Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nur Fathia & Aiman Hakim Putus Cinta Lagi

21-12-2015 04:46 PM| Komen: 261


Oleh : Dean BZ



Pasangan cinta Nur Fathia dan Aiman Hakim Ridza kini bukan lagi pasangan kekasih sejak dua minggu lalu. Dua pelakon yang terkenal dengan drama siri Vanila Coklat dikatakan sekali lagi putus cinta selepas berbaik semula sebelum ini.


Memetik dari Berita Harian, Aiman Hakim sebelum ini pernah melahirkan hasrat untuk mengahwini kekasihnya Nur Fathia. Namun jodoh tidak panjang dan hasrat Aiman tidak kesampaian. 


Ini adalah luahan rasa yang telah disampaikan oleh Fathia :-



Biasalah, kita hanya merancang namun segala-galanya ditentukan oleh Allah. Hubungan kami sudah berakhir sejak dua minggu lalu kerana tiada lagi persefahaman. Kami pernah berpisah sebelum ini dan cuba untuk menjernihkan keadaan serta memperbaiki kekurangan masing-masing, namun sudah tertulis jodoh kami tidak panjang.
Semestinya saya inginkan sebuah hubungan yang berakhir dengan ikatan perkahwinan. Begitupun saya reda andai ini takdir kami. Saya sendiri tidak mahu orang jelak dengan kisah cinta kami yang tidak berkesudahan.
Cukuplah, itu saja yang boleh saya kongsi buat masa ini. “Lagipun perihal jodoh berada di luar bidang kuasa kita. Namun, kami tetap bersikap profesional dan tidak bermusuh.


Walaubagaimana pun, punca perpisahan mereka berdua masih lagi menjadi rahsia.  Biar apa pun, kita sama-sama doakan yang terbaik untuk mereka berdua. - CARI Infonet.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
22
Marah
27
Terkejut
31
Sedih
24
Lawak
33
Bosan
26
Komen: 260
Komen

Previous : Lando Zawawi Kini Kerja Turap Jalan?

Next       : Diva 90an, Aishah Sedih Terpinggir Dari Pentas Hiburan!

Komen Terbaru

Quote budakpink 20-7-2017 08:35 PM
Knp org cakap pompuan tu x lawa.aku tgok lawa je.manis mcm gula.knp dgn umur 19.ok la tu 19 kalau pompuan.fresh je muke die.

Lain-lain Komen

Quote miawpink 21-12-2015 01:03 PM
takziah...

semoga ada jodoh yg lebih baik
Quote nancyjay 21-12-2015 01:04 PM
dah ada ke thread ni??? igtkn sampai ke jinjang pelamin... xde jodoh mungkin..
Quote little_sis 21-12-2015 01:05 PM
fathia cantek...  
kalau ada jodoh tu x ke mana...
Quote flipolivio 21-12-2015 01:08 PM
Xserasi kot.. Cari lah pasangan yg betul2 serasi beforw kawen ni.. Good luck both!
Quote fifie_olin 21-12-2015 01:11 PM
fathia dgn fatah pon sesuai
Quote dauswq 21-12-2015 01:12 PM
aku ade feeling yg aiman hakim ni sesuatu
selalu sgt tgk dia jln sorg2
kak @sepitsiput fikir camtu dak?
Quote nancyjay 21-12-2015 01:14 PM
pasangan yg sama cantik sama padan... ke aiman hakim ni jenis yg kuat cemburu..heheheee
Quote cik_tonggek 21-12-2015 01:20 PM
akak pom rasa fathia dgn fatah sheshuwai
Quote hanni_ruzz 21-12-2015 01:21 PM
sayangnya....
pasangan yang sepadan

tapi kalau dah bukan jodohnya...

pun.. rasa aiman mesti cemburu ni
esp. aritu keluar pasal aiman jeles fathia berlakon ngan remy  tu
Quote alieyrina 21-12-2015 01:23 PM
Kalau cantik cm fathia tu bf mana yg senang duduk weyyhhhh  
Quote pauliza 21-12-2015 01:25 PM
sayangnya .suka kopel ni .sama cantik sama padan .dgn sejarah on off relationship diaorg sebelum ni .harap2 ada jodoh diaorang.
Quote jemahjacjon 21-12-2015 01:27 PM
Couple putus couple putus mcm budak2
Quote skinsandstars 21-12-2015 01:30 PM
Fathia, stop talking about your love life and focus on your career. Ni setiapkali keluar news, mesti cakap pasal kisah cinta. Sayanglah fathia, you are very beautiful and talented. You should let others view you as a talented person and remember your products, not the public to know you based on your on-off relationship. Lepas ni focus on career k, cakap pasal career saja.

Good luck fathia.

From a fan.
Quote iranos 21-12-2015 01:30 PM
alaaa....suka tgk diorg ni couple
Quote gonjol 21-12-2015 01:33 PM
suke fathiah dgn fatah...hahaha
Quote mesmerize 21-12-2015 01:33 PM
berapa kali nak putus cinta daa 2 orang nih.. cemuih eh
Quote dahliaqayyum 21-12-2015 01:36 PM
Fattah oo fattah...line dah clear ni.
Quote Zeatyisaac 21-12-2015 01:40 PM
Berul tu, suka Fathiah dan fattah, nampak serasi.
Quote lina21 21-12-2015 01:42 PM
aiman ko dgn aida jebat je la
dedua single

Lihat semua komen(261)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.174429s Gzip On
To Top