CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Dagu Tetap Milik Mama..” – Shila Amzah Kongsi Foto Anak Kedua Selepas Sebulan Melahirkan

10-6-2024 05:06 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6260| Komen: 33

Description: Penyanyi terkenal, Shila Amzah ada berkongsi foto anak keduanya, Rhea Akira yang kini mencecah umur sebulan.

Penyanyi terkenal, Shila Amzah ada berkongsi foto anak keduanya, Rhea Akira yang kini mencecah umur sebulan.

Shila berkongsi foto demikian menerusi satu hantaran di Instagram buat tatapan peminat dan pengikut media sosialnya.


'Assalamualaikum aunty and uncle. Hari ini genap @rheaakiraa sebulan. Doakan Rhea jadi anak yang solehah ya."

Kata Shila lagi, Rhea banyak mengikut wajah Ubai namun dagu anak perempuan pasangan itu tidak lari daripada rupanya.

"Muka banyak ikut papa dia @ubaimz, tapi dagu tetap milik mama."

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat tampil memuji kecomelan puteri kecil itu.


Sekadar info, Ubai dan Shila selamat bergelar suami isteri pada 5 Ogos 2021. Shila sebelum ini pernah berkahwin dan turut mempunyai seorang anak lelaki iaitu Seth Uwais.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 3chanceno 10-6-2024 05:44 PM
Tahniah & baby comel..
Quote sukanyanyi 10-6-2024 05:50 PM
Anak girl mmg biasanya ikut muka ayah kan.. sesetengah features je mungkin ikot mak kan, mcm anak dia dpt dagu dia
Quote sukanyanyi 10-6-2024 05:51 PM
Edited by sukanyanyi at 10-6-2024 05:52 PM

Anyway salute sbb tak menggelabah psl ain ke apa ke. Lepas 7 ari kan dah ok kalo tak silap? Masa baru lahir tu jela dia bubuh sticker
Quote CoffeeOverdose 10-6-2024 06:22 PM
comel sungguh bby dia... Semoga jd anak yg solehah dan jd penyejuk hati dan mata ibu ayah.
Quote hokeypokey 10-6-2024 06:32 PM
muka sebijik cam ubai..
Quote I.K.A888990 10-6-2024 06:33 PM
eh eh comelnya baby
mesti seth happy gila dpt adik girl
Quote jihyomelly 10-6-2024 06:57 PM
comelnya rhea
Quote doubleA 10-6-2024 07:30 PM
Omeynye rhea
Quote cik_ingeniare 10-6-2024 07:48 PM
Alhamdulillah comelnya baby rhea.. moga membesar dengan baik ye sayang
Quote cicicumel 10-6-2024 07:48 PM
Biasa je
Quote red_velvet 10-6-2024 09:57 PM
Muka ikut bapak means da besar nnti ada iras liyana jasmay jugak ke camane?
Quote dua_chzy 10-6-2024 10:03 PM
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tabest.
Quote Mimo.mimo 10-6-2024 10:28 PM
dua_chzy replied at 10-6-2024 10:03 PM
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tab ...

Setuju kaka. Apaknya sedap dengkur.

Semoga rhea membesar dengan sihat. Muka apak ubai sangat awok ni
Quote anony-mous 11-6-2024 12:14 AM
hokeypokey replied at 10-6-2024 06:32 PM
muka sebijik cam ubai..

Gmbar kedua tu senyum pon mcm ubai. Ank 1st pon ikut muka ex
Quote rayna_raynes 11-6-2024 12:41 AM
comelnya baby, muka bapak dia sungguh
Quote Semutbesi 11-6-2024 12:42 AM
Cutenye baby!! Tahniah Shila n Ubai!!
Quote nolya 11-6-2024 01:14 AM
dua_chzy replied at 10-6-2024 10:03 PM
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tab ...

Walaupun katanya tak best, tapi itulah hakikatnya satu anugerah yg sangat bererti bagi wanita yg berkahwin iaitu menjadi seorang ibu. Berapa ramai mereka yg belum ada rezeki mendapat anak, sangat2 mendambakan kehadiran seorang baby tanpa memikirkan cabaran2 yg perlu ditempuhi.
Mengandung, melahirkan, berpantang, menjaga anak dgn penuh kasih sayang dn berkorban apa saja, that makes U a mother, menjadi ibu yg tiada galang gantinya dunia akhirat.

Berakit2 ke hulu, berenang2 ke tepian, a mother shall finally be proud of herself bila anak menjadi anak soleh/solehah dn berjaya dlm hdupnya. Ibu, ibulah yg tak akan jemu2 melimpahkan doa untuk anak2nya selagi hayat ibu dikandung badan miskipun kalau anak itu pergi duluan.
Quote Frangapini 11-6-2024 01:55 AM
Alhamdulillah. Semoga baby ini membesar dengan baik & cerdas, Aamiin
Quote Rogue98 11-6-2024 03:04 AM
Muka ubai ...comel gegirl....congrats #shibai

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:59 AM GMT+8 , Processed in 0.044808 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top