CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Mereka seperti seekor lembu yang dicucuk hidung” - Ibu Aliff Aziz, Hafiza

18-6-2024 10:49 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7755| Komen: 73

Description: Umum mengetahui, ibu kepada penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza Basharahi kini kembali aktif di Instagram selepas hampir dua bulan ‘menghilangkan diri’ dari media sosial.


Umum mengetahui, ibu kepada penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza Basharahi kini kembali aktif di Instagram selepas hampir dua bulan ‘menghilangkan diri’ dari media sosial.

Terbaru, Hafiza mendedahkan dia banyak menerima mesej daripada netizen yang meluahkan rasa kebencian terhadapnya dan keluarga.



Menurut Hafiza, dia hanya menyekat dan memadam mesej negatif tersebut tanpa membaca. Ujarnya lagi, dia turut memaafkan kesemua individu tersebut.

"Masyaallah tabarakallah setiap hari saya terima beratus-ratus hate DM’s from cyber troopers tegar. Alhamdulillah saya tidak baca hanya terus click block dan delete kesian sebab mereka bersungguh menulis maki hamun."


"Mereka pasti penat kan tapi tidak mengapa saya maaf kan sebab they don’t know better mereka seperti seekor lembu yang dicucuk hidung."


Tambah Hafiza, dia masih bersyukur kerana ada segelintir netizen yang berhati mulia. Ini kerana, mereka menghantar kiriman mesej yang positif terhadapnya dan keluarga.

"Allah ilhamkan untuk terbaca dm sister ini Allahuakbar ramai lagi insan hebat yang mempunyai akal yang waras untuk berfikir dan menjaga adab Alhamdulillah."

Sumber: Hafiza/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote allshares 18-6-2024 10:51 PM
Mokcik, i rasa org benci mokcik sbb mulut mokcik tu hansuang sgt, bkn sbb mkn dek hasutan.
Quote mrsdean 18-6-2024 10:55 PM
Yg ade cyber troopers tu bakal menantu kesayangan mokcik tu. Ape lg mokcik..cpt2 la kawenkan depa dua tu. Tunggu ape lg..kan alif dh single skrg.. sian nisnis.. penat2 dia mendudakan alip bata, mokcik tak hiraukan pun dia..
Quote lanacondor 18-6-2024 10:59 PM
Contoh mertua toksik. Bukak aib menantu merata2. Seram ye.. patut la ramai anak Dara sangup jadi andartu dari makan ati dpt laki biawak+pencurang. Tambah dpt mentua toksik camni. Baik la single dari jadi gile kemudian hari
Quote mojarean_X 18-6-2024 11:03 PM
Apa yg x puas hati lg makcik. Rilek2 sudahlah. Anak makcik dulu sblm kahwin bella dari zaman remaja lg mmg dh liar giler.
Quote seulgirose 18-6-2024 11:09 PM
Bosan lah mak cik memback up anak dari dulu lagi
Quote sharlenetexas 18-6-2024 11:23 PM
Wartawan cari lambat. Thread dah ada


Quote sukacactus 18-6-2024 11:27 PM
Tahun bila punya la pic baju biru tu
Rupa mcm circa bercinta dgn anne je
Quote Piramida 18-6-2024 11:35 PM
Whatt? Cyber troopers?
Alahai nenek... Tak perlu jadi cyber troopers bella kalau nak benci anak nenek ni.
Quote TerataiMelur02 18-6-2024 11:47 PM
Nekzaaa oooo nekzaaa…
Anak awak tu yang banyak masalah.
Amboi biase die tu..dah tue nak jugak terpaling tersakiti.
Berryshape tak mau ka offer nekza. Boleh nekza kenal2 dengan ngai jelitahhhh

To kemut hang jangan happy sangat nah..satg hang jadi kawin dengan aliff ni hang tau la nasib nanti. Tapi kalau hang mampu jinakkan burung aliff tu hang memang terer
Quote penmerah 18-6-2024 11:49 PM
Bila nenek ni nak insap?
Tak boleh ke delete habis socmed Dan tumpukan kpd ibadat (errr nasihat kepada diri sendiri Dan semua juga)

Quote Ytee 18-6-2024 11:57 PM
nape lak ckp camtu kt netizen..
Quote damian_lee 19-6-2024 04:33 AM
macik
enap la macik oiiii
orang menci macik sbb mulot macik punnnn kan main ..
Quote matbad 19-6-2024 04:52 AM
Laki makcik prangai sebijik mcm anak makcik kot tu yg backup anak kaw2..tp tu lah sapa tak syg ank oii..mak ja lah yg sokong pn
Quote elnor_81 19-6-2024 06:10 AM
Ni org kata..dh tua2 jgn main medsos.
Quote elnor_81 19-6-2024 06:12 AM
TerataiMelur02 replied at 18-6-2024 11:47 PM
Nekzaaa oooo nekzaaa…
Anak awak tu yang banyak masalah.
Amboi biase die tu..dah tue nak jugak terpa ...

Burreet kemut pun merata peginya. Xkn bapak gula bg kemewahan, x dpt blsn kottt..

Ha..aku x pernah carutan cmni. Baguslah bella kluar dr kuarga toksik ni
Quote Gianna111 19-6-2024 07:06 AM
sekarang kita faham kenapa perangai alif ajij ni serupa n@jis?sebab ada mak yang menyokong perange beliau. mak cik bela je la anak mak cik tu.simpan dalam stor rumah HDB acik.tu pun kalau ada ruang la..biasa singapore kalau ada bilik lebih merekasewakan kpd org luar.
Quote kuzaime 19-6-2024 07:26 AM
Spesis mertua macam ni, jenis semua urusan umah tangga anak menantu nak masuk campur nak komen yg bukan2 kat socmed utk orang luar tau, memang jijik + serammm. Nak2 salah anak sendiri x nampak2 asyik nak salahkan menantu
Quote jihyomelly 19-6-2024 07:32 AM
ye la mocik anak mocik la terpaling teraniaya terpaling tersakiti…mocik mak yg hebat sayangkan anak unlimited takde tolak banding dgn mak2 lain sbb mocik dgn anak mocik je terpaling suci terpaling betul
Quote sweetfasha 19-6-2024 07:56 AM
ibu mana tak sayang anak anak? tapi kalau betul sayang, ko betulkan anak ko dulu.. kena tangkap khalwat pun tetap lah nak salahkan menantu

Dasar mertua dari neraka

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.049764 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top