CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Sekarang Kan Saya Ibu Mertua Yang Paling Dibenci..” – Ibu Aliff Aziz Anggap Kecaman Netizen Ujian Di Bulan Ramadan

8-4-2024 12:23 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14085| Komen: 57

Description: Sebelum ini, tular video ibu Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza yang didakwa telah mengaibkan menantu sendiri, Bella Astillah di hadapan rakan-rakan sekolah anaknya di Singapura.


Sebelum ini, tular video ibu Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza yang didakwa telah mengaibkan menantu sendiri, Bella Astillah di hadapan rakan-rakan sekolah anaknya di Singapura.

Sewaktu ditemubual oleh pihak Melodi TV3, Hafiza sedar bahawa kini dirinya teruk dipandang hina oleh netizen dan merupakan ibu mertua yang paling dibenci.

"Sekarang kan saya ibu mertua yang paling dibenci."


Bagaimanapun, ibu kepada penyanyi tersebut menganggpa segala yang berlaku adalah ujian di bulan Ramadan.

Dalam pada itu, dia turut memberitahu hanya mahukan yang terbaik untuk kedua-dua belah pihak dan kini ujian yang dilalui oleh Aliff serta Bella merupakan tanda Allah SWT menyanyangi kedua-dua individu itu.


Bahkan, Hafiza berkata sebagai ibu dia sering menasihati Aliff untuk muhasabah diri dan sentiasa kuatkan iman agar sentiasa berada di atas jalan yang benar.

SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 8-4-2024 01:03 PM
Jangan risau    ... antara u dengan bellaa bella lebih menang peraduan paling dikecam ...
Semua bella buat x betul di mata netizen
Siyan bella.. harap lepas ni u x jd mertua bella lg
Quote amyza 8-4-2024 01:15 PM
Anak belum cerai dah unfollow menantu & follow skandal anak
Pastu ayat² perli menantu, mil toksik.
Quote kucing_gebu 8-4-2024 01:24 PM
Ko yg minta dikecam makcik bodo oiii
Quote Hoola 8-4-2024 01:29 PM
Edited by Hoola at 8-4-2024 03:17 PM

org tua2 xyah main med soc lah...burukkkk

dgn apa yg telah berlaku, chenta tigasegi mahupun empatsegi.....  
pesanan kpd alip mahupun bella mahupun sapa2 sj rkyt marhaen diluar sana.... ujian/musibah yg ditempah sendri  = you reap what you sow
Quote airmineral 8-4-2024 01:31 PM
Acik xrasa malu dgn besan ke acikkkk?
Quote aemon 8-4-2024 01:32 PM
poyo much.buruk org tua poyo.
Quote cikatilia 8-4-2024 01:39 PM
gaya macam nak mintak kena kaki
ko sapa la kitorg nak suka punn
makcik ni buat org menyampah dgn ayat2 acah2 claim anak dia paling suci
anak dia paling baik paling alim paling segala gala nya
Quote Hypothetically 8-4-2024 01:43 PM
Ok cyber trooper boleh masuk skg, but sori cant make me change my opinion of him,  biggest failure of all,  tolonglah muhasabah diri di bulan ramadhan ni, mungkin this is yr last  chance utk berubah, ingat we are at the last tip di akhir zaman ni, its now or never.
Quote DukunSentet 8-4-2024 01:46 PM
Kuat mencapup jugak ye..ngalahkan artis..better diam la sama..sibujkan diri buat kuih raya ke..makcik bukan penting pon pada masyarakat kami..

Quote lee_sakura 8-4-2024 01:46 PM
moga anak pompuan acik kene nasib yg sama mcm bella...toksik gile mil mcm ni
Quote MadameOnion 8-4-2024 01:49 PM
ye makcik sampah..bella pun ada salah..tapi org lagi jijik tengok kau..sampah sarap berulat..teruskan drama..suka betul aku tengok kau dgn anak sampah kau menggelabah..dasar sampah sarap berulat
Quote Lavender_Violet 8-4-2024 01:53 PM
Semak lah ko mokcik!!!!
Quote MINNIElove 8-4-2024 02:15 PM
kejap lagi masuklah geng2 acik yg bekap putik. memuji makcik ni
Quote dewi_rina 8-4-2024 02:18 PM
Edited by dewi_rina at 8-4-2024 06:19 AM

Takpe makcik doa banyak2 semoga kebenaran akan terbukti, jangan berhenti berdoa

Org zaman skrg mmg kalau suka puji, kalau tak suka habis sampai tak cukup tanah
Quote dua_chzy 8-4-2024 02:21 PM
amyza replied at 8-4-2024 05:15 AM
Anak belum cerai dah unfollow menantu & follow skandal anak  
Pastu ayat² perli menantu, mil toks ...

Yahampon dia pi follow si Ruhainies tuuuuu
Quote emera 8-4-2024 02:22 PM
Sila jgn suruh anak menikoh ye mokcik!! Buat naya anak org je. Mil fr hell.
Quote cm_vungtau 8-4-2024 02:24 PM
Takpe, acik dengan besan acik 1-1 sekarang ni. Dua2 anak dengan menantu sama2 mengungguli carta pasangan hauk.
Quote KamikuP 8-4-2024 02:43 PM
pERANGAI HUDUH LA MAKCIK NI SEIRING NGAN PARAS RUPA
Quote liton 8-4-2024 02:54 PM
Diamlah...anak kau mcm setan. Angkut dia balik Temasek.semak jer. Duduk jer dgn kau, biar dia buat perangai lebih setan lagi, mcm dulu.

IMG_20240408_145138.jpg

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:53 PM GMT+8 , Processed in 0.062053 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top