CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Negatif Sungguh You Ni” – Senaraikan Nama Yang Ambil Berat Ketika Kena COVID, Netizen Anggap Fasha Sandha ‘Overreact’

16-4-2024 09:52 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 39085| Komen: 468

Description: Baru-baru ini, pelakon Fasha Sandha meluahkan rasa sedih apabila dirinya terkena jangkitan COVID-19 dan disebabkan itu, dia tidak dapat menyambut raya pertama seperti biasa.

Baru-baru ini, pelakon Fasha Sandha meluahkan rasa sedih apabila dirinya terkena jangkitan COVID-19 dan disebabkan itu, dia tidak dapat menyambut raya pertama seperti biasa.

Terbaru, melalui perkongsiaan Fasha di laman Instagramnya, dia memaklumkan kini sudah pun sembuh sepenuhnya dari wabak tersebut dan boleh menjalani kehidupan harian seperti biasa.

Malah, dia turut sempat mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang mengambil berat sewaktu dirinya terkena jangkitan COVID-19.


Bahkan, dapat dilihat dalam kapsyen hantaran yang dimuat naik, pelakon terbabit menyenarikan beberapa nama ahli keluarga yang menghubunginya ketika sedang sakit.

Susulan tindakan sedemikian, ia telah menimbulkan rasa kurang senang di kalangan warganet dan menganggap aktres terbabit terlalu ‘over’ hingga perlu membuat senarai nama seperti itu.


Dalam pada masa yang sama, ada juga yang menasihati Fasha untuk menjaga hati ahli keluarga yang lain, di mana besar kemungkinan mereka tidak sempat untuk menghubunginya atas sebab-sebab tertentu.

Terdahulu, salah seorang ahli keluarga Aidil Aziz menyindir Fasha selepas dia berkata dirinya dijangkiti COVID-19 sewaktu beraya di Rembau, Negeri Sembilan.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Masukkeluar 16-4-2024 09:53 AM
Finally ada jgk benang prmpuan meroyan ni..
Dh tua bangka tp perangai xsemenggah.
Mcm ko je betul.
Quote matjerk 16-4-2024 09:56 AM
Childish nya. Dulu pun sama kan? Masa anak dia tak sihat dulu.  Siap sindir2 kwn2 anak/parents kwn2 yg x concern... jenuh la.. hari tu aku baru tgk video yg dia n nora cerita psl dorang dah berbaik tu.. aku kata.. fasha dah matang... tgk2. Childish jugak..
Quote matjerk 16-4-2024 09:59 AM
Ingatkan dah matang mcm dlm video ni la.  

[youtube]Yn_Tacm9YsA?si=zdOeOfu_OQv3k5uA[/youtube]
Quote Masukkeluar 16-4-2024 09:59 AM
Ptut la dlu bergaduh dgn mertua..sbb prasan diri slalu btul. Bila org tegur ko menjawab siap expose tepek kt ig lg. Aku igtkn dh matang dh berubah..

2-3post kt ig ko dk sindir family rembau. Tu fmly mertua kot. Kalau pn bkn diorg yg bwk covid tp perlu ke dk mention rembau berjuta kali???

Mcm ko sorg je yg btul, ko sorg je yg mghargai org?? Ada laki pn mcm tunggul sbb laki bewak kan
Quote matjerk 16-4-2024 10:00 AM
Org sebuk nak raya.. sebuk dgn family.... x de masanya nak browse IG.. tgk sape sihat sape x sihat... kena lah faham keadaan org.... mcm mana lah dia boleh terpikir nak buat list tu.. so immature.. klu aku, mmg x kwn dgn org mcm ni
Quote irvene 16-4-2024 10:00 AM
tak pernah minat pompuan ni. fake n berhati kelam. dia berbaik dgn nora pun aku rasa fake. nora hati2, jgn terlampau baik sgt. baik2 gitu je k
Quote HelgaPataki 16-4-2024 10:03 AM
Dah kurus2 ni, cubalah buat perangai berkelas sikit. Ngapelahh makin kuat menceceh ni, dh masuk mid life crisis aka pre-menopos ke
Quote kawahapi 16-4-2024 10:04 AM
Tak malu betul eh dia ni? Merempan sampai macam tu sekali.
Quote irvene 16-4-2024 10:04 AM
kalau aku tak sihat, aku tak hingin pun nak baca ws org wish2 semua, nak jawab call jauh sekali. sebab aku nak tenang2 je dulu
Quote Cekgushilla 16-4-2024 10:05 AM
Yesss akhirnya terserlah jugak perangai tak matang mcm ni
Aku rasa budak2 pon lgi matang dr dia
Dok bejoget smpai nmpk panties tu geli gilaaa
Quote Sunkiss8999 16-4-2024 10:05 AM
Edited by Sunkiss8999 at 16-4-2024 10:08 AM

Dia punya merentan..kena covid mcm kena cancer stage 4! Macam da end of life stage..sentap dekat orang yg tak tanya khabar..pada ko memang la tak susah pun nak call..tapi org tu mungkin fikir kan ko yg sakit mcm nak mampus tu..nak rehat..nak tido..at the same time mungkin doakan ko dalam solat ke..tah2 ko sembuh pun asbab org bebaik yg doakan ko..kita x tau doa sape yg allah angkat..yg call tu mungkin fake..tah mse ko da tak jadi retis or nobody..dalam list tu takde call pun..eee over la dia ni..tak suka..nanti kang asyik call keluar post cakap org xde common sense lak..tgh sakit pun ada org xphm2..ko ni bukan betul pasah..
Quote Masukkeluar 16-4-2024 10:09 AM
Dulu aku ok ok dgn dia ni skrg rs mmg menyampah teruks… tau la covid tu bahaya klau jangkit org prgnant org tua berisiko. Tp perlu ke ko meroyan mcm org kne cancer??? Dh la mgata fmly rembau. Stkt 3-4hri je kuarantin bknnya sbulan. Ko meroyan sbb xdpt berbaju raya je kan?pdn muka hahahha
Quote ReginaGeorge 16-4-2024 10:09 AM
Dengan family ex pon bitter, ngan family skrg pon bitter?
Quote afie_m 16-4-2024 10:09 AM
rasanya diam lebih baik fasha .. dari sebut dari mana ko dpt covid, kang terasa family lain..
Quote Geeayden 16-4-2024 10:11 AM
Masukkeluar replied at 16-4-2024 09:53 AM
Finally ada jgk benang prmpuan meroyan ni..
Dh tua bangka tp perangai xsemenggah.
Mcm ko je betul.

Apa punya perangai boleh buat senarai nama, nama mak mertua ada x tu...ada suami pun x boleh beri nasihat..umur aje bnyk tapi x matang...hubungan silaturahim tu yg diutamakan...x perlulah nak war2kan dlm scomed, just beritahu kena covid cukuplah supaya org ambil maklum x perlu dtg umh beraya terutama jiran2...
Quote DottieDot 16-4-2024 10:12 AM
Ogy Ahmad Daud era moden..
Dalam lakonan dengan realiti sama je acah terpaling menjiwai watak, over..
Quote leftenanhensem 16-4-2024 10:14 AM
irvene replied at 16-4-2024 10:04 AM
kalau aku tak sihat, aku tak hingin pun nak baca ws org wish2 semua, nak jawab call jauh sekali. seb ...

same aku nak bertenang, malas nk jawap soalan yg sama... bayangkan kalau ramai2 tepon whatsapp sms dm ke bertanya, pastu nk gak balas benda yg sama kt semua heyyy tu means ko sihat jer tak serious nauuu kena covid.. jijiksssss

Quote chikumanis 16-4-2024 10:18 AM
ghombau tu bosar..ekau eh dari colah mano? nak kobar an macam satu ghombau tu ado klosa kobid. ontah kobid tu ekau yg bawa, ngata oghang lain. moghempan eh macam dah nazak bonar. syukur eh la kono kobid. hilang lah doso tu sikit. yang koman koman yo ekau ni..
Quote missHaidiD 16-4-2024 10:18 AM
Dah jadi cmni jelas nmpak nora sejuta kali lg bgs dr pasah bodo ni

Pasah bodo edel jntan dayus

Lihat semua komen(468)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 02:44 AM GMT+8 , Processed in 0.079338 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top