Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Gaya HidupFamili
Famili
Amati Punca Suami Anda Dingin

Amati Punca Suami Anda Dingin

Bukan semua lelaki sentiasa bersedia...
1-6-2015 12:15 PM Komen: 0
Makna Batu Permata Kepada Si Pemakai

Makna Batu Permata Kepada Si Pemakai

jangan lupa untuk mengetahui jenis batu permata yang sesuai dengan keperibadian anda...
29-4-2015 07:15 PM Komen: 0
Realiti Menjadi Seorang Ibu

Realiti Menjadi Seorang Ibu

Saat anak lahir ke dunia merupakan saat yang paling bahagia yang tak mampu digambarkan dengan kata-kata.
29-4-2015 03:00 PM Komen: 9
5 Perkara Yang Buat Kamu Masih 'Single'

5 Perkara Yang Buat Kamu Masih 'Single'

Tengok newsfeed facebook, semua cerita mengenai anak rakan anda, instagram pun sama. Eh geram lah!
26-1-2015 03:44 PM Komen: 6
Rahsia Tapak Tangan Si Jejaka

Rahsia Tapak Tangan Si Jejaka

Bukan lelaki sahaja boleh baca tapak tangan perempuan. Nah LadyLista kongsikan bagaimana kamu ingin kenali lelaki dengan hanya melihat tapak tangan. Semua ini dirungkai oleh Marion Gale, dalam bukunya ...
20-1-2015 06:59 PM Komen: 0
6 Tanda jejaka suka kepada anda

6 Tanda jejaka suka kepada anda

Kalau kamu mahu 'test' sama ada si jejaka ini minat kamu atau tidak. Cuba lontarkan idea-idea mengarut. Contoh daki bukit berkaki ayam ke. Kedengaran pelik namun percayala si jejaka yang suka anda lag ...
19-1-2015 06:56 PM Komen: 1
5 Tanda-Tanda Si Dia Mungkin Adalah Jodoh Kita

5 Tanda-Tanda Si Dia Mungkin Adalah Jodoh Kita

Bila bercerita tentang jodoh semuanya pasti tahu yang Jodoh, Ajal dan Rezeki adalah ditangan Tuhan.
14-1-2015 03:45 PM Komen: 0
3 sebab utama hubungan retak

3 sebab utama hubungan retak

belajar cara pahit sekali melihat kawan-kawan LadyLista merembes air mata menangis kerana cinta putus ditengah jalan. Sebagai pelatih, sememangnya tugas melatih itu lah yang dilakukan.
14-1-2015 03:31 PM Komen: 2
Gangguan Seksual, Jangan Diam Sahaja

Gangguan Seksual, Jangan Diam Sahaja

kod amalan ini bertujuan memberi garis panduan kepada majikan bagi menubuhkan mekanisme dalaman di peringkat organisasi untuk mencegah dan membasmi gangguan seksual di tempat kerja
7-1-2015 10:55 AM Komen: 1
Elak Berkahwin Dengan Awek Kaki Melancong

Elak Berkahwin Dengan Awek Kaki Melancong

Semakin ramai wanita berkerjaya, semakin tinggi pula keinginan mereka untuk melancong. Terima kasih kepada penerbangan tambang murah seperti AirAsia, wanita begini sudah mula terbuka matanya...
6-1-2015 04:25 PM Komen: 36
Korang Berani Tak Ngaku Suka Dekat Someone?

Korang Berani Tak Ngaku Suka Dekat Someone?

Sukanya tengok lelaki tu. Eh sukanya tengok perempuan tu. Gayanya. Caranya. Aduh macam Rain KPop je... Nak bagitahu tak aku ni suka dekat die eh? kalau die reject mcm mana? Ke die memang minat aku? Oh ...
2-1-2015 03:54 PM Komen: 173
Mertua oh Mertua.Tolonglah Adil

Mertua oh Mertua.Tolonglah Adil

Aku rasa pak mak mertua aku jenis yg pilih kasih terhadap anak dan menantu. Aku ni menantu ke tiga dlm keluarga ni. Rasa mcm nak balas dendam. Tapi aku tak nak guris hati wife aku...
1-1-2015 12:41 PM Komen: 63
Kisah Benar~Skandal Satu Pejabat?

Kisah Benar~Skandal Satu Pejabat?

Kisah ini dikongsikan oleh DayangKirana, mungkin boleh jadi pengajaran buat kita yang telah tersasar jauh.Actually aku pun berbelah bagi nak kongsi benda nie.
9-12-2014 12:46 PM Komen: 54
LUAHAN CINTA~Kekasih Bertunang dengan Pilihan Keluarga

LUAHAN CINTA~Kekasih Bertunang dengan Pilihan Keluarga

Kekasih aku akan bertunang hujung bulan ni dengan calon pilihan keluarga . Bagi aku hidup adalah pilihan dan ini pilhan yang dia buat .
8-12-2014 11:54 AM Komen: 147
LUAHAN CINTA~Mengapa Hanya Wanita Berusaha Selepas Kahwin?

LUAHAN CINTA~Mengapa Hanya Wanita Berusaha Selepas Kahwin?

...sering juga saya ingatkan dia supaya jangan sampai tak makan, jaga badan pun berpada-padalah. Sungguhpun begitu. dalam hati tetap berasa bimbang kalau-kalau dia juga jadi seperti saya...
5-12-2014 02:15 PM Komen: 1

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.038737s Gzip On
    To Top