Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Laporan Khas Bersih 4.0 : Ucapan Azmin Ali Di Sogo

29-8-2015 03:58 PM| Komen: 10




Timbalan presiden Parti Keadilan Rakyat, Dato Azmin Ali memberi ucapan di Sogo dan menerima tepukan gemuruh dari peserta Bersih 4.0. - CARI Infonet.



Ikuti liputan perkembangan terkini dan seterusnya disini  > Bersih 4.0: Laporan Langsung Oleh CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
31
Marah
16
Terkejut
27
Sedih
13
Lawak
18
Bosan
18
Komen: 10
Komen

Komen Terbaru

Quote pisang69 30-8-2015 03:53 PM
aku pun x brp jelas motif Bersih ni?

munkin jawa johor mcm peyno boleh jelaskan...

Lain-lain Komen

Quote NAT_11 29-8-2015 04:13 PM
Apa yang si AZMIN ni nak perjuangkan........................????
Kokok berderai-derai, ekor bergelumang tahi.................................
Quote wana89 29-8-2015 04:17 PM
ajemin..baik ko jawab dulu DEIG tu min...
jangan berkokok sangat..meluat hokay...
Quote NAT_11 29-8-2015 04:22 PM
Tulah.
BERKOKOK tentang kesalahan orang.
Lainlah kalau awak tu BERSIH bak embun pagi, tiada sedikit pun calar.
Ni, songlap duit Kerajaan Selangor 30 bILLION masok akaun  syarikat
2 sahabat baik bermodalkan RM2.00, ada hati nak berkokok kat BERSIH.
SHITTTTTtttttttttttttttt.........lah AZMIN.


Sume yang berdemo bersih ni, adalah PENGOTOR.
Tiada yangt BERSIH melainkan PENGOTOR BELAKA.
Such a hipo.
Cakaplah demo BERSIH ni nak amik alih kuasa, tak payah talk about ketelusan.
Mang tak ada ketelusan, termasuk kerajaan Pulau Pinang Khalifah Guan Eng. Last edited by NAT_11 on 29-8-2015 04:23 PM

Quote +#$!= 29-8-2015 04:39 PM
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=893172
Quote ultra78 29-8-2015 05:46 PM
Nampaknya wartawan CARI pun dah kemaruk buka thread baru



@spiderman80
Quote spiderman80 29-8-2015 06:41 PM
ultra78 replied at 29-8-2015 05:46 PM
Nampaknya wartawan CARI pun dah kemaruk buka thread baru



Spidey syak abang Tongkat sudah menjadi Wartawan Cari.
Quote spiderman80 29-8-2015 06:49 PM
NAT_11 replied at 29-8-2015 04:13 PM
Apa yang si AZMIN ni nak perjuangkan........................????
Kokok berderai-derai, ekor bergelu ...

Sis, Spidey setuju dengan awak. Baik kita menjadi pengundi atas pagar dari menjadi penyokong tegar mana-mana satu parti. Kalau buat silap,  kita kritik. Kalau buat baik,  kita sokong walaupun parti itu bukan parti pilihan kita.
Seperti mana yang sis tulis kat thread sebelah, apakah motif Bersih ini?  Kalau kata nak tegakkan keadilan dan mahu membasmi pemimpin korup,  kenapa cuma menjadikan pemimpin BN sebagai sasaran? Adakah penganjur dan penyokong Bersih sudah lupa skandal MB Selangor ini?
Sepatutnya acara Bersih ini dorang target kan semua pemimpin korup tanpa mengira dari parti politik mana. Tu baru adil dan bersih namanya.

Anyway, Spidey bukan berpaling tadah mahu menyokong atau menjilat BN sebab walaupun Spidey seorang yang natural dalam bab politik, tapi Spidey mengaku lebih pro PR, bukan sebab PR tu bersih tapi disebabkan terlalu sangat skandal teruk berlaku di kalangan pemimpin BN.
Tetapi untuk kes Bersih ini, Spidey senada dengan pandangan sis.
Quote peYno 29-8-2015 07:25 PM
syabas  MB selangor

MB johor yg jawa johor kata anti najib n maslan tak hadir ke??

see
bangsat johor dan sembang kencang jee
Quote tagas 30-8-2015 03:49 PM
Bila lak jemin ni dpt dato
Quote pisang69 30-8-2015 03:53 PM
aku pun x brp jelas motif Bersih ni?

munkin jawa johor mcm peyno boleh jelaskan...

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068965s Gzip On
To Top