CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Saya Bukanlah Orang Yang Baik, Tetapi Saya Tidak Munafik Dengan Berpura-Pura Baik’ – Bella Astillah

19-4-2024 04:43 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13806| Komen: 87

Description: Sejak penangkapan dibuat terhadap pelakon Aliff Aziz dan Ruhainies kerana berkhalwat, mereka kini sering mendapat perhatian pelbagai pihak.


Sejak penangkapan dibuat terhadap pelakon Aliff Aziz dan Ruhainies kerana berkhalwat, mereka kini sering mendapat perhatian pelbagai pihak.

Isteri kepada aktor tersebut, Bella Astillah antara yang paling terkesan dengan dakwaan curang suaminya.

Menerusi perkongsian terbaharu di Instagram (IG), Bella atau nama sebenarnya Dayang Ara Nabellah Awang Astillah menyatakan bahawa dia bukanlah seorang insan yang baik bagaimanapun dia tidak pernah memiliki sifat munafik.

"Mungkin saya bukanlah orang yang baik dan saya tak perlu dianggap baik.

"Akan tetapi paling tidak saya ‘tidak munafik’ dengan berpura-pura baik."

Menjengah ke ruangan komen rata-rata warganet bersetuju dengan kenyataan Bella yang dilihat berani bersuara di atas kebenaran selain menzahirkan sokongan terhadapnya.

"Betul. Tiada siapa yang baik dan tak perlu pura-pura. Semua nak hukum dan salahkan perempuan."


"Macam inilah! Pandai membalas! Ini yang kami mahu! Bella yang pandai berkeras.

"Biar kita kelihatan buruk, jahat di mata orang asal kita tidak berpura-pura baik untuk disukai, jadi diri sendiri."

Terdahulu, Bella mendakwa Aliff telah berlaku curang. Lebih parah lagi, aktor yang berasal dari Singapura itu didakwa pernah menjalin hubungan cinta bersama adik iparnya, Eriqa Astillah.

Bella sebelum itu mengaku ‘menggunakan’ pelakon baharu, Muaz Zabir untuk membuat suaminya cemburu. Ia susulan tersebarnya foto dan perbualan mesra mereka di media sosial.

Untuk rekod, Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4.

Sumber: IG Bella Astillah/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doodlediddle 19-4-2024 04:51 PM
Awal lak aku.
Jgn smpi orang viral bukti2 kau hanyut cinta dgn aus mua read: muaz kat edişi umat tu.
Eiiii menyampah dowh pompuan ni
Quote dewi_rina 19-4-2024 04:59 PM
Diam je bella, kang sedih lagi kang kalau sayang kenapa bukak aib saya.. Kalau boleh sy nak simpan sampai mati
Quote 3chanceno 19-4-2024 05:00 PM
Tak de gosip mana alip beraya tahun nie  Siap2 kopok lekor sebalang dua sambil tunggu bila kes naik mahkamah
Quote Goodluckdontcry 19-4-2024 05:06 PM
Dik.. define of munafik, please??? harktuihh kehkehkeh sama saje ko 3 ketul...
Quote myvi132806 19-4-2024 05:10 PM
kau lah kan munafik tu ??
Quote Kurex 20-4-2024 03:13 PM
tapi kau fake pompuan!
Quote kakasotong2 20-4-2024 03:17 PM
Masa cakap tu xduduk depan cermin ke? Hipokrit much?
Quote jalfa 20-4-2024 03:24 PM
Ko mmg potray diri suci bersih......kalo x da la ko nasehat tololwer ko cara jaga diri dan maruah wanita
Quote jihah_kudat 20-4-2024 03:35 PM
cakap kat diri sendiri ke kemek..takpe biasa yg jenis macam ni career tak lama mana pun..lama2 kantoi jua..terus sendu sesendunye..dia lupa gamaknye netizen malaysia bukan tetap pendirian sangat..kalo ko dipuji jgn seronok sangat bila2 je bakal dikeji back to back..
Quote ninajaybee 21-4-2024 10:17 PM
Kemek baca porum kah? Xpun Dedek dan siCapok baca kot. Baguslah. Hello Kemek Dedek dan Capok!
Quote Aneem 21-4-2024 10:32 PM
Apa pulak hukum, acah2 cantik tp realitinya kemek? Atau acah2 body melentik atas bawah tp sebenarnya harapkan padding?
Quote makadek 21-4-2024 10:57 PM
Bila nampak kelibat dia auto aku rasa dia ni lembam dn bodo
Quote Cleocatra 22-4-2024 03:06 AM
Kenapa tak viral kes sheol dengan aus? Siapa melindungi sheol? Acik terpaling produser kah?

Sheol siap dijemput ke majlis harijadi biduanita siti lijah. Ramai simpati dengan nasib sheol lagi rupanya
Quote tidak_kelihatan 22-4-2024 03:33 AM
Cleocatra replied at 22-4-2024 03:06 AM
Kenapa tak viral kes sheol dengan aus? Siapa melindungi sheol? Acik terpaling produser kah?

Sheol ...

ct jemput dia ke open house tu mmg aku x faham..apa kaitan weh? like they are from dua dunia yg sungguh jauh berbeza....i mean, siapa kemek ni nak duduk dlm CIRCLE ct? takkan ct dgn kedudukan se tersohor itu pun ada hati nak menunggang cerita bodoh kemek ni? beza jauh mcm matahari dgn planet pluto kot!

apa persamaan yg diorg ada? jgn ckp muka seiras ye - LANGSUNG TIDAK

bakat - LAGILAH tidak. kemek ni bakat apa pun xde (selain dari bakat menyalahkan org dan bersandiwara mintak simpati acah suci)

kepada staff ct yg in charge bahagian jemputan ni, please please please TOLONG LAAA CERDIK SIKIT!!! layangkan jemputan pada individu yg betul2 LAYAK je la...ko jemput kemek ni ke majlis ct (ini bukan kali pertama kan?) ni nampak mcm ko downgrade kan bos ko tu, tau takkkk

x pernah2 la ct berkawan dgn kemek..tiber2 je dijemput ke majlis bagai. sebelum ni (tahun2 yg lepas) xde pun majlis ct jemput dia. kenapa tetiba je sejak kes alip makin menjadi ni? kemon you are better than that la ct. x perlu kot nak tumpang limelight kes bodoh mcm ni.

ramai lagi artis yg LEBIH LAYAK dijemput laa. staff ct yg jaga senarai jemputan tu jgn bodoh sgt boleh tak!

@AWEKSAMURAI betul kan?




Quote matjerk 22-4-2024 04:53 AM
tidak_kelihatan replied at 21-4-2024 07:33 PM
ct jemput dia ke open house tu mmg aku x faham..apa kaitan weh? like they are from dua dunia yg su ...

Paling langit dgn bumi bila seorang yb jemput dia ke open house. Lagi lah x sama circle.
Quote matjerk 22-4-2024 04:55 AM
doodlediddle replied at 19-4-2024 08:51 AM
Awal lak aku.
Jgn smpi orang viral bukti2 kau hanyut cinta dgn aus mua read: muaz kat edişi umat tu ...

Kenapa hal tu x viral eh? Dia ni memang dilindungi mcm Shuringai ke? Kisah2 buruk dia.. x di viralkan.
Quote matjerk 22-4-2024 04:59 AM
Dia gunakan Aus Mua.. dia gunakan Muaz..
Pmpuan yg baik ke dia ni??
Quote scarflicious 22-4-2024 05:02 AM
Dia mengata mak mertua lah tu.
Quote matjerk 22-4-2024 05:04 AM
Kenmain sindir gelak sampai tertonggek2..
X de ke sesapa yg buat balik video..
Jgn risau klu isteri hilang pukul 3am
Tak payah cari jauh2..
Cari jer kat bilik air...
Nanti jumpa dia bercosplay red riding hood...
[tiktok]7354416036139126032[/tiktok]

Lihat semua komen(87)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.054198 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top