CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Betul Ke Ni Dia?” – Lepas Botak Kepala, Nonny Nadirah Kongsi Video Berkemban Sambil Menari Pula

9-7-2024 02:57 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 30546| Komen: 52

Description: Pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah nampaknya buat perkara pelik lagi selepas berkongsi video menari dan membuka tuala di badannya.


Pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah nampaknya buat perkara pelik lagi selepas berkongsi video menari dan membuka tuala di badannya.

Sebelum ini Nonny mencuri perhatian selepas membotakkan kepalanya dan kali ini lebih parah.
 
Dalam video yang dimuat naik di Instagram itu, Nonny dilihat membelakangi kamera dan tidak memakai sebarang baju dengan hanya bertuala.

Dia kemudian menari di dalam bilik gelap sambil tubuh badannya dibalut dengan tuala.

Ruangan komen hantaran itu juga ditutup dan video itu diiringi lagu Get Low nyanyian asal Dillion Francis dan DJ Snake.


Perkongsian Nonny ini sudah pasti menimbulkan kerisauan di kalangan peminatnya yang hanya mahu yang terbaik buatnya.

Nonny pernah memuat naik foto dia berendam di dalam bekas air selain mencukur rambut sehingga botak, baru-baru ini.

Kredit: Instagram/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 9-7-2024 03:00 PM
Princikiboomboomiqramdinzly 2.0 versi wanita
Quote cikatilia 9-7-2024 03:18 PM
tunggu jurucakap dia respond.
Quote prince_marhaen 9-7-2024 03:18 PM
si sundal ni bukannya sakit pun... acah2 kekonon anxiety, depression, mental problem... walhal nak attention je... buat semua benda tak menjadi sebab dah kaki batu, kaki jantan..
Quote prince_marhaen 9-7-2024 03:19 PM
cikatilia replied at 9-7-2024 03:18 PM
tunggu jurucakap dia respond.

hahahah bizmilahirahmanirrahim tu ke... hahahahahahahaha
Quote Manusiabesa 9-7-2024 03:21 PM
Jgn lupa esok tayang kerang masam warna hitam u punya. Alang2 tayang tu mana cukup kemban. Tayang skli kerang beb baru ada akai
Quote Manusiabesa 9-7-2024 03:22 PM
prince_marhaen replied at 9-7-2024 03:19 PM
hahahah bizmilahirahmanirrahim tu ke... hahahahahahahaha

" saya yakin dia xsengaja, sy mendoakan dia cepat sembuh, saya syg dia dunia akhirott "--- mylajiring
Quote cikatilia 9-7-2024 03:27 PM
prince_marhaen replied at 9-7-2024 03:19 PM
hahahah bizmilahirahmanirrahim tu ke... hahahahahahahaha

hahaha yela.. bizmila ya? hahahahaha

dia punya respond -
tentunya noni punya alasan tersendiri
hormatilah keputusan beliau dan doakan yg baik2 aje utk beliau
saya juga akan cuba mendekati beliau utk menasihat yada2
Quote christmaseve 9-7-2024 03:29 PM
Macam saja cari perhatian je dia ni. Kalau boleh setting telefon, menari, post. Xrasa this girl 'sakit'.
Moga baik2 jelah. Jangan pergi jauh sgt. Nanti bila 'sedar' takut menyesal
Quote marchikobonzo 9-7-2024 03:31 PM
Lahh..kenapa dia ni? rupa elok, berlakon pon elok..kau apasal nokkkk?
Quote hokeypokey 9-7-2024 03:31 PM
meriah skit board gossip ni dgn kegilaan nonny.. upload la yg lebih gila lagi.. semoga maju jaya
Quote abadi84 9-7-2024 03:32 PM
Untunglah boleh salahkan sakit mental.
Quote syamzana 9-7-2024 03:36 PM
xleh lawan ID catwalk pakej nmpk telor.
stakat buke katup kain dlm gelap nak tnjuk ape nokss???
Quote fifie_olin 9-7-2024 03:36 PM
kesian plak kat dia ni
kejap tutup...kejap bogel
suka tgk dia belakon
Quote jihyomelly 9-7-2024 03:38 PM
mental..anxiety..segala benda dipersalahkan…ke memang ambik benda terlarang lain macam jadinya..
Quote jambatannetizen 9-7-2024 03:44 PM
jihyomelly replied at 9-7-2024 03:38 PM
mental..anxiety..segala benda dipersalahkan…ke memang ambik benda terlarang lain macam jadinya..

Selalu mcm ini ambil benda terlarang. Mcm fatiya. Bila naik syeh, tengah high jadi mcm ini.
Quote exclusive_vvip 9-7-2024 03:45 PM
mcm sengaja cari perhatian..sbb dia tau pulak gelapkan suasana dan membelakangi kamera..cover mulut lagi..kalu org gila btol2, tak rasa malu dah sbb dah xleh pikir waras lagi dah..
Quote Prickford 9-7-2024 03:47 PM
prince_marhaen replied at 9-7-2024 07:18 AM
si sundal ni bukannya sakit pun... acah2 kekonon anxiety, depression, mental problem... walhal nak a ...

Iolls pon speku gitu. Selain kecundang kawin, kecundang tak jadi kawin, sheolls jadi attention seeker. Rosakkan lagi diri selagi orang tak caring sheolls. Kalau sakit, pegi la dptkan rawatan, jumpa therapist ke. Family kena main peranan. Bukan asik si Milah tu je yg kena bagitahu press.

Quote Momohizan 9-7-2024 04:07 PM
Sila jumpa doctor mental..haizzz kang I kutuk bertambah mental
Quote sharlenetexas 9-7-2024 04:12 PM
Berendam dalam bathtuh lah pulak. Hapgred dari tong air plastik.


Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.050823 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top