CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Rozita Che Wan Tanpa Solekan & Filter – ‘Kalah Anak Dara!’

22-4-2024 03:05 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16589| Komen: 112

Description: Meskipun sudah mencecah usia 51 tahun, kecantikan pelakon jelita Rozita Che Wan tetap tiada tandingan.


Meskipun sudah mencecah usia 51 tahun, kecantikan pelakon jelita Rozita Che Wan tetap tiada tandingan.

Rozita atau mesra disapa Che Ta memuat naik video di TikTok, yang memaparkan dia sedang mencuci muka dengan menggunakan set produk penjagaan wajah jenamanya sendiri.

Aktres berasal dari negeri utara tanah air itu berkongsi rutin paginya sebelum memulakan aktiviti harian.

Namun paling menarik perhatian adalah kecantikan rupa parasnya yang tidak mengenakan sebarang solekan malah Che Ta juga tidak menggunakan filter.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet mengagumi keayuan wajahnya yang tak makan dek usia.

"Che Ta punya cantik tak make up pun kalah anak dara."

"Cantiknya Che Ta tanpa make up, awet muda sungguh kalau nak bandingkan dengan kami yang 30-an ni."

"First time tengok tanpa make up, cantik je rupanya."


"Serius la itu bare skin? Tak kusam langsung."


Sumber: TikTok Rozita Che Wan/OhBulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SpyLeman 22-4-2024 03:17 PM
Aku yakin Nekta ni cantik dgn umur dia skrg ni. Cuma dia yg tak berapa yakin dgn kecantikan diri sendiri. Dah mekap tebal, berfilter pulak
Quote vanillaninja 22-4-2024 03:18 PM
Takde makeup but ada filter.
Quote wookiehoney 22-4-2024 03:20 PM
ye ke takde filter. ada je tuuu
Quote krustykrab 22-4-2024 03:25 PM
Tk percaya la aku tk guna filter
Quote mrsLucky 22-4-2024 03:25 PM
ermmm masih pakai eyeshadow dan lipstick. Kalau cuci muka cuci seluruh muka cik ta
Quote aemon 22-4-2024 03:26 PM
netizen ni over.pergila tengok cite sesuci cinta sofea tak pon diari ramadan rafique...itulah muka ceta kalau tak mekap.lawa laaa dari aku.hahahaha
Quote anilanil 22-4-2024 03:28 PM
Nekta mmg sedari dulu berganda lawa without make up. Zain pon cakap benda yg sama cuma dia sendiri yg insecure.
Quote aciksenah 22-4-2024 03:30 PM
Masih ada filter..che ta kenapa bila bercakap suka jueh2 kan mulut tu ke bawah? Nanti cepat berkedut tau..Tak pa..janji zain cinta kan?
Quote Hoshhi 22-4-2024 03:48 PM
Biasa je...
Quote pembacagosip 22-4-2024 03:52 PM
ok la tu
tapi nampak janggal plak
mungkin dah biasa nampak bulu mata bertingkat tingkat
Quote Manusiabesa 22-4-2024 03:54 PM
Ahaha sian. Thun 2019 cmtu aku jumpa dia dekat2. Dlm jrk 100meter je sbb dia mai jual perfume dia kt karnival jualan tudung kt utara sini.... mmg muka dia dh kedut seribu. Time mekap tebal, mekap merekah2 sbb kulit dh xnk blend dgn pondetion. Klu buang smua mekap aku xrasa kulit dia cekang pun. Mmg dh kedut since umur dia sebaya mak2 zahirah mcwilson dh pun.  Bab lawa tu lawa la air muka cun, bodi mantopppp. Tp skin texture dh kedut sesuai usia 50an pun, cannot deny at all. Bejalan seiring dgn jen, mmg jen mcm baya anak2 tiri.
Quote songket_merah 22-4-2024 03:55 PM
Manusiabesa replied at 22-4-2024 03:54 PM
Ahaha sian. Thun 2019 cmtu aku jumpa dia dekat2. Dlm jrk 100meter je sbb dia mai jual perfume dia kt ...

dia tetap cantik, tua yang lawa...
Quote edoraixora 22-4-2024 04:01 PM
ok ...this time aku setuju muka dia ada iras sajat
Quote deebiz14 22-4-2024 04:07 PM
Adeh netz pun tak yah la nak over sgt memuji tu lol. Nampak je sheols da berumur, sesuailah ngan usia tu.
Tapi kulit tu terjaga helok gak. Dan sheols nmpk garang yer tanpa make-up.


Quote Thunderclouds 22-4-2024 04:09 PM
Ada filter tuh.
Mkn ketum ka hapa?
Tapi kalo sungguh lawo pn xheran.
Klinik aesthetics merata la ni.
Mcm² treatment hada tahan nk pilih lah.
Janji berrduit.
Igt kulit licin polos bak montot baby kesan wuduk bak kta kak nita ka??
Quote dewi_rina 22-4-2024 04:09 PM
Syantiknya, mcm muka bamjat!
Quote doubleA 22-4-2024 04:11 PM
Ingatkan sajad tadi
Quote azimie 22-4-2024 04:12 PM
kenapa bibir bawah dia semacam je ..
dia cucuk bibir ke?
Quote kerani_je 22-4-2024 04:13 PM
SpyLeman replied at 22-4-2024 03:17 PM
Aku yakin Nekta ni cantik dgn umur dia skrg ni. Cuma dia yg tak berapa yakin dgn kecantikan diri sen ...

Tak yakin sbb die berlaki muda..Biasa gitu la perempuan berlaki muda..Hujung2 insecure jgk..lagi2 dah 50an confirm kedut tu ada..Che Ta ni cantik la pada umur die gitu..Standard la muka ada kedut n x anjal dah kulit n mata ada air bag..

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 04:49 AM GMT+8 , Processed in 0.369733 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top