:36 PM Dilihat: 3755 Komen: 5
Pilih Seluar Kembang Sesuai Untuk Anda

Pilih Seluar Kembang Sesuai Untuk Anda

Bagi yang tidak mengetahui, terdapat beberapa jenis seluar kembang yang menjadi item fesyen muda-mudi masa kini. Sebagai contoh, kita ada potongan seluar kembang Wide Leg, Palazzo, Bellbottoms, Bootcu ...
4-12-2014 12:14 PM Dilihat: 6005 Komen: 0
Perubahan fesyen Hijab Wanita Indonesia

Perubahan fesyen Hijab Wanita Indonesia

Seriring masa berlalu, wanita muslim Indonesia juga tidak ketinggalan untuk mengikut perkembangan fesyen yang terlalu pantas melanda setiap negara. Kalau kita tengok, hijab di Indonesia atau mereka pa ...
4-12-2014 10:43 AM Dilihat: 5905 Komen: 0
Bagaimana dapatkan kentut nyah bau

Bagaimana dapatkan kentut nyah bau

Meskipun kentut merupakan reaksi semulajadi tubuh, tapi kentut yang terlalu kerap dan berbau tentunya membuat sesorang akan berasa malu.
1-12-2014 02:42 PM Dilihat: 2505 Komen: 0
Apa Pilihan Warna Untuk Bulu Ketiak Anda?

Apa Pilihan Warna Untuk Bulu Ketiak Anda?

Unik! Itu sahaja yang mampu gambarkan bagi sebilangan wanita di Amerika Syarikat yang menjadikan trend mewarnakan bulu ketiak.
1-12-2014 12:25 PM Dilihat: 5271 Komen: 0

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.051696s Gzip On
    To Top