CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Solekan ‘Anniversary Day’ Janna Nick ditata rias oleh jurusolek terkemuka Thailand, Barbara Beer jadi tumpuan, Peminat teka harga RM10K

10-6-2024 04:57 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9221| Komen: 79

Description: Pelakon Janna Nick dan suami, aktor Dini Schatzmann tampil mencuri tumpuan peminat setelah pasangan itu meraikan ulang tahun perkahwinan yang pertama dengan majlis gilang- gemilang.

Pelakon Janna Nick dan suami, aktor Dini Schatzmann tampil mencuri tumpuan peminat setelah pasangan itu meraikan ulang tahun perkahwinan yang pertama dengan majlis gilang- gemilang.

Namun, apa yang paling menarik perhatian adalah apabila wajah cantik Janna ditata rias oleh jurusolek terkemuka dari negara Thailand iaitu Barbara Beer.

Dalam perkongsian TikTok itu, wajah Janna disolek dengan solekan ringkas namun berseri dan tidak terlalu tebal.


Kata netizen, solekan tersebut menonjolkan lagi kecantikan pelakon itu dan membuatkan dia kelihatan anggun dan mahal.


"Dia macam tak make up sangat, tapi so cantik."

"Love makeup dia. Kening natural, tak macam orang lain mekap yang nampak cetak sangat keningnya."

Sekadar info, Janna Nick dan Dini selamat bergelar suami isteri pada pertengahan Jun 2023 yang lalu. Majlis pernikahan pasangan itu diadakan di sebuah hotel di Langkawi, Kedah.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote September14 10-6-2024 05:06 PM
Dia ni cantik mcm korea tp lg cantik la dr korean yg bnyk fake tu
Quote penjarasgbuloh 10-6-2024 05:10 PM
bila sebut pasal anniversary ni, teringat kes jemput ustaz wadi datang majlis diorang
Quote I.K.A888990 10-6-2024 05:11 PM
mmg letopans sgt
mekap baju walau sarat gitu pun mmg cantik kena dgn dia..

so next year nnt tema apa pulak agak2 eh
Quote bambimo 10-6-2024 05:50 PM
Serious even dia cm tu..tp kulit dia cantik sgt gebu, Putih licin
Quote apedehal 10-6-2024 05:53 PM
Bakalan jejak langkah cheta ke sanding tiap tahun...kalau selang 5 tahun understandable la..lantak la duit korg
Quote apedehal 10-6-2024 05:56 PM
Rutin mandi bersama..hahaha..k la k la terpaling bikin romantis
Quote amarakasih 10-6-2024 05:59 PM
Cousin sister hari tu kawin, Beer jugak yang makeup. Pi Bangkok bulan lepas, outing dengan dia orang
Quote hokeypokey 10-6-2024 06:06 PM
ehh ada pengikut cheta
Quote CoffeeOverdose 10-6-2024 06:16 PM
I pun sejenis suka mekap thai. sbb tk npk heavy and sesuai skin tone asia. klu mekap indo i surrender. I sejenis yg tk boleh heavy sgt mekap sbb akan buat i npk pale dan kusam. mekap janna ni refreshing giler dan dia npk comel.
Quote sukanyanyi 10-6-2024 06:21 PM
amarakasih replied at 10-6-2024 05:59 PM
Cousin sister hari tu kawin, Beer jugak yang makeup. Pi Bangkok bulan lepas, outing dengan dia orang

Pastu, jd efek mcm jana ni jgk ke tak? Or ikot muka? Sbb muka jana ni mmg mcm kulit ploles, chinese look gitu kan. Kalo mekap kat org lain, efeknya jd mcmne?
Quote sukanyanyi 10-6-2024 06:23 PM
Bestnya boleh selalu sanding (dgn org yg sama la). Kalo marhaen buat gini mesti org rasa pelik
Quote irvene 10-6-2024 06:31 PM
muka dia mcm telur. nothing special.
Quote irvene 10-6-2024 06:33 PM
Edited by irvene at 10-6-2024 08:02 PM

i dh beli lipstick barbara ni. 2 batang pulak tu. sesungguhnya tidak sesuai dgn bibirku.
Quote jihyomelly 10-6-2024 06:46 PM
nampak x tebal elok dgn muka mek jenna…
Quote amarakasih 10-6-2024 07:13 PM
sukanyanyi replied at 10-6-2024 06:21 PM
Pastu, jd efek mcm jana ni jgk ke tak? Or ikot muka? Sbb muka jana ni mmg mcm kulit ploles, chines ...

Cousin sister tu ada acne. Technique and steps dia buat tu, acne terus tak nampak, so flawless. Glass skin. Makeup tak tebal and ringan.
Beer ada post kat his IG and TikTok.
Quote amarakasih 10-6-2024 07:14 PM
jihyomelly replied at 10-6-2024 06:46 PM
nampak x tebal elok dgn muka mek jenna…

Memang Beer punya makeup tak tebal
Quote damian_lee 10-6-2024 07:21 PM
aku je ke rasa mcm mekap kali ini macam kelabu asap?
Quote doubleA 10-6-2024 07:25 PM
Edited by doubleA at 10-6-2024 07:27 PM

Kerja keras, gain money, spend money pun keras juga. Membazir anniversary dah macam resepsi, akan jadi acara tahunan ke? Nampak lost jannah ni, dan dini byk mengikut je. Dan nampaknya jannah masih lost sesuatu dalam diri, that’s why dia buat benda macam2 utk divert ke kepuasan diri, mungkin dgn netizen dan kengkawan memuji boleh bagi dia happy.

Ni spekuan iols je tau tak suruh sesape percaya. Agree to disagree jah

Kalau iols kaya, iols simpan siap2 utk bersara awal, by 40an hidup dah tenang, debt free dan kalau kerja pun utk isi masa lapang lek2 tenang2 takda apa nak dikejarkan lagi
Quote menjad 10-6-2024 07:26 PM
Dah macam cikta pulak korang nih... Candle light dinner sudahlah

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.044272 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top