Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Minyak Wangi Oleh Rita Rudaini Pula?

22-12-2015 03:42 PM| Komen: 63

oleh Adib ZA

Mungkin sebelum ini ramai yang membuat spekulasi, siapakah cinta hati terbaharu pelakon Rita Rudaini selepas dia memuat naik status berbaur cinta. 

Sebenarnya, ia merupakan 'teaser' kepada produk terbaharu daripada Rita iaitu wangian jenis semburan yang dipanggil Adorable by Rita Rudaini.


"Segala status itu bukan bermakna diri ini punya buah hati iaitu seseorang lelaki, namun lebih kepada produk baharu itu.

“Sebenarnya, minyak wangi inilah cinta saya. Saya terharu sebenarnya apabila ramai pengikut di laman sosial itu mendoakan kebahagiaan saya sekiranya status itu berkaitan jodoh," ujarnya menerusi akhbar Sinar Harian. 

Majlis pelancarangan minyak wangi itu nampak meriah, diadakan di Bazar Lepak baru-baru ini. 



Nampaknya, semakin ramai artis yang menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Satu perkara yang baik dan boleh dicontohi, bukan begitu? 

P/s: Siapa dah pernah pakai perfume Rita ini? - CARI Infonet



(Sumber foto: Instagram Rati Rudaini)



Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
14
Terkejut
14
Sedih
13
Lawak
15
Bosan
5
Komen: 63
Komen

Previous : Izreen Azminda, Sherry Ibrahim Terlibat Kemalangan

Next       : Ozlyn Isteri Johan Raja Lawak Perli Siapa Tu?

Komen Terbaru

Quote mamaezah 16-11-2017 11:48 AM
dia ni, in real memang cantik, dgn tinggi dan kulit yg cantik....memang wow.

Lain-lain Komen

Quote chazey 22-12-2015 11:50 AM
Lain betul muka Rita sekarang banding zaman Dewi Remaja dulu2.
Quote MH37O 22-12-2015 12:00 PM
cheapsale gred E parfum...sory to say...laie2 jenama rita rudaini... rita rudaini who? u nobody
Quote chinta89 22-12-2015 12:16 PM
pesaing rapat Nek Ta RSO
Quote prettyuglybabe 22-12-2015 12:26 PM
harapnya tak macam 'perfume' minyak hitam rso...
Quote DayangKirana 22-12-2015 12:38 PM
so, dah ade yang try? camane baunye? best ke idok?
Quote xAthenax 22-12-2015 12:41 PM
lantak dia lah nak berniaga apa
daripada dia meroyan alih2 jadi bahan royanan uols di forum pula
Quote enchikfitz 22-12-2015 12:45 PM
Precious by RSO,
Matahari by Sheila Rusly,
Now Adorable by Royani.


Memang bisnes perfume tgh in kah?
Quote seramado 22-12-2015 12:48 PM
enchikfitz replied at 22-12-2015 12:45 PM
Precious by RSO,
Matahari by Sheila Rusly,
Now Adorable by Royani.

pajura kim.k pun ada perfume kan

Quote caramel_cloud9 22-12-2015 12:48 PM
enchikfitz replied at 22-12-2015 12:45 PM
Precious by RSO,
Matahari by Sheila Rusly,
Now Adorable by Royani.

Ye lah kot. Skrg musim jual perfume pulak.
Tp, mana diorg dpt perfume2 ni ye. Beli berkati2 then buat package baru. Mcm tu je kan kekdahnya?
Quote MH37O 22-12-2015 12:52 PM
enchikfitz replied at 22-12-2015 04:45 AM
Precious by RSO,
Matahari by Sheila Rusly,
Now Adorable by Royani.

yg penting, tiga-tiga produk ni hasil dari 1 kilang yg sama...kilang pulak terletak di hulu banat isolated
Quote HannahMontana 22-12-2015 01:59 PM
cina yg untung , buat perfume ,artis bodoh xpernah belajat atau kaji bab perfume pula yg   jualkan....cina x kishakan xde org tahu dia yg buat


rita rudaini  pergi mampuslah ko...perfume jamban .
Quote LadyDiddy 22-12-2015 02:03 PM
Kawan iols baru je bagi iols try tadi... dia ada dua - adorable & classy
yang iols try tadi classy..mild ja bau dia...macam bau perfume yang kita boleh beli from guardian and so on..
okay2 je la
Quote mokcikKSKB 22-12-2015 03:25 PM
Jgn bau tengik sama mcm cheta rso sudahlah...macik pprt jah hadap perfume retis ni.
Quote cikputih15 22-12-2015 03:48 PM
sesuai dgn rr nama perfume  adorable & classy tu
Quote setokinpurple 22-12-2015 03:53 PM
Yuna pon ada perfume
Quote biozipstar 22-12-2015 04:14 PM
shiela kakak ketuk2 pun ada perfume jugak
Quote LaLA_ 22-12-2015 04:57 PM
baguslaa ada usaha nak berjaya kumpul harta demi masa depan anak2.. berdikari sendiri... tak gigih mencari laki kaya... karang tak senang pulak isteri2 vip..vvip kat luar sana... asalkan jangan menipu orang sudah..
Quote gonjol 22-12-2015 05:10 PM
sungguh tegok rita rudaini mase dulu beza dgn sekrg..
cerita mami jarum junior tu x berape lawa mukenya..sekrang dah cantik..
Quote aderaderker 22-12-2015 05:21 PM
enchikfitz replied at 22-12-2015 12:45 PM
Precious by RSO,
Matahari by Sheila Rusly,
Now Adorable by Royani.

Satu kilang
Satu matlamat
Satu malaysia

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131453s Gzip On
To Top