CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aisyah Aziz Dedah Abangnya Pernah Dibuli Di Sekolah, Trauma Itu Mungkin Punca Dia (Aliff) Memerlukan Kasih Sayang Wanita

14-5-2024 04:34 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10332| Komen: 97

Description: Penyanyi popular, Aisyah Aziz, telah meminta semua pihak untuk mendoakan abangnya, Aliff Aziz, yang kini sedang berusaha pulih daripada kontroversi yang menimpanya.



Penyanyi popular, Aisyah Aziz, telah meminta semua pihak untuk mendoakan abangnya, Aliff Aziz, yang kini sedang berusaha pulih daripada kontroversi yang menimpanya.

Dalam satu hantaran di Instagram Story semalam, Aisyah berkongsi perasaannya yang mendalam mengenai keadaan abangnya.



Dalam hantaran tersebut, Aisyah menyatakan kesedaran bahawa Aliff memerlukan bantuan, terutamanya kerana dia masih belum pulih sepenuhnya daripada segala trauma yang dialaminya di masa lalu.


Dia mengungkapkan bagaimana Aliff telah mengalami pengalaman buruk semasa di sekolah, yang kemudiannya menjadi bintang sensasi pada usia muda.



Aisyah juga membandingkan keadaan Aliff dengan kegagalan yang dialami oleh artis-artis terkenal seperti Chris Brown atau Justin Bieber.

Walau bagaimanapun, Aisyah menegaskan bahawa keadaan tersebut tidak memberikan justifikasi bagi tindakan-tindakan Aliff. Dia kemudian mengharapkan agar semua pihak dapat mendoakan Aliff agar dia dapat menemui jalan untuk pulih.



Selain itu, dia juga meminta doa untuk Bella, adik Aliff, dan dua anak saudaranya agar mereka juga dapat pulih daripada segala yang berlaku.

Sebelumnya, Aisyah turut mengakui terkesan dengan energi negatif yang terasa pada malam tersebut, yang menyebabkannya terpaksa memberi respons terhadap kenyataan adik Bella, Didi Astillah, di media sosial. Aisyah juga memohon maaf jika kenyataannya terlalu berlebihan.

Sumber : Murai.my


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Minahkucing 14-5-2024 04:37 PM
Bodoh. Ak kene buli gak. X de pulak ak jdi lesbian. Bingai punye alasan. Jujur je la abg ko tu sex addict.
Quote lolipopmanish 14-5-2024 04:37 PM
Benak ubi trauma celah mane
Quote pocongkiutss 14-5-2024 04:40 PM
Masukkan 2 ekor ni dlm senarai blockout tu ha
Quote fido_dido 14-5-2024 04:40 PM
xsangka beliau juga bodoh mcm abgnya..patutlah abg perangai mcm setan family duk bekap..bodoh!
Quote nw111 14-5-2024 04:44 PM
Badan beso mcm tu pun kena buli?
Quote miss_perfect 14-5-2024 04:45 PM
Penyanyi popular??? Aisyah Aziz ni penyanyi popular? HAHAHAHAHAHAHA
Quote vanillaninja 14-5-2024 04:46 PM
Dah tau it doesn't justify anything but still nak mention jugak abang sheols terpaling kena bully? Sis.. make it make sense.
Quote kmelankolia 14-5-2024 04:47 PM
ntahnya celah mana popular...sore dia ni mcm sore pasah...
Quote hokeypokey 14-5-2024 04:47 PM
alasan tak masuk akal, pasni ramai la lelaki mencurang dengan alasan dulu mangsa buli ye
Quote edayildiz 14-5-2024 04:49 PM
blh diam x ecah..

kalau nk bekap abg sendiri xsalah pun tp bekap diam diam je sbb tu abg ko kan...ko pelukkk je bg smgt kt dia...xyh bkk mulut..sbb pusing sana pusing sini utk xnk nmpk busuk haram abg ko tu sampai nmpk ko pun bebal..
just shutup ok
Quote edayildiz 14-5-2024 04:50 PM
kmelankolia replied at 14-5-2024 04:47 PM
ntahnya celah mana popular...sore dia ni mcm sore pasah...

xsdp langsg soprano ke sora dia..nyanyi syok sndiri..
nyanyi pun mcm berckp
sdp lg ecah retno
Quote KamikuP 14-5-2024 04:50 PM
Lepas sorang sorang bagi komen pasal natang ni.. ini semua punda!!!!!
Quote nsmy 14-5-2024 05:02 PM
Pergilah buat treatment..

Quote becir 14-5-2024 05:03 PM
Abang u ptsd sebab totey micro so nak compensate ego saukla segala pempuan yg ada and pelbagai jenis. Sekian.

Quote ledigugu 14-5-2024 05:17 PM
Who doesn't yg kena buli zaman sekolah?
Quote makita 14-5-2024 05:25 PM
Moga esah ni dpt somi yg memerlukan kasih syg wanita jugak
Quote kucingitam 14-5-2024 05:36 PM
ah ngade..
Quote beni_nikaido 14-5-2024 05:40 PM
ujung2 orang lain jugak yang salah
Quote _blackbird 14-5-2024 05:45 PM
Lawak derrr sama kan alip ajis dgn justin bibir. Mmg la justin bibir pernah jadi fakboi masa dulu2. Tapi pas kahwin belum lagi kantoi menjalang sana sini dengan wanita berbeza2 hihihihi. Abang ko tu kalau bujang trang tang tang takda siapa heran dia nak jadi fakboi ka toiboi ka. Oppss lupa, alip kan tak register kahwin kat sg. So technically kat sg beliau masih bujang lahh..

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 02:47 AM GMT+8 , Processed in 0.223042 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top