CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Instafamous Gantung Diri Ketika ‘Live’, Disyaki Cinta Dihalang Ibu Bapa

18-4-2024 08:15 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13840| Komen: 57

Description: Seorang pensohor media sosial Indonesia, Fitri Meliana dilaporkan meninggal dunia dengan cara menyayat hati ketika siaran ‘live’ di Instagram miliknya baru-baru ini.


Seorang pensohor media sosial Indonesia, Fitri Meliana dilaporkan meninggal dunia dengan cara menyayat hati ketika siaran ‘live’ di Instagram miliknya baru-baru ini.

Fitri atau lebih dikenali sebagai Meli Joker berbuat demikian sambil ditonton ribuan pengikutnya di media sosial.

Menurut polis yang menyiasat kes terbabit, Meli ada bertengkar dengan teman lelakinya sebelum ditemui maut di kediamannya pada hari Ahad yang lalu sekitar jam 4 pagi waktu tempatan.

Polis juga menemui punca Meli menggantung dirinya sendiri kerana hubungan cintanya yang tidak direstui orang tua.

Pihak berkuasa juga menegaskan tiada unsur keganasan jenaya dikesan di dalam kes tersebut. – SERAMBINEWS

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 18-4-2024 08:46 AM
Eh seramnya..
Org2 yg tonton musti trauma..
Quote KamikuP 18-4-2024 09:09 AM
aDA link tak?
Quote naina 18-4-2024 09:39 AM
Link please
Quote Beribear 18-4-2024 09:55 AM
Nekadnyaa.. Hmmm
Quote FOTHER-MUCKER 18-4-2024 09:57 AM
Nampak exotic
Quote bulalof 18-4-2024 10:10 AM
bodoh sewaktu hidupnya....
Quote prettyuglybabe 18-4-2024 10:15 AM
mana video?
Quote Supersirap 18-4-2024 10:16 AM
salam takziah kepada keluarga
Quote seri_mawr 18-4-2024 10:29 AM
cantik org nya...
kerana cinta sanggup ko bunuh diri....
Quote She-Ra 18-4-2024 10:31 AM
masa live tu takde ke org yg terdekat pegi terjah atau call pihak berkenaan?
hmm demi cinta, sanggup bunuh diri..
Quote rikiruj 18-4-2024 10:49 AM
Besoknya boipren dating dgn orang lain.. tammat..
Quote bored_atticus 18-4-2024 10:57 AM
Dengar cerita macam sebelum gantung tu, dia minum bleach juga kan..
memang nekad betul dia
Quote ifanonline 18-4-2024 11:05 AM
mana2 manusia yg bunuh diri akan terus ke neraka jahanam buat selama-lamanya...nauzubillah...
Quote bored_atticus 18-4-2024 11:14 AM

boleh pegi ke X (ahlipsikis). kat sana, dia ada share link tele dia. kat tele dia ada video.. kena scroll atas-atas sikit
Quote cantthinkofany 18-4-2024 11:29 AM
laaa.....nape tak elope je.....
Quote supernaturalee 18-4-2024 11:39 AM
4 pg
sape je yg tgk live die

yg kes tikam boifren tu die live jgk ke atau kwn die yg rekod
Quote intan_smsb 18-4-2024 11:41 AM
alahai org muda skrg pikir pendek je
Quote Decaffeinated 18-4-2024 11:46 AM
selayaknya sebagai hamba media sosial
Quote gigahertz 18-4-2024 11:55 AM
She-Ra replied at 18-4-2024 02:31 AM
masa live tu takde ke org yg terdekat pegi terjah atau call pihak berkenaan?
hmm demi cinta, sanggu ...

budak budak sekarang kan mental rendah.
tengok drama pun 7 hari mencintaimu , pilot itu suami ku ,
tengok filem omputih pun filem hantu. tahyul
tengok budak 90s pukul 6 petang tonton drama HK tvb kantonis.
filem omputih airwolf , mission impposible , knight rider , a-team

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 01:45 AM GMT+8 , Processed in 0.102413 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top