Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kenali Ciri-Ciri Isteri Seorang Penggoda

13-10-2015 03:47 PM| Komen: 0

Oleh Izzah Abbasy

Memandang wanita seksi pasti merangsangkan suatu perasaan suka terhadap lelaki. Namun, lelaki yang bijak akan menjaga pandangannya terhadap wanita lain jika sudah mempunyai pasangan atau isteri yang sah. 

Si isteri juga haruslah pandai menjadi penggoda kepada si suami. Bukan suruh jadi penggoda yang bukan-bukan tau. Maksudnya, jangan goda untuk mendapatkan sesuatu yang tidak bermanfaat dan untuk kepentingan.

Goda bukan sahaja dengan memakai pakaian seksi dan tergedik-gedik. Malahan harus jadi wanita yang solehah. Pandai melayani suami dari segala hal. 


1. Kongsi cerita suka duka


Bermanjalah dan selalu bercerita dengan si suami. Biasanya, suami akan menjadi pendengar yang setia. Malahan, jika bijak mengatur cerita dan menggunakan suara yang lembut, suami pasti akan rindu nak bicara dengan anda. Lagi-lagi jika berjauhan. 


2. Beri hadiah dan kejutan untuk suami

Lelaki juga mempunyai sifat seperti wanita. Sukakan kejutan. Jika si isteri selalu membuat kejutan dan memberi hadiah kepada suami, sudah tentu si suami tidak mencari lain, makin bertambah sayang. Contohnya membeli sesuatu yang suami suka, hadiah hari jadi, masak makanan kegemaran dan sebagainya.

3. Berkomunikasi dengan baik

Suami tidak suka jika si isteri meninggikan suara. Apabila menjadi suami, sudah tentu dia menjadi ketua keluarga. Jika si isteri seorang yang mudah berkomunikasi dan memahami setiap kehendak suami, wujudlah keluarga yang bahagia. Si isteri jika selalu menggunakan suara yang lembut dan sopan, suami pun sejuk hati. 

Ha, jom para isteri dan para wanita praktis menjadi penggoda terhebat kepada suami. Jangan anggap remeh, lelaki atau suami mudah 'termakan' godaan tau. Ciptalah keluarga bahagia dan dirahmati Allah SWT. - CARI Infonet 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
18
Marah
24
Terkejut
16
Sedih
18
Lawak
14
Bosan
16
Komen: 0
Komen

Previous : Nak Anak Lelaki? Makan Buah Ini

Next       : Nak Bercinta, Tak Payahlah 'Show Off' Sangat!

Komen

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078236s Gzip On
To Top