Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Adakah Cintamu Bertepuk Sebelah Tangan?

12-10-2015 04:39 PM| Komen: 0

Oleh : Fyruz Hanna

Anda sering mencari si dia dahulu? Bagi yang sering kali mencari lelaki sebelum si dia mencari kamu. Itu merupakan permulaan sesuatu petanda buruk. Ketahuilah lelaki yang menyukai anda pasti akan memulakan langkah sebelum wanita itu.

1. Perkenalkan anda sebagai sahabatnya
Ketika anda bersamanya dengan teman-teman atau pun kenalan, anda pasti akan diperkenalkan sebagai sahabat. Dia juga seboleh-bolehnya menidakkan hubungan istimewa antara kamu dengannya. Dari situ petanda besar bahawa si dia tidak menyimpan perasaan dengan mu.

2.Tak mengendahkan diri anda
Bukan setakat telefon tidak berangkat, mesej tidak berbalas, kadang-kala anda seperti tidak wujud dari pandangannya. Bukan kamu tak juga menjejakinya melalui media sosial tetapi si dia akan cuba mengelak dari berbual dengan anda. Carilah lelaki yang memang benar-benar ikhlas dan tunjuk sayang anda. Bukan lelaki yang hanya pandai bermain kata-kata di bibir sahaja.

3.Menggoda wanita lain semasa bersama anda
Sekiranya si dia benar menyukai kamu, dia seboleh-bolehnya akan mengambil berat mengenai kamu. Akan melakukan yang terbaik untuk kamu, namun jika si dia cuba menggoda wanita lain,kamu haruslah sedar cinta mu itu tidak lebih hanya sekadar bertepuk sebelah tangan sahaja.

4.Mengelak apabila berbicara tentang perasaan
Jika anda cuba membuka cerita mengenai hati, atau meluahkan perasaan kamu kepadanya pasti banyak alasan yang diberikan olehnya. Anda begitu beria untuk mencari masa sesuai untuk meluahkan perasaan kepada si dia. Ketahui lah, jika si dia menyukai anda, segalanya pasti berlaku tanpa dirancang. -CARI Infonet.Apa Reaksi Anda...

Bagus
34
Marah
17
Terkejut
13
Sedih
23
Lawak
27
Bosan
28
Komen: 0
Komen

Previous : Atasi Cemburu Buta Yang Membawa PADAH

Next       : Nak Anak Lelaki? Makan Buah Ini

Komen

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102850s Gzip On
To Top