Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ketahui Mengapa Wanita Mudah Minta Seks Waktu Malam

12-10-2015 01:32 PM| Komen: 24

Oleh Izzah Abbasy

Kajian oleh penyelidik dari Universiti Michigan menunjukkan seorang wanita atau isteri akan terjaga daripada tidur dan meminta untuk melakukan persetubuhan.


Kajian ini melibatkan seorang perempuan yang sudah berkahwin dan mendedahkan rahsia pada waktu malam selama 2 minggu. Waktu purata semasa tengah malam, mereka sering bangun dan berasa lebih terangsang kerana pelbagai faktor.

Menurut kajian David Kalmbach (PhD), bagi 14 peratus daripada wanita yang sudah berkahwin atau mempunyai pasangan, satu jam tambahan tidur boleh meningkatkan peluang mereka untuk menjadi terangsang. Ini tidak menghairankan apabila mereka berminat untuk melakukan 'sesuatu'.

Beberapa kajian sebelum ini menunjukkan bahawa tidur meningkatkan dan merangsangkan hormon seks sekaligus keinginan untuk melakukan seks adalah tinggi. - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
22
Marah
6
Terkejut
13
Sedih
33
Lawak
13
Bosan
5
Komen: 24
Komen

Previous : Hanya Dengan Menghidu Cendawan Ini, Wanita Boleh Teransang

Next       : [Sista] Elak Lakukan Seperti Ini Ketika Haid

Komen Terbaru

Quote Esmiria 25-10-2015 09:13 AM
kulat123 replied at 24-10-2015 11:30 PM
aku yg bujang ni nk kira mcm mna..pelok bantal lah yg mmpu.

post ni lawa-

Lain-lain Komen

Quote bellaa 12-10-2015 02:24 PM
eh sape cakap.. malam2 terbangun nak p shishi je.
Quote cik_tonggek 12-10-2015 03:06 PM
kajian kejadahnye kalo sorang je yg jadi responden
Quote kimsa-ra 12-10-2015 05:22 PM
cik_tonggek replied at 12-10-2015 07:06 AM
kajian kejadahnye kalo sorang je yg jadi responden

klakar la kak tong siap mrh

Quote moocoww 13-10-2015 01:30 AM
cik_tonggek replied at 12-10-2015 03:06 PM
kajian kejadahnye kalo sorang je yg jadi responden


Quote cik_tonggek 13-10-2015 09:16 AM
eh, iye la kejadahnye kajian kalo dah sorang je responden
ko kaji laki bini ke hapa
Quote delsmomm 15-10-2015 03:01 PM
sebab kesejukkan yg menggigit2 tubuh....
Quote aloyah89 15-10-2015 03:51 PM
Meols suka malam n pagi2.... segar gitu rsa nak p keja,.
Quote qronaldo7 18-10-2015 03:20 PM
delsmomm replied at 15-10-2015 03:01 PM
sebab kesejukkan yg menggigit2 tubuh....

Aummmm. Kasi pnass
Quote delsmomm 18-10-2015 03:25 PM

haippp....
suh mak jemah rogoi kang...



Quote qronaldo7 18-10-2015 04:09 PM
delsmomm replied at 18-10-2015 03:25 PM
haippp....
suh mak jemah rogoi kang...

Auwwww. Iols rela gitu
Quote juecy 19-10-2015 05:45 PM
Betul tu.... Aku lebih suke tang mlm2 skit... best. Feel nya lain dr awal nak masuk tido...
Try Lah
Quote akulaki 20-10-2015 05:02 PM
laki pun sama, kalau tidur & rehat cukup, awal pagi pun bangun mintak gak hehe
Quote cahaya_emily 21-10-2015 10:24 AM
aloyah89 replied at 15-10-2015 03:51 PM
Meols suka malam n pagi2.... segar gitu rsa nak p keja,.

pagi2 mulut busuk2 tu leceh..kalau dah mandi solat semua buat seks pulak kne mandi sekali lg mandi wajib..tak sempat kite nk g keje lg..
Quote aloyah89 21-10-2015 10:27 AM
cahaya_emily replied at 21-10-2015 10:24 AM
pagi2 mulut busuk2 tu leceh..kalau dah mandi solat semua buat seks pulak kne mandi sekali lg mandi ...

Hahahah bab mlut bsuk tu besa la, tp jgn la kiss2 uolss.. meols pun xboleh gak.
gesek2,tenyeh2 sudah. opsss!!

Quote cahaya_emily 21-10-2015 11:10 AM
aloyah89 replied at 21-10-2015 10:27 AM
Hahahah bab mlut bsuk tu besa la, tp jgn la kiss2 uolss.. meols pun xboleh gak.
gesek2,tenyeh2 su ...

owh terus plug&play?
Quote kamil8891 21-10-2015 11:17 AM
juecy replied at 19-10-2015 05:45 PM
Betul tu.... Aku lebih suke tang mlm2 skit... best. Feel nya lain dr awal nak masuk tido...
Try Lah ...

betul tu juecy... lam kul 1 or 2 am.. best gtu
Quote kamil8891 21-10-2015 11:18 AM

xbest.. law camne pon nk kene foreplay gak.. kdg2 busuk2 mulut ni lain .. kdg2 makin dtg ghairah de la.. hahhaha.. nk2 lak time dh plug in tbe2 miss v tu kentut hahahha.. lawak je
Quote puteraalam02 21-10-2015 06:39 PM
aku tunggu gak wife aku minta... tak pernah pun....
Quote Loxlaxman 22-10-2015 04:10 PM
Wife Lox dulu dulu sebelum dia menopos ..selalu minta time Lox tengah mimpi ngesek dengan retis2 cun gebu .. kacau daun lah ..potong stim sungguh.


Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090102s Gzip On
To Top