CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Terserlah ‘Baby Bump’ Dalam Foto Percutian, Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bakal Timang Anak Ketiga?

16-4-2024 01:58 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14112| Komen: 70

Description: Pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah mencuri perhatian ramai selepas memuat naik foto percutian mereka sekeluarga di Maldives, baru-baru ini.

Pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah mencuri perhatian ramai selepas memuat naik foto percutian mereka sekeluarga di Maldives, baru-baru ini.

Dalam foto tersebut, orang ramai membuat andaian bahawa pasangan terbabit bakal menimang cahaya mata ketiga tidak lama lagi selepas ‘baby bump’ kelihatan dalam foto yang dimuat naik.


Lebih menguatkan andaian terbabit kerana Hanis mengaburkan bahagian perutnya yang dipegang oleh suami dalam salah satu foto.

Susulan teruja dengan ‘berita’ tersebut, rakan artis dan peminat selebriti itu membanjiri ruangan komen dengan meluahkan rasa gembira.

Antara rakan selebriti yang mengucapkan tahniah buat Hanis dan Hairul adalah Mira Filzah, Fazura, Scha Alyahaya, Fasha Sandha dan Janna Nick.

Bahkan peminat turut mendoakan agar keluarga mereka sentiasa mendapat kesejahteraan dalam hidup.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kancilkering 16-4-2024 02:29 PM
tahniah….duck viv tu pun preggy gak
Quote jebatmaspunyer 16-4-2024 02:32 PM
Bahagia nampak pasangan ni. Suka tgk.
Quote anilanil 16-4-2024 03:00 PM
Tahniah keknis. Kekrul tu mcm dah kena pi consultation kat yunnam dah.
Quote dagusengett 16-4-2024 03:48 PM
Kancilkering replied at 16-4-2024 02:29 PM
tahniah….duck viv tu pun preggy gak

Is it? I thot 5th one miscarry
Quote dagusengett 16-4-2024 03:48 PM
Baru ke depa kat sana ni
Saing dgn chrisis tan
Quote Manusiabesa 16-4-2024 03:52 PM
Dpt 100 anak pun couple ni tetap la muka anak2 tu mulut kcik mcm mulut tweety. Langsung xcomel. Jawa pekat. Nek nani tu dok jual tohu begedil lg ke? Katernye xmau masak kt rumah sbb dapo jd busuk, usaha buat 1 central kitchen focus tohu begedil. Kenalan aku try, out. Rasa xsdp ,keras kejung. Hrga jgn tny la nek nani mana ada low2 class. Sure rega yahudi.


Knapa gigih tmbah anak? Bkn comel pun. Sekor2 xlawa. Bujibu comel lg. Hidop lg ke natang bujibu tu?
Quote Prickford 16-4-2024 03:54 PM
Kancilkering replied at 16-4-2024 06:29 AM
tahniah….duck viv tu pun preggy gak

Peknen lagi ke? Igt kan karier woman cam sheolls tanak anak ramai.

Quote chikumanis 16-4-2024 04:04 PM
dagusengett replied at 16-4-2024 03:48 PM
Baru ke depa kat sana ni
Saing dgn chrisis tan

dimana ada chrysis, di situ ada mereka....hahahaaa..gitew perumpamaan me yea..

mohon sponsored kot
Quote ainonymous 16-4-2024 04:25 PM
muka dia ni lebar mcm pinggan ek hahaha
Quote ainonymous 16-4-2024 04:25 PM
Kancilkering replied at 16-4-2024 02:29 PM
tahniah….duck viv tu pun preggy gak

miscarriage kan...
Quote zuriey 16-4-2024 05:57 PM
Ucop dan alisa dah tak laku kan
Terpaksa lahhh keluarkan robot sorang lagi
Quote Kancilkering 16-4-2024 06:40 PM
ainonymous replied at 16-4-2024 04:25 PM
miscarriage kan...

le ye ke..innanillah
Quote Kurex 16-4-2024 06:41 PM
Bila konek kekrul nak leak?
Quote Pak.dolla 16-4-2024 08:53 PM
.
.
muka kekrul ni sebijik muka bini jah kan?
Quote Masukkeluar 16-4-2024 09:05 PM
zuriey replied at 16-4-2024 05:57 PM
Ucop dan alisa dah tak laku kan
Terpaksa lahhh keluarkan robot sorang lagi

Dh sendu dh ig ucop dan alisa..dlu komen smpai ribu ribu..skrg seratus pn xsampai..
Quote imanjannah 16-4-2024 09:22 PM
wahhh.. keksop dan keksya nak ada adik baru..
Quote doubleA 16-4-2024 09:54 PM
Walaupun iols bukan pemenat keluarga kek ni tapi iols suka tengok family harmoni2 yg saling sayang dan tak fake
Quote alieyrina 17-4-2024 12:27 AM
Dia jual produk apa lani ..
Tgk rizokumura duk maldv 1mggu 70k bajet
Quote KarinaKapur 17-4-2024 12:34 AM
Tp hanis kata yg pic herol pegang perut tu mcm herul sengaja nak cetus kontroversi pdahal xde apa..rasanya xmgandung pon..

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:54 PM GMT+8 , Processed in 0.057849 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top