Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Hella Flush Versi Malaysia : Meet Up@Ghulam Part I

29-6-2015 03:21 PM| Komen: 4


Oleh : FirdausZ




CARI Infonet berkesempatan menemuramah sekumpulan remaja yang terdiri daripada komuniti 'Stance Fitment Official' dan 'Street Stanxer' di Ghulam Kota Damansara.

Mereka menjadikan tapak parkir sebagai tempat untuk 'Meet up' bersama ahli-ahli. Komuniti ini terdiri daripada pelbagai golongan  tetapi berkongsi hobi yang sama.

Wartawan CARI telah menemuramah seorang yang sangat berpengalaman dalam bidang ini, iaitu Encik Ajai dari komuniti 'Stance Fitment Official'.

Ada tak antara anda disini yang sukakan Hella Flush?- Cari infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
12
Terkejut
7
Sedih
4
Lawak
10
Bosan
13
Komen: 4
Komen

Komen Terbaru

Quote berun 30-6-2015 01:07 PM
terkeluar rim bagai... tpi  kena ngn kereta cun gak... duit plak sakit

Lain-lain Komen

Quote sya_sugar_sugar 29-6-2015 08:06 PM
...ooobaru aku tau terms ni... patut aritu ada keta tayar macamni kat sg cala & tesco majalara.
aku ingat pasaipa.

takdi gugel apadia hellaflush
Quote kurga 30-6-2015 10:08 AM
masa dia kata ahli klab pakai kereta blm dan fl .. nmpak mcm ade satria neo...
Quote Feedoss 30-6-2015 11:05 AM
gugup ni. biasa la tu
Quote berun 30-6-2015 01:07 PM
terkeluar rim bagai... tpi  kena ngn kereta cun gak... duit plak sakit

Lihat semua komen(4)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.051774s Gzip On
To Top