Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Trend Rambut Lelaki Masa Kini: Korang Minat Yang Mana?

30-9-2015 01:01 PM| Komen: 94

Oleh : FirdausZ dan Fyruz Hanna






Sindrom Wak Doyok melanda lagi dan rata-rata lelaki di Malaysia semakin gemar meniru antara gaya yang digayakan oleh Wak Doyok.

Kali ini kita tak fokus pada misai namun pada gaya rambut yang sememangnya menjadi trend masa kini. 



Jom kenal Uppercut Deluxe..




Dicetuskan pada tahun 1950 yang berasal daripada Australia, potongan gaya uppercut ini memerlukan ketepatan dan kekemasan oleh tukang gunting yang mahir.

Gaya rambut yang dikategorikan sebagai medium-thick hair ini sebenarnya menipiskan bahagian sisi dan belakang rambut sambil membiarkan bahagian atas rambut lebih panjang.

Apa gaya pilihan anda? -CARI Infonet.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
28
Marah
35
Terkejut
17
Sedih
22
Lawak
22
Bosan
19
Komen: 93
Komen

Komen Terbaru

Quote nolya 28-5-2017 02:08 PM
ifanonline replied at 30-9-2015 01:36 PM
saya rasa trend yg tt mention sudah basi...ini trend sekarang...

Adakah pesen trs akan ditiru oleh lelaki M'sia nanti dan kemudian digilai oleh para wanitanya. Kalai bin tino bergaya begitu,  apakah menjadi sanjungan bbnu?

Lain-lain Komen

Quote jojoba_beads 30-9-2015 01:09 PM
Nothing new! Basi dah kak oii. Anyway, wak doyok whatsoever bukan trendsetter. Sblm dia buat dh lama ramai rakyat msia buat.

Next...
Quote fifie_olin 30-9-2015 01:14 PM
bape kilo gel dia ltk tu...
Quote bellaa 30-9-2015 01:15 PM
geli tgk laki pakai gel.. suka laki pakai wax je..
Quote MarcusMok 30-9-2015 01:18 PM
Marc penah buat hair tattoo dulu.. masa world cup.. and i kinda like it
Quote zawara 30-9-2015 01:20 PM
very in the closet..haha
tak maskulin

Quote nexusys 30-9-2015 01:30 PM
kokesen mmg la ada gaya dan rupa dgn haircut nih...

tapi bila sampai kat chingchong dan melayu, terus jadik sampah sarap seperti pasar malam di Taman Greenwood...

kokesen, idung mancung, muka berketak... dah dah laaa berangan nak ala ala kokesen...

Quote Dimarmalam 30-9-2015 01:34 PM
adolf hitler yg jadi perintis pesen ni...
Quote Mary_jane 30-9-2015 01:34 PM
Suka yang botak.
Quote ifanonline 30-9-2015 01:36 PM
saya rasa trend yg tt mention sudah basi...ini trend sekarang...

Quote kentel 30-9-2015 01:46 PM
bellaa replied at 30-9-2015 01:15 PM
geli tgk laki pakai gel.. suka laki pakai wax je..

kentel pakai wax...suka tak?
Quote bellaa 30-9-2015 01:49 PM
kentel replied at 30-9-2015 01:46 PM
kentel pakai wax...suka tak?

suke lagi ekor tucin kentel
Quote kentel 30-9-2015 01:54 PM
bellaa replied at 30-9-2015 01:49 PM
suke lagi ekor tucin kentel

jgn usik tucen kentel
Quote famri7 30-9-2015 01:57 PM
Saya maintain 421 jah sampai loni sis....azab sngt meleis berkerak buat pesen diatas...nampak busuk dgn kulit kepala berparut berkudis..nauzubillah.
Quote melinda_kerr 30-9-2015 02:12 PM
Tk kisah asalkn tak botak. Meols anti lelaki botak
Quote hasniey 30-9-2015 02:38 PM
ok je kalo smart

yg ai mnympah kalo yg tgh tu ranvut pnjang,yg lain2 diorg shave
buruk huduh
Quote hasniey 30-9-2015 02:38 PM
eh rambut,typo
Quote piao 30-9-2015 03:13 PM
smart gak potong cm ni (padahal zaman sekolah mmg cm ppotont cm ni)
Quote rospinki 30-9-2015 03:20 PM
suka lelaki yg tk berpesen..natural beauty
Quote bluehedgehog 30-9-2015 03:28 PM

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.309986s Gzip On
To Top