CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ramai Tak Sangka Group Facebook ‘Sewa Isteri Orang’ Promosi Aktiviti Penyundalan Ada Puluhan Ribu Pengikut

26-2-2024 08:50 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17340| Komen: 287

Description: Ramai Tak Sangka Group Facebook ‘Sewa Isteri Orang’ Yang Promosi Aktiviti Penyundalan Ada Puluhan Ribu Mengikut

Ramai Tak Sangka Group Facebook ‘Sewa Isteri Orang’ Yang Promosi Aktiviti Penyundalan Ada Puluhan Ribu Mengikut

Kalau korang tengok hantaran itu, terdapat screenshot yang menunjukkan muka hadapan group yang menggunakan nama ‘Sewa Isteri Orang’ dan juga ‘Suami Isteri Terabai’.



Kapsyen group berkenaan juga berbaur lucah dan perkara ini telah mengundang rasa kurang senang netizen. Pergh! Betul terang-terangan..

"Untuk yang terabai sahaja, happy-happy, noty-noty."

Apa yang lebih mengejutkan apabila group itu mempunyai puluhan ribu pengikut dan rata-ratanya berstatus suami atau isteri orang. 


Allahu, semoga kita semua dilindungi dan dijauhkan dari perkara-perkara sebegini.

Kredit: X Most Viral Malaysia/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote epullipan 26-2-2024 08:53 AM
fuh dasat btul...memang petanda terang2 akhir zaman..beramal le kita sebanyak yang mungkin
Quote Sesuatu… 26-2-2024 09:10 AM
Nauzubillahi min zalik

Teruskn usaha viral & bongkar perkara x bermoral ni demi amar maaruf nahi mungkar. Moga seluruh ahli keluarga kita terpelihara dr perkara2 zina mcm ni.

Bagus lg korg yg bohsan tu join forum ni dr berbuat benda maksiat ni haa. Moga Allah cmpk rasa insaf
Quote dio5774 26-2-2024 09:27 AM
memang dah parah pun.dulu mat saleh je sekarang video melayu swinger bersepah..seram tengok macam mana leh slumber badak tukar2 pasangan.. kalau awek 3some tak pelik.ni bini orang laki ada sekali join
Quote krustykrab 26-2-2024 09:27 AM
Teringat dulu ada foromer citer kat website mana tah ada aktiviti bg org lain pakai bini.
Ada sorg suamipakayam ni, rela bg bini dia dipakai ex bf bini. Siap suruh bini call goda ex tu ajak brombrom kat hotel. Laki ni siap pi hantag. Bini siap rekod video brombrom bg laki tgk.. bini nyacikgu taktau la depa ni isele ka bukan.
Bininya pun ikut ja ajaran songsang laki tu. Tak pikir ka esok dah tua(sempat ka tua) bila teringat aktiviti ni, tak rasa malu ka bila terjumpa balik ex tu dlm keadaan yg bertongkat masing2.
Quote KamikuP 26-2-2024 09:28 AM
Jijiknya.. patut le byk kes liwat anak dan mcm2 lagi lah.. euwww
Quote syamzana 26-2-2024 09:53 AM
wowww msia kearah £-"™©¢°|{
terang2 la profile segala dok komen/join takde segan silu. depa ni byk rasa kurang kot dlm hidup byk masa join benda gini.

***mesti sorg2 body meletop
Quote mamajawie 26-2-2024 09:55 AM
kurang kasih sayang ke sampai buat macam ni?
Quote scorpionkiki 26-2-2024 09:59 AM
Bila yg atas kuat maksiat...takkan nak harap yg bawah suci murni
Quote sayurmayur88 26-2-2024 10:07 AM
DUNIA AKHIR ZAMAN. NAUZUBILLAH
Quote Thunderclouds 26-2-2024 11:01 AM
Janji kepala katup, solat xtinggal.
X gituh??
Quote SedihPedih 26-2-2024 11:05 AM
gilalah... semua ni tak percaya ke  alam selepas mati?
Quote Pajeri_Nenas 26-2-2024 11:59 AM
Yg lawaknya ramai bertudung. Apa fungsi ntah
Quote Nurul8001 26-2-2024 12:06 PM
Akan ada 1 zaman nanti, org berzina bersepah2, kat taman2, open air, buat ramai2. Harap2, saya dan anak2 tak melalui zaman tu. Cucu cicit pun tak.
Quote cmf_premierleag 26-2-2024 12:07 PM
Tak geli or jijik ke main dgn org lain??? Konpiden ke org tu pembersih?? Ke sbb nafsu kuda dah naik kepala smpi x bleh pikir psl geli,jijik bagai? Dosa tu mmg la sah2 dosa
Tp x jijik ke dgn org lain?
Kut la org tu dlm diam2 ada panau ke, kayap ke, hiv ke, aids ke, STD ke, chiken pox ke, badan bau bangkai ke and segala jenis penyakit laaa
Quote dua_chzy 26-2-2024 12:26 PM
scorpionkiki replied at 26-2-2024 01:59 AM
Bila yg atas kuat maksiat...takkan nak harap yg bawah suci murni

Kan. Huhu.
Quote dua_chzy 26-2-2024 12:28 PM
To be fair,

suma urang hada fetish sisi gelap sendiri.

Ada yang takat layan fetish tu dalam otak ja. Ada yang betul2 pi zahirkan fetish tu.
Quote rospinki 26-2-2024 12:31 PM
cmf_premierleag replied at 26-2-2024 12:07 PM
Tak geli or jijik ke main dgn org lain??? Konpiden ke org tu pembersih?? Ke sbb nafsu kuda dah naik  ...

org yg suka makan bangkai ni mmng akan cari bangkai juga. syukur la kita tak terjebak benda2 mcmni. jaga anak dan keturunan moga dijauhkan.
Quote swimswim 26-2-2024 12:38 PM
Geli nye. Perangai sekor sekor jirjirk with capital G. Jauhkan lah aku dan keturunan ke drpd maksiat ni ya allah
Quote yururi 26-2-2024 12:41 PM
bila suruh boikot FB, menjerit2 "senjata makan tuan" sambil mengkafirkan sesiapa yg tak boikot pilihan dia. roperrrnya tak boikot FB sbb nak menyundal

Lihat semua komen(287)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 07:44 AM GMT+8 , Processed in 0.051277 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top