Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

[Video Tinjauan]: Reaksi Orang Ramai Mengenai Kenaikan Harga Rokok

4-11-2015 05:09 PM| Komen: 22



Artikel : TS LOO
Video : Firdausz & TS LOO


 


Semalam British American Tobacco Malaysia (BAT Malaysia) mengumumkan kenaikan harga semua rokoknya berkuatkuasa pada Rabu iaitu hari ini.

Berikutan kenaikan yang amat mendadak iaitu sebanyak 40%, ianya menerima perhatian pelbagai pihak khususnya mereka yang merupakan perokok tegar.

Sehubungan itu, wartawan Cari infonet mendapatkan reaksi orang ramai di sekitar Lembah Klang. - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
12
Terkejut
21
Sedih
10
Lawak
20
Bosan
16
Komen: 22
Komen

Komen Terbaru

Quote piao 19-11-2015 05:53 PM
[attach]171459[/attach]

HAHAHAHA yg belakang tu nk basuh pinggan pun x senang

Lain-lain Komen

Quote Decaffeinated 4-11-2015 05:13 PM
naiklah sampai rokok ori tak laku....

semua pakat hisap rokok seludup.... lepas tu out of desperation gomen buat law rokok seludup sama status dengan ganja...


Quote GhostWalking 4-11-2015 05:19 PM
Tan Siew Loo you isap lokok tak??
Quote prettyuglybabe 4-11-2015 05:22 PM
tak guna punya gomen naikkan harga rokok..
lain kali naikkan harga petrol, beras, gula, minyak masak semua tu..
tak fikir ke rakyat susah nak hidup kalau takde rokok??




dah.. aku dah meroyan bagi pihak perokok
Quote pestol 4-11-2015 05:32 PM
rokok mmg xda faedah, abang lokman kekal kan kekacakan dengan tidak mngambil sebarang rokok pun
Quote ultra78 4-11-2015 05:44 PM
GhostWalking replied at 4-11-2015 05:19 PM
Tan Siew Loo you isap lokok tak??

Jangan ditegur wartawan cari tu

Quote GhostWalking 4-11-2015 06:08 PM
ultra78 replied at 4-11-2015 09:44 AM
Jangan ditegur wartawan cari tu

Garang eh hehehe aummm
Quote ultra78 4-11-2015 06:34 PM

nanti dia report kat admin


Quote auntieagony 4-11-2015 06:37 PM
Reaksi suami => Alamak rokok nak naik sampai RM17 sekotak.

Dia pernah kata dia akan berhenti merokok bila harga mencecah RM20 sekotak. Sikit jer lagi tu... Insya Allah...
Quote ultra78 4-11-2015 07:02 PM







Quote penang#1 4-11-2015 07:24 PM
bagus apa, rokok tu menjahanamkan kesihatan tapi tetap halal
Quote cherub 4-11-2015 07:32 PM
Brapa thread on this subject daaa. Kipap to speed la.
Quote chica_chica 5-11-2015 02:07 AM
nak suruh ayahanda report la...ini tidak adil tidak adik bagiku....
Quote GhostWalking 5-11-2015 08:18 AM

Komen ER Skull dengan makcik picisan syurga tu tak boleh blah langsung
Quote AbukRokok 5-11-2015 08:27 AM

ruginya

sampel ori kan ade... klu nak perisa sapu tepek je coklat stroberri.
Quote fifie_olin 5-11-2015 08:32 AM
naik cmne skali pon tetap dibeli...
rm17 tu mcm2 leh buat..
buat bli mkanan lg sodappp
Quote dino 5-11-2015 08:40 AM
pestol replied at 4-11-2015 05:32 PM
rokok mmg xda faedah, abang lokman kekal kan kekacakan dengan tidak mngambil sebarang rokok pun

cukup ngan hidu bau ketiak je kan? free
Quote torsotiger 6-11-2015 02:36 AM

berenti je la merokok !
Quote mbhcsf 6-11-2015 03:00 AM
berhentilah  merokok. YOU CAN DO IT !!!!
Quote pestol 6-11-2015 09:34 AM
dino replied at 5-11-2015 08:40 AM
cukup ngan hidu bau ketiak je kan? free

semalam asam pedas ayam tumpah di ketiak abang

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071412s Gzip On
To Top