CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Mungkin sudah tiba masanya Behar mengundurkan diri" – Leona dan Rees mula dikenali, Azhar Sulaiman nak undur diri dari dunia hiburan

10-6-2024 05:20 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 4039| Komen: 11

Description: Pelakon Azhar Sulaiman tampil memberi nasihat buat kedua anaknya, Kasih Iris Leona dan kembar, Andika Rees setelah mereka berdua tampil dalam sebuah program hiburan anjuran Astro.

Pelakon Azhar Sulaiman tampil memberi nasihat buat kedua anaknya, Kasih Iris Leona dan kembar, Andika Rees setelah mereka berdua tampil dalam sebuah program hiburan anjuran Astro.

Kata Azhar, dia mungkin akan mengundur diri kerana kedua-dua anaknya seperti sudah tahu membawa diri dan haluan masing-masing.


"Mungkin sudah tiba masanya Behar mengundurkan diri dari Public Eyes. My Twins, Rees & Leona nampaknya sudah tahu membawa diri dan terbang sendiri."

"Nasihat Daddy, jadilah orang yang berguna kepada masyarakat dan sentiasa bersikap seperti Padi."

Anak Azhar Sulaiman terutamanya Kasih Iris Leona sering mencuri tumpuan warga maya gara-gara perkongsiannya mengenai aktiviti harian di media sosial.


Malah, Leona yang muncul dalam satu podcast tampil menuai pelbagai respon positif dalam kalangan netizen gara-gara personalitinya yang matang meskipun masih berada di usia yang muda.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 10-6-2024 06:30 PM
mami behar nk undur diri kena deactivate semua social account ye..
Quote I.K.A888990 10-6-2024 06:36 PM
oh leona dgn kembar dia jadi jemputan ke kat sepahtu live tu

ye ye je mami kang jari lemari mami tu tahan ke tak dari socmed agaknya...
Quote Farnor 10-6-2024 06:42 PM
Mami azhar kena jadi manager kepada twins untuk berapa tahun bagi monitor anaknya kalau yg ada terlibat dalam bidang seni. Nanti anak-anak dah berginjak 25 or 26 tahun ke boleh retired dah.
Quote Hoola 10-6-2024 07:06 PM
hemsem rees
achik booking rees ye daddy
Quote azwanaliori 10-6-2024 07:07 PM
K bye
Quote doubleA 10-6-2024 07:29 PM
Rees tu hensem semoga pandai bawa diri la ye
Quote esbok 11-6-2024 05:32 PM
daku suka la tengok csr dia buat dengan dadi dia, tulus je kata2. daku pun insaf sekali
Quote Parit.Hilton 11-6-2024 05:35 PM
Edited by Parit.Hilton at 11-6-2024 05:37 PM

hari tu iols terbaca artikel kat FB majalah Remaja.

depa tulis situ Ar Azhar Sulaiman. heols memang ada Ar ka?



aza.jpg
Quote anilanil 12-6-2024 12:52 AM
Behar sila deactivate all ur social media. Berlakon ok je. Best kot tengok behar dlm series keluarga iskandar & PHC. Dgn rupa kecut behar kalo watak junkie & homeless tu nampak real sgt. Ini bukan menganjing, ini pujian behar...
Quote gekkou 12-6-2024 09:55 AM
okay, bye
Quote sharlenetexas 12-6-2024 11:19 PM
anilanil replied at 12-6-2024 12:52 AM
Behar sila deactivate all ur social media. Berlakon ok je. Best kot tengok behar dlm series keluarga ...

Watak homeless yg ada urban vibe.


Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:53 AM GMT+8 , Processed in 0.044537 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top