CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Semoga Bertemu Lagi” – Ibu Aliff Aziz Rindu Cucu

10-7-2024 08:46 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11134| Komen: 65

Description: Ibu kepada pelakon sensasi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza memuat naik ucapan istimewa buat cucunya sempena sambutan hari ulang tahun kelahiran kanak-kanak itu.


Ibu kepada pelakon sensasi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza memuat naik ucapan istimewa buat cucunya sempena sambutan hari ulang tahun kelahiran kanak-kanak itu.

Menerusi perkongsian itu, Hafiza turut mengakui sangat rindukan kedua-dua cucunya serta mendoakan kedua cucunya, Ayden dan Ara menjadi anak yang soleh dan solehah.


“Sanah Helwa buat cucu2 Umi Wan dan Tok Ayah Ayden dan Ara yang sangat kami rindui. Masyaallah Alhamdulillah Ayden you turn 7 years old today.

“Umi Wan Tok Ayah Daddy, Aunty Aisyah dan Aunty Ain du’akan Ayden panjang umur menjadi anak yang soleh dan khalifah yang berjaya di dunia dan akhirat aamiin allahumma aamiin,” tulisnya.

Dalam pada itu, Hafiza berkata dia tidak dapat berjumpa atau bercakap dengan Ayden dan Ara sehingga ke hari ini.

“Walau pun kami tidak dapat berjumpa atau bercakap dengan Ayden & Ara sehingga hari ini we will not stop trying to be in ur lives in shaa allah.

“Enjoy your day sayang.. we have left your presents & we hope that both of you received it. Till we meet again in shaa allah we love you both till infinity aamiin allahumma aamiin,” tulisnya.

Sumber : Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 10-7-2024 09:18 AM
mentua jijik terpaling toksik.... masa kau malukan mak diorg tak fikir plak... kalau anak kau elok, ada duit, perangai elok, kau pun mulut tak hanjengg...mesti la bila2 je boleh jumpa.. nak acah2 rindu macam si bella bebal tu yang tak bagi jumpa...
Quote aqua_marine 10-7-2024 09:50 AM
Edited by aqua_marine at 10-7-2024 09:58 AM

Walaupun kami tak dapat nak berjumpa atau bercakap sehingga ke hari ini...


Puiiihhh


Tetaplah nak mention kan so biar orang ckp bella sgaja pisahkan korang.


Taktik mentua nasisikkkk mcm ni ai dah boleh bacalah.

Piggggiii dahhh..
Quote BoongaKertas 10-7-2024 09:51 AM
hahaha! xtau nape, susahnya iols nak caya words makcik terpaling ni. masa dia dok ngata mak ayden, kezzah plak kan dia fikir budak tu bsr sok boleh baca makcik ngata mak dia?
Quote zuriey 10-7-2024 09:52 AM
Pada i ok lah at least nenek puaka ni tak benci cucu2 dia..
Lps ni alip tak de job ko tanggung ye cucu2 ni
Kalau ikut law belah laki kena tanggung nafkah kalau bapak budak ni tak mampo atau mampos
Quote roti_banjir 10-7-2024 10:42 AM
sebelum2 nih, ada ker nenek nih bagi ucapan kat cucu dia tuh??????

sebelum2 nih, derang selalu ker jumpa masa besday cucu tuh??????

sebelum2 nih, nenek ada ker belikan hadiah or mainan bagi kat cucu2 tuh???????

sebelum2 nih, masa bapak bebudak tuh menyundal bertukar betina, ada ker nenek nih dok tya khabar pasal cucu, jaga emosi cucu, amik berat pasal kesihatan cucu2??????? tetiba lepas kes cerai bagai nih, nak nampak macam nenek yg terpalingggggggg...... sedangkan masa cucu masuk spital, sakit pening, tak pernah pon nampak kelibat nenek terpaling nih.....

takyah guna alasan nenek dok seberang tambak yer, bukan kena apply visa pon nak dtg tgk cucu kat mesia nih......
Quote noor2 10-7-2024 10:54 AM
Tula ruginya bergaduh sesama  keluarga sendiri..bukan org lain tapi menantu, mertua, ..malula kat masyarakat saling buruk memburuk antara satu sama lain...yg rugi siapa..KO DAN KELUARGA KO SENDIRI JUGAK...
Quote aqua_marine 10-7-2024 10:56 AM
Aiyyobbb.. Habislah belah sana dah mula berbunyi..

Tak heranlah mak ngan anak narsisis akan fight pasal anak pulak lepas ni. Takkan dibiarnya bekas bini hidup aman damai..

Plot cliche.
Quote Cyempaka 10-7-2024 11:02 AM
sungguh jahat pompuan ni. saja je buat content begini nak bagi orang kutuk bella.
patut la anak2 kau semua tak menjadi makcik oi
Quote cm_vungtau 10-7-2024 11:03 AM
Kasi jelah hak penjagaan sama rata. Abih cerita
Quote marchikobonzo 10-7-2024 11:29 AM
Dari mak, ke anak, ke bakal menantu, semua kaki propa
Quote linb 10-7-2024 11:41 AM
aqua_marine replied at 10-7-2024 10:56 AM
Aiyyobbb.. Habislah belah sana dah mula berbunyi..

Tak heranlah mak ngan anak narsisis akan fight  ...

Anak kau pun tahu kau berkhalwat dari media sosial. Tiber bapak terpalinngggggg
Quote goldcarrot 10-7-2024 12:29 PM
Post keji yg lebih pd nak sindir n mmgata menantu secara halus. Benci betul aku penonggang tua ni. Bila lah keluarga toxic ni nak tkambus forever?!
Quote goldcarrot 10-7-2024 12:32 PM
“Walau pun kami tidak dapat berjumpa atau bercakap dengan Ayden & Ara sehingga hari ini we will not stop trying to be in ur lives in shaa allah.”

U know where they are. G la visit. Sendiri nk ego pastu ddk sana mengharap bella dtg bwk anak2 kat ko ke? Nk g rumah pmpn lain smpi kena tangkap khalwat boleh lak? Nak g jumpa anak cucu tk boleh?? Mmg tpaling toxic la korg anak beranak.
Quote princessmiang 10-7-2024 12:41 PM
Suruhla anak ko buat cucu baru dengan kemut
Quote Sesuatu… 10-7-2024 01:01 PM
Kalu tgk pade bella kena khianat dek bff dia, aku x rasa bella ni jahat kalu alep and acik fiza dtg tgk budak2 tu. Tmbh pulak PS penasihat dua posen bella, mesti dia raikan ja bapak & nenek nk visit. Acik fiza cuba nk burukkan bella kan???
Quote scarflicious 10-7-2024 01:04 PM
Gasslighting ja lah kerja ko acik oi
Quote telracs 10-7-2024 01:09 PM
Edited by telracs at 10-7-2024 05:10 AM

Zaman canggih ni mak cik...
Video call bebila boleh je kan...
Saya duduk jauh dengan anak cucu, sehari boleh je berborak macam duduk sebelah rumah...

Sebab tu, mak cik, kalau anak² tu berpisah, mak cik sebagai mak mentua jangan sibuk masuk campur nak bergaduh sama... ntah hapa-hapa...
Quote nano 10-7-2024 01:16 PM
Udah Apaknya pon ckp takut nak call anak sendirik....
sbb tak tahu nak ckp camne.. or taknak berhubung dgn bella...
jijiksss
Quote awex^returns 10-7-2024 01:42 PM
Jijik ya perangai anak beranak penunggang agama ni
aku nak tanya je, ada larangan ke dua ekor ni berjumpa anak² dia
ke Bella buat macam Ngai juga bagi alasan memacam Bapaknya nak jumpa anak
kalau Bella buat macam tu elok lah hencap sekali
jangan nak ikut perangai Nek Rude tu
jahat atau miskin macam mana pon Bapak, dia ada right jumpa anak² kalau dia nak
kecuali dia yang tanak lah pastu play victim
lempangkan aje muka tu biar kemek macam Ruhanat

Lihat semua komen(65)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.052502 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top