CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Await Hang Menggelupor Aisyah? Baru Teaser..”, PW Community Tetap Nak Bongkar Perkara Sebenar

14-6-2024 09:40 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12570| Komen: 42

Description: Sebelum ini kami ada melaporkan yang Aisyah Hijanah akhirnya tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community siap dengan bukti menerusi satu perkongsian di Instagram.


Sebelum ini kami ada melaporkan yang Aisyah Hijanah akhirnya tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community siap dengan bukti menerusi satu perkongsian di Instagram.

Aisyah juga berkata yang dia akan bawa perkara ini ke mahkamah selepas pulang dari mengerjakan ibadah haji.

Terbaru! PW Community tak berdiam diri walaupun Aisyah berkata yang dia akan bawa perkara ini ke mahkamah.

"Await hang menggelupor Aisyah? Baru teaser, pantun belum dijual tapi dah berbalas."

"Plenty of ammos are yet to be unleashed."


Kredit: Facebook PW Community/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 14-6-2024 09:51 AM
Dah tuduh dia bukan2... dia jawab jelah... kami pun tunggu juga bukti apa lg lps ni.. sy doakam aisyah saman je
Quote sunshinelady 14-6-2024 10:31 AM
ooo apa cerita ni? aku agak ketinggalan
Quote Kurex 14-6-2024 10:33 AM
await tu utk awat ke?
Quote Kurex 14-6-2024 10:35 AM
anyhoo siapa pompuan ni?
Quote honam 14-6-2024 10:35 AM
putericahaya999 replied at 14-6-2024 09:51 AM
Dah tuduh dia bukan2... dia jawab jelah... kami pun tunggu juga bukti apa lg lps ni.. sy doakam aisy ...

tak banyak pun nitezen minta, nitezen minta kelulusan dari authority yang telah membenarkan dia buat kutipan derma je pun, kalo dah ada kelulusan apa masalah nya nak share dgn public?
Quote SembangKari 14-6-2024 10:40 AM
Rekod PW payah kalah... Good luck ecah
Quote Cleocatra 14-6-2024 10:51 AM
Dah ada bukti sahih la ni. Sebab tu berani bersuara
Quote becir 14-6-2024 10:55 AM
ni apa ni, 'donation terrorist' kah?

Quote IvyGorgon 14-6-2024 11:02 AM
Iols percaya dgn PW. Cash buatmu ecah!! iols tazabarrrr nak tgk semuanya dilondehkan!
Quote Tiggybiru 14-6-2024 11:09 AM
Scammer is a scammer..whoever it is..go pidabeliu community!
Quote matbad 14-6-2024 11:22 AM
Yg best admin page dia ajak face2face bila mntak laporan audit..pw ckp nk buat apa face2face dlm media ja la???? bila netizen mntk tnjuk pn jwapan tak cerdik jgk bgi mntak f2f
Quote aciksenah 14-6-2024 11:37 AM
matbad replied at 14-6-2024 11:22 AM
Yg best admin page dia ajak face2face bila mntak laporan audit..pw ckp nk buat apa face2face dlm med ...

Face to face senang nak hulur2 kot...sekadar spekulasi..
Quote Zeatyisaac 14-6-2024 12:02 PM
Ini isteri pertama atau kedua?
Quote lolipopmanish 14-6-2024 12:10 PM
Reveal lah lagikkkkk
Quote awenda507 14-6-2024 04:15 PM
tak minat ecah ni sbb dia acah2 wanita tabah kuat bila diduakan suami yg dia tayang2 kemain sygkan dia. ujung2 laki kawen lain jugak
Quote GegarVaganja 14-6-2024 05:18 PM
penyanyi ke pelakon belen innew?

Quote virgocircus 14-6-2024 05:41 PM
Apesal dia je kena petik? Laki dia mana? Kata susah senang bersama... Huhuhu
Quote chilly 14-6-2024 05:52 PM
awenda507 replied at 14-6-2024 04:15 PM
tak minat ecah ni sbb dia acah2 wanita tabah kuat bila diduakan suami yg dia tayang2 kemain sygkan d ...

Paling takbleh blah dia kata laki dia kena penyakit ain muahahahaha
Quote honeystar_11 14-6-2024 06:05 PM
Lah artis ke dia ni. Momod tlg pindahkan benang ni kat Bod Personaliti sana.

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 12:00 PM GMT+8 , Processed in 0.276816 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top