Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

5 Ciri Lelaki Idaman Soo Wincci

11-3-2015 09:58 AM| Komen: 13



Oleh : Fyruz Hanna



LadyLista - Jujur, ikhlas, saling memahami, sangat berdikari dan sabar.Itu antara 5 ciri yang ditekankan bekas ratu cantik 2008, Soo Wincci dalam mencari lelaki idaman.

Dalam temubual ringkas Wincci bersama wartawan Cari, Wincci memberitahu dia inginkan sebuah perkahwinan dan juga sudah lama tidak keluar 'dating'.

Beliau yang baru sahaja pulang dari Taiwan berkata beliau bakal muncul didalam supertele terbitan Astro yang mana beliau memegang watak Puteri Hang Li Po dalam supertele berjudul Tahta Tiga Ratu.

Tambah Wincci, dia bakal muncul dengan program masakannya sendiri berjudul 'Carnation Go Gourmet With Soo Wincci' juga sebuah program dibawah Astro.

"Saya akan balik ke Malaysia pada bulan April dan Mei untuk konsert rehearsal saya yang pertama yang akan berlangsung pada 9 Jun di KLCC Planery Hall," katanya. - CARI Infonet.



Apa Reaksi Anda...

Bagus
23
Marah
20
Terkejut
22
Sedih
19
Lawak
20
Bosan
24
Komen: 13
Komen

Komen Terbaru

Quote maxim 14-6-2016 05:41 AM
piao replied at 10-3-2015 06:34 PM
sendu la CMF reporter tak meletop macam story2 i

Story pasal lando turap jalan berjuta kali

Lain-lain Komen

Quote adelea 10-3-2015 12:50 PM


tak kan pompuan lain cari lelaki yg x Jujur,x ikhlas, x memahami, x berdikari dan x sabar ...
macam dah tade brite sgt kot ...

LOL
Quote piao 10-3-2015 12:57 PM
panggil ROSNAH mat aris la datang CARI baru Rating naik! SEKALI dengan WAN MAIMUNAH
Quote piao 10-3-2015 12:58 PM
adelea replied at 10-3-2015 12:50 PM
tak kan pompuan lain cari lelaki yg x Jujur,x ikhlas, x memahami, x berdikari dan x sabar  ...

ada je kut
Quote adelea 10-3-2015 01:02 PM

yer la kot .. cinta tu buta ....

choiii ... cinta juakk yg di salahkan...
Quote miabebe 10-3-2015 01:07 PM
Sendu
Quote rokarina 10-3-2015 01:17 PM

ada PHD ek.. pandai la kan
Quote biozipstar 10-3-2015 01:29 PM
kekeke.... die tak pilih rupa, agama n bangsa la tuhhhh.. ape lagi.. ramai leh isi borang
Quote piao 10-3-2015 06:34 PM
sendu la CMF reporter tak meletop macam story2 i
Quote tomet05 10-3-2015 08:28 PM
berapa eh usia beliau nih
Quote Esmiria 10-3-2015 08:58 PM
piao replied at 10-3-2015 04:57 AM
panggil ROSNAH mat aris la datang CARI baru Rating naik! SEKALI dengan WAN MAIMUNAH

ckp pse wan maimunah. asal aaa peragut maimunah tak ditangkap walau dah banyak kali dia ragut kat tv?
Quote jump@gmail.com 14-6-2016 02:47 AM
Ciri2 yg mcm tu, kira okla kut_
Quote acikhan 14-6-2016 04:44 AM
Nape x letak sekali org beriman yg bleh mebimbing sye ke jalan yg benar ne tau masuk Islam ke kan uols
Quote maxim 14-6-2016 05:41 AM
piao replied at 10-3-2015 06:34 PM
sendu la CMF reporter tak meletop macam story2 i

Story pasal lando turap jalan berjuta kali

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079956s Gzip On
To Top