Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Perhimpunan Ditutup Penuh Bersemangat Di Padang Merbok

16-9-2015 07:21 PM| Komen: 8

Disediakan oleh: Dean BZ, Fyruz Hanna, TS Loo, Firdausz, Izzah Abbasy, Adib Za


Perhimpunan 'Baju Merah' berakhir dengan aman di Padang Merbok sekitar jam 6 hingga 6.30 petang. Para peserta melahirkan rasa semangat dan kecintaan terhadap bangsa Melayu dan agama Islam. Bacaan sajak yang dibacakan ternyata disambut dengan sorakan para peserta. Malah, ia dikatakan menyentuh perasaan dan menaikkan semangat semua. - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 8
Komen

Lain-lain Komen

Quote Emperor95 16-9-2015 07:35 PM
Tetibaku bersemangat apabila menonton video ini.
Quote zidane_ziege 16-9-2015 07:54 PM
so klu dh semangat apa lagi..balik ni bukak kedai..bengkel..pasaraya..

so x payah la kami hadap kat kedai cina kiasu..
Quote rinie87 16-9-2015 07:58 PM
ape rasionalnye bukak berpuluh2 thread pasal baju merah ni..xboleh ke buat dlm satu rumah je pastu update la kat situ..mcm over plak reporter cari ni tiap update bukak rumah baru..
Quote MissNigga 16-9-2015 08:00 PM
rinie87 replied at 16-9-2015 07:58 PM
ape rasionalnye bukak berpuluh2 thread pasal baju merah ni..xboleh ke buat dlm satu rumah je pastu u ...

khenzzz.... very annoying ....
cam deyols lak yang kiasu nak jadi pembuka thread utama kat porem nie
Quote dcruins 16-9-2015 08:00 PM
second wave di Penang pulak ke lepas ni???
Quote spiderman80 16-9-2015 10:36 PM
@admin6
Quote kemaruk 16-9-2015 10:41 PM
tu semua warga felda yang kena tipu ke tu?
Quote crestfall887 18-9-2015 03:33 PM
Foto Bugil Agnes Monica Kembali Beredar

Video Dewi Persik Bugil Sehabis Berenang

Duo Serigala Siap Pamerkan Payudara Di Film Terbarunya

Koleksi Foto Bugil Amel Alvi

Foto Bugil VJ Marissa Sexy Banget

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069651s Gzip On
To Top