Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Video: Seramai 3,000 Peserta Membanjiri Jalan Conlay

16-9-2015 01:42 PM| Komen: 10

Disediakan oleh: Dean BZ, Fyruz Hanna, TS Loo, Firdausz, Izzah Abbasy, Adib Za


Wartawan CARI melaporkan, sekitar jam 12.30 tengahari seramai lebih kurang 3,000 orang peserta membanjiri sekitar Jalan Conlay, Kuala Lumpur. - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
14
Terkejut
23
Sedih
8
Lawak
9
Bosan
12
Komen: 10
Komen

Komen Terbaru

Quote spiderman80 16-9-2015 04:24 PM
dino replied at 16-9-2015 04:14 PM
entah kenapa klau CARI-MAMS bkak thread musti trbaca CARI-MAMPUS

Bro, bukan awak saja yang terbaca macam tu, rasa-rasanya ramai yang terbaca macam tu jugak.

Lain-lain Komen

Quote delawang 16-9-2015 01:43 PM
Hader akak kesah.. motif x jelas
Quote MissNigga 16-9-2015 01:46 PM
org org felda yang kena tipu .. cakap ada perhimpunan felda kat jln conlay
Quote cik_tonggek 16-9-2015 01:55 PM
Adik ipar akak polis kat aloqstaq
Bengang dia kena mai kl jaga himpunan
Satu bas pulak tu kena keja
Polis negeri laun kena turun gak ke
Quote bellaa 16-9-2015 01:59 PM
xde gambo. tipu ye
Quote spiderman80 16-9-2015 02:18 PM
Hello Wartawan Cari, korang ada apa-apa updates sila bersambung kat thread sedia ada, jangan buka thread sesuka hati korang saja!!
Quote saladin780 16-9-2015 03:13 PM
spiderman80 replied at 16-9-2015 02:18 PM
Hello Wartawan Cari, korang ada apa-apa updates sila bersambung kat thread sedia ada, jangan buka th ...

oi..lu mau lawan tauke ka


Quote spiderman80 16-9-2015 03:54 PM

Lawan tetap lawan!!


Quote dino 16-9-2015 04:13 PM


Quote dino 16-9-2015 04:14 PM
entah kenapa klau CARI-MAMS bkak thread musti trbaca CARI-MAMPUS  
Quote spiderman80 16-9-2015 04:24 PM
dino replied at 16-9-2015 04:14 PM
entah kenapa klau CARI-MAMS bkak thread musti trbaca CARI-MAMPUS

Bro, bukan awak saja yang terbaca macam tu, rasa-rasanya ramai yang terbaca macam tu jugak.

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073795s Gzip On
To Top