CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lama Menghilang, Ira Kazar Kongsi Foto Bersama Anak Kecil Jadi Perhatian

10-6-2024 08:29 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17227| Komen: 58

Description: Boleh dikatakan nama isteri pengarah hebat, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar sudah lama tidak disebut oleh warganet kan?

Boleh dikatakan nama isteri pengarah hebat, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar sudah lama tidak disebut oleh warganet kan?

Terbaru, Ira Kazar ada berkongsikan satu platform media sosial memaparkan dirinya sedang bermain bersama dengan anak kecil.

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian ramai susulan sebelum ini isteri Syamsul dikhabarkan hamil anak pertama mereka.


Gambar tersebut mempunyai sebarang kapsyen dan Ira hanya meletakkan emoji berbentuk hati, malah wanita terbabit turut dikatakan lebih berseri serta badan juga sudah berisi.

Sekadar info, Ira Kazar dan Syamsul Yusof mendirikan rumah tangga di Songkhla, Thailand pada Januari tahun lalu.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote NazRysha 10-6-2024 08:34 AM
Anak sapa la si birah ni pegang
Quote chinta89 10-6-2024 11:24 AM
selain jering, betina ni lah mmgakan dibenci netizen sampai bila2. tp tu lah kalau kat ig, eleh kjp je duk kutuk pahtu semua pakat suh redha sb dh jodoh mereka. ooo x kena batang hidung msg2 blh la ckp byk!
Quote awex^returns 10-6-2024 11:29 AM
Anak sedar mara dia kot
aritu kata dah kena cerai
ingatkan dah senyap dari dunia yang fana.. eh tetiba muncul balik
gedik
Quote laksmanabentan 10-6-2024 11:35 AM
Alhamdulillah... bahagia gitu....
Quote naina 10-6-2024 11:54 AM
Very the misteri perempuan ni. Hahaha
Uploud 1 gambar je pun dah netizen dah kecoh.
Quote Mimo.mimo 10-6-2024 12:01 PM
Anak fruit ke tuu? Prektis jadi omak yang penyayang
Quote intan_smsb 10-6-2024 12:25 PM
anak die ke
Quote jihyomelly 10-6-2024 12:40 PM
anak sendiri? anak sedara waima anak tekak pun tetap dipanggil anak
Quote miemiecha 10-6-2024 12:46 PM
mek tetap tgk gambo kawen pes tu, cam sol apaknya, layan anak sekolah rendah...
Quote miss_strangers 10-6-2024 12:49 PM
Bila la sol nak upload gambar sawit dgn bighah....berkurun Aku tunggu...
Quote hokeypokey 10-6-2024 02:09 PM
alahaiii penat la duk speku & teka teki.. ntah2 semua pun tak btul, cerai tak btul, ngandung pun tak btul..
Quote duquesne 10-6-2024 02:11 PM
Edisi kalkulator tak keluar ke? Kalau pun bunting pelamin, takkan la anak dorang sebesar itu. Ni baru masuk bulan June kot. Paling tua pun 7 - 8 bulan umurnya... Gitu... Ni budak tu nampak macam baru masuk setahun aje...
Quote I.K.A888990 10-6-2024 02:20 PM
siapa je la dok kisah lagi psl depa ni
preegy la cerai la ada anak la
Quote sukanyanyi 10-6-2024 02:25 PM
I.K.A888990 replied at 10-6-2024 02:20 PM
siapa je la dok kisah lagi psl depa ni
preegy la cerai la ada anak la

Iols tunggu muvi je..tah dah siap ke belom..
Quote I.K.A888990 10-6-2024 02:36 PM
sukanyanyi replied at 10-6-2024 02:25 PM
Iols tunggu muvi je..tah dah siap ke belom..

dah siap la tu agaknya..adik dah mendonia dgn syeriff kan.
tu tgh panas enjin kot slow2 nak munculkan diri dgn bini tercintahhhhhhhhhh
Quote sukanyanyi 10-6-2024 02:39 PM
I.K.A888990 replied at 10-6-2024 02:36 PM
dah siap la tu agaknya..adik dah mendonia dgn syeriff kan.
tu tgh panas enjin kot slow2 nak muncul ...

Hahaaa.. pastu kalo heols bawak minik gi premiere, mmg akan kecoh la seantero malaya.. tp rasanya saat itu lambert lg kan..
Quote Zeatyisaac 10-6-2024 02:50 PM
Ira Kazar di sayangi selepas kes Marissa. Marissa meneutralkan kisah Ira.
Quote I.K.A888990 10-6-2024 03:10 PM
sukanyanyi replied at 10-6-2024 02:39 PM
Hahaaa.. pastu kalo heols bawak minik gi premiere, mmg akan kecoh la seantero malaya.. tp rasanya  ...

pastu si toksop pun ada pulak sekali time premier..haaa kebaboom marketing kompom letopans filem gitu moh kita nantikan
Quote pakwetizzaqyah 10-6-2024 09:13 PM
samdol pun ikot nasihat ramli le ni..

tak nak bagi benih... kahkahkah

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 01:34 AM GMT+8 , Processed in 0.155836 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top