CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

“Kami Sedang Bercinta” – Pengakuan Kim Jongkook & Song Jihyo Jadi Perhatian

2-4-2024 02:05 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7995| Komen: 20

Description: Ramai rasanya yang dah lama menanti hubungan Kim Jong-kook dan Song Ji-hyo mekar menjadi pasangan sebenar kan?



Ramai rasanya yang dah lama menanti hubungan Kim Jong-kook dan Song Ji-hyo mekar menjadi pasangan sebenar kan?

Dalam episod terbaru “Running Man”, kesemua ahli telah menjalani jelajah ‘hip’ di mana mereka melawat ke semua tempat yang digemari generasi MZ kini. Antara yang menarik perhatian dalam episod kali ini ialah hubungan rapat di antara Kim Jong-kook dan Song Ji-hyo.

Semasa di penghujung tayangan, wanita itu meminta lelaki berbadan sasa berkenaan untuk duduk bersama di satu meja. Usik Ji Suk-jin,

"Mereka berdua secara semula jadi sering duduk bersama kini. Cinta yang dikatakan tiada pun mungkin akan muncul nanti."



Tambah ahli lain,

"Korang macam tengah dating, macam tengah bulan madu."

Gurau mereka berdua,

"Kami tengah bercinta."

Sepadan kan?

Sumber : Kimchidaily

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Binodino 2-4-2024 04:54 PM
Kahwin jela korang. Dah sama2 kertu kan
Quote sarah_ary2 2-4-2024 06:27 PM
aiols memang SpartAce shipper gitu walaupun ada Gary tp Jongkook jenis senyap senyap take care Jihyo ni sgt sweet
Quote zuuu 2-4-2024 08:56 PM
La,takat usik mengusik dalam running man ke aq ingatkan betul2 dyorg confess yg dyorg mmg bcinta,fan spartace ramai kut kalo dyorg confess pon ramai yg restu...both pon good looking anak2 dyorg pasti comel
Quote anony-mous 2-4-2024 11:46 PM
Berseri2 muka ji hyoo walaupon dah kertu. Kesian plak sheol mmg susah nk jumpa calon suami yg sekufu.

Btw i vote sheol lesbo. Jarang prempuan straight perangai cool n lasak mcm jihyo
Quote I.K.A888990 3-4-2024 11:08 AM
ya ampun ingatkan betul tadi
lama dah tak follow RM ni
Quote BoongaKertas 3-4-2024 12:56 PM
ceh ingtkan official dah
Quote intan_smsb 3-4-2024 01:20 PM
tajuk pun bagi fake hope
Quote shida81 3-4-2024 06:34 PM
Terkejut ak igt betul.. Dorang da x kisah kn ship pun.. Nagku je la.
Lama2 diam la korang smua
Quote Yoonggi 4-4-2024 10:24 AM
aku pun ingat dorg betul2 kapel dah. ceh, click bait
Quote gideoncross 11-4-2024 02:04 PM
X prnh tngok RM
Quote sarah_ary2 11-4-2024 08:06 PM
anony-mous replied at 2-4-2024 11:46 PM
Berseri2 muka ji hyoo walaupon dah kertu. Kesian plak sheol mmg susah nk jumpa calon suami yg sekufu ...

Cantik kan sheols, suka dgn ji hyo sejak first dalam running man , dia mula masuk dalam episode 2 ke 3 running man sekarang sume suspek ex bf jihyo was jo ji hoon sebab jjh ni duk cakap muka
Heechul mcm muka ex dia and memang heechul dikenali sebagai doppelganger ji hyo
Quote .N.A. 11-4-2024 09:27 PM
sarah_ary2 replied at 11-4-2024 08:06 PM
Cantik kan sheols, suka dgn ji hyo sejak first dalam running man , dia mula masuk dalam episode 2  ...

Masa ju ji hoon dtg runningman man kan awkward gila ahahhaha
Quote borrow 12-4-2024 09:36 AM
sarah_ary2 replied at 2-4-2024 06:27 PM
aiols memang SpartAce shipper gitu walaupun ada Gary tp Jongkook jenis senyap senyap take care Jihyo ...

Start tgk rm lps gary keluar. Trus team spartace. Pak belalang rajin kenenkan deyols tp gagal nmpknya
Quote Beribear 16-4-2024 11:15 AM
Edited by Beribear at 16-4-2024 11:16 AM

Baru few days ago tertengok ulangan RM kat tv2. Time tu zaman song joong ki ada.. Eps atas kapal. Ya Allah cantik, comel sweet betul ji hyo ni. Smh i think ji hyo sebenarnya memang sesuai dgn gary & nampak gary betul fall in love dgn ji hyo. Tp i rasa ji hyo reject gary kot. Tp skrg sesuai lh dua ni berjodohan. Semoga berjodoh
Quote shida81 16-4-2024 06:43 PM
.N.A. replied at 11-4-2024 09:27 PM
Masa ju ji hoon dtg runningman man kan awkward gila ahahhaha

Ak pn malu nengoknya... Ngn ak2 skali rase awkward haha
Quote silance 16-4-2024 08:04 PM
JH sejak RM early years pun macam suka JK banding Gary. Mungkin sebab masa tu JS dah promoted/declared JH&Gary as Monday Couple every week, so JK pun tak nak interupt kut.
JH selalu marah RM members lain - jerit, pukul, tarik rambut, sepak, (especially KS), tapi JK the least.  
As Gary is happy now with his family, ok je lah dua orang ni.
Quote MistrezHermanaz 17-4-2024 10:03 AM
JK pun nmpk x kisah dh org ship dgn dia JH, sblm2 ni dia marah gak..kalau ye bercinta kawen la cepat, sian JH dh kertu leh beranak lagi ke
Quote Nsunshine 18-4-2024 10:19 PM
Ji Hyo ni cantik laaa.. suka betul tengok dia
Quote Nsunshine 18-4-2024 10:20 PM
Kadang-kadang bila tgk RM ni nampak macam tak mustahil je JK tu suka Ji Hyo, sebab dia nampak malu-malu jer bila member lain usik2 diorang. Hahaha

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.061701 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top